Hozzászólások
Boruto anime
Rikiya
Alapvetően is híres lett volna,hiszen ott van a nagy elődje a Naruto.Akármilyen szar lehetett volna ez az anime,akkor is megkapta volna rivalda fényt,mégpedig ismétlem,a Naruto miatt.Tehát ha jó anime,ha rossz,akkor is sok volt arra az esély,hogy népszerű lesz.Lehet,hogy általánosságban nincs sok igénye ennek az animének,ettől függetlenül feljebb kerülhet a ranglétrán és lehet minimálisan azaz fokozatosan népszerű.
 
DereX
Nincs vele akkora baj, mivel az elődöket alig szerepeltetik így kinövi saját szereplőgárdáját. Lassan 2 éve indult az egész, azóta ott hagyhatták sokan akik csalódtak benne. Ha még mindig nézik annyian, hogy a "népszerű" jelzőt ráaggatják, akkor nem lehet feltétlenül szarnak tartani.

Én egyébként mind azt, hogy népszerű és azt is, hogy ellenkezője fenntartásokkal kezelem, addig amíg nincs valami összehasonlító táblázat. Az meg, hogy 0 angol tudással olvastunk valamit amit még csak be sem linkelünk úgy aztán nehéz elindulni.
 
goku5
Soha nem állítottam tényként. Csak felvetettem amit olvastam máshol. Amúgy meg sokat segít a net fordító. És én ezt mint lehetőséget vetettem fel és hogy ki mit gondolna róla teóriaképpen. Ki hogyan fogadná. Soha nem írtam biztosra hogy az lesz.
Na meg azért a mostani arcot írták hogy rossz, az nem tetszik úgy.

Amúgy kikerült az új rész arról kinek mi a véleménye!
 
zsero
Oké, ez nagyon OFF de azért válaszolnék mert fontosnak érzem, mert sokan ebben a tévhitben vannak mint te Derex. Nincs még 4K-ra készített játék. Felkonvertált van de az nem igazi 4K. Egyébként sajnos ez nem csak a játékokra hanem mindenre igaz manapság és ez már témához kapcsolódik. A többség azt hiszi hogy ha elénk raknak egy látványilag nagyon szép alkotást akkor az elég. Hát baromira nincs így. Csak ugye a többség szerint ez elég. Máskülönben nem születnének meg ezek az alkotások.
 
goku5
Az éppen aktuális részről senki nem akar írni???

Hát valahogy sejthető volt Mitsukinak is megvolt a maga terve és biztos hogy nem állt át. Ez várható volt . De a neve túl sokszor hangzott el a végén. Már unalmas volt halgangi ahogy folyton szol-ingatják. Nem tudom miért játsszák el folyton.
Amúgy nem tudom mire ez a nagy szives dolog? Eddig nem volt nekik? Gondolom nem ezért is élte túl Kuu az átdöfését.
Borutóék harca és Sarada ötlete jó volt viszont az már tényleg hülyeség volt hogy simán odarohannak amikor előbb éppen csak megúszták és nem tudják hogy harcoljanak az ellenfelükkel. Értelmetlen! Semmi felkészülés vagy rajtaütés.
Na meg mire ez a felhajtás hogy nem adhatja oda a szívet. Mintha azáltal hogy a másiknál van vége lenne a világnak.
Hát az ilyen furcsa dolgok nekem nem tetszenek. Még ha fiataloknak is szólna akkor se. Nagyon lebutították a történetet szerintem. a végére. De hogyha még úgy is lesz vége hogy a gyártmányok túl is élik ráadásul mind!? Na az már tényleg túl idilli lenne.
 
DereX
zsero, nem élek tévhitben de akármennyire felkonvertált vagy nem, azért van látható különbség.
4k filmek viszont léteznek minden mennyiségben.
 
Rikiya
Én teljesen feleslegesnek tartom a 4K-s videókat.Bőven elég az a 1080P-s videó.
 
DereX
Lehetne regélni sokat a 4K-ról mennyire is 4K a tv/monitor-ja valakinek, de akinek az van, és az internete is legalább egy digi1000, akkor bőven megéri neki a 4K felbontásba kiadott filmeket néznie, egyszerűen azért, mert ugyanarra a képméretre (col) 4x több pixelben ábrázolják a film minden egyes képkockáját.
Ez csak természetfilmek, akció-scifi filmeknél jelentős, egyszerű vígjáték stb, nem teszi élvezhetővé.

Animációs filmeknél felesleges, hiszen nem használják ki a pixelek számát. jelenlegi animéknél alig van valami különbség a 720p és 1080p között.

4K-t feleslegesnek tartani olyan butaság, mint 10 éve feleslegesnek tartani az 1080p-t, a 360p-s videók korában.
 
goku5
Nem vagyok moderátor, de ez a Borutó anime fórum ahol a Borutó animét kéne kibeszélni nem a technikai adatokat nézeteket!
Ha már ír ide valaki akkor a felbontás vagy 4k mellet legyen már szó a Boruto animéről is!
Gondolom nem írtam rosszat és egyetért velem és elnézi ezt a magán Hsz nekem Jon.
 
Rikiya
Nem mondom azt,hogy később nem lesz-e szügsékünk 4k-ra,mert ezzel újítanak és kell is újítani.De perpillanat nem éri meg a 4k senkinek,tehát jelenleg feleslegesnek tartom.Ha meg valaki úgy gondolja,hogy neki megéri, az már az ő dolga.Szerintem nem éri meg.Később lehet,hogy jobb lesz,de jelenleg szerintem még nem annyira élvezhető.Ahogy írtad is természetfilmeknél nagyon jó lehet,de egy animénél felesleges.

De ez már off,tehát térjünk vissza az aktuális témához.
 
goku5
Hát szép lassan ez az arc is kezd végéhez érni. Már gondolom csak 1 rész van belőle.
Érdekes volt látni, hogy most Sarada lényegében egymaga "könnyen" elbánt az ellenfelével, előtte meg még Borutóval közösen se volt semmi esélye.
Amúgy ez a Garaga is érdekes volt. Honnan tudott mindenről? Hogy figyelhette vajon őket? Az idézés azért nem így megy, hogy mindent tud a másik és még ő utal rá hogy idézz már meg. Eddig csak úgy volt hogy egy idegen környezetbe lettek idézni és arról mi is folyik ott semmit nem lehetett tudniuk.
A részben a legjobb szerintem mégis az volt hogy a kis dokink megkapta a "büntetését" és ő lett a donor. Legalább már vele se kell kínlódni hogy ezek után mi legyen vele. És ahogy nézem senki mással se. Így a legtisztább hogy mind elpusztulnak. Csak egy kicsit túlspilázták szerintem a halálukat ezekkel az érzelmes dolgokkal.
 
szmatesz
Én elfogult vagyok a sorozattal kapcsolatban ..
Egyre jobbnak tünnek a részek, most először láthattunk vért az utóbbi részekben, Boruto és Sarada harca, Mitsuki és Sekiei és adtak egymásnak végre .. Egyszer majdcsak beindulnak az események, még nagyon az elején járunk .. :)
Kiváncsian várom, hogy hogyan fog folytatódni a fő szál, amint véget érnek a Filler részek .. :D

Egyesítve 2019.01.21 14:39:03:
goku5 írta:

Hát szép lassan ez az arc is kezd végéhez érni. Már gondolom csak 1 rész van belőle.
Érdekes volt látni, hogy most Sarada lényegében egymaga "könnyen" elbánt az ellenfelével, előtte meg még Borutóval közösen se volt semmi esélye.
Amúgy ez a Garaga is érdekes volt. Honnan tudott mindenről? Hogy figyelhette vajon őket? Az idézés azért nem így megy, hogy mindent tud a másik és még ő utal rá hogy idézz már meg. Eddig csak úgy volt hogy egy idegen környezetbe lettek idézni és arról mi is folyik ott semmit nem lehetett tudniuk.
A részben a legjobb szerintem mégis az volt hogy a kis dokink megkapta a "büntetését" és ő lett a donor. Legalább már vele se kell kínlódni hogy ezek után mi legyen vele. És ahogy nézem senki mással se. Így a legtisztább hogy mind elpusztulnak. Csak egy kicsit túlspilázták szerintem a halálukat ezekkel az érzelmes dolgokkal.


Ehhez csak annyit füznék hozzá hogy a Borutó sorozat sokkal sokkal érzelgősebb és sokkal többet foglalkozik az érzelmekkel mint a Naruto .. ez kicsit furcsává teszi, nem zavaró még csak ne vigyék túlzásba :D
Szerkesztette: szmatesz - 2019.01.21. 14:39
 
Rikiya
Ehhez csak annyit füznék hozzá hogy a Borutó sorozat sokkal sokkal érzelgősebb és sokkal többet foglalkozik az érzelmekkel mint a Naruto .. ez kicsit furcsává teszi, nem zavaró még csak ne vigyék túlzásba


Ezt azért nem jelenteném ki.A Borutóban alig van pár érzelgős jelenet,míg a Narutóban csak az van.Sasuke-val kapcsolatosan,Itachi-val,Narutoval,Pain-el,Obitoval,Madarával is csak érzelgős harcok voltak.Mindig az volt a végén,hogy ők csak "békét" akartak és,hogy ők mindvégig jók voltak.Aztán az érzelgős flashback...
Tehát többnyire csak érzelgős jelenetek voltak a Narutóban.Lehet,hogy pár száz epizód múlva egyensúlyba hozzák a borutót a Narutóval ezzel kapcsolatosan.
 
dungeonlord
88-90.rész
Vegyes .Ennél többet nem tudok mondani.Valahol élveztem, valahol uncsiztam.
Sajnos Shikadai csapat vs Kokuyou gyenge lett.Elhiszem, hogy nagyon nehéz kreatívan kezeli a harcokat,de nem csak animáció-lag , de maga a harc is lapos volt .Ennél azért többet vártam a stúdiótól.
Remélem egy nap jobb új jutsukkal fognak előrukkolni , , mert ha ez így megy tovább, akkor nagyon uncsi és sablonos harcai lesznek a Shikadai csapatnak .
Még elnézzem,mert anime elején járunk ,de remélem jövőre más lesz .
Shikadai harca elsült, de legalább Mitsuki fejlődését jól kezelik .Kezd végre emberibb lenni +remélem kígyó idézés fix marad.
 
goku5
Egész jó kis befejezést kapott.
Bár számomra igen egyértelmű volt a befejezés. Nem sok váratlan történt.
Mitsuki senin módja jó volt csak kissé rövid ideig húzta és szerintem gyengébb is volt mint amikor Orochimaruval volt.
Ez a Mitsuki visszatalál és együtt harcolnak megint csak jó volt de ez is várható volt. Ami leginkább nem lepett meg az az öreg önfeláldozása hogy megvédje a többieket. Mikor is megint rátalál az akaratára és az ad neki erőt utoljára. (amúgy megjegyezném egész vidámak voltak a végére mikor megjöttek a többiek az öreg halála ellenére is.)

De külön kiemelném ami a legjobban tetszett az az volt amire már annyira vártam! Sarada jobb szeme végre továbbfejlődött!:bow Erre vártam már végre. Ideje volt. Filler ide vagy oda ez kellet. Bár érdekes hogy pont most de jó volt.

Borutóék társai is jók voltak. Tényleg olyanok mint annó Narutó és barátai voltak. Csak ők az új generáció!:bow

A következő rész meg egy levezető rész lesz ahogy látom. Amúgy is feb. 10-től olvastam hogy jön valami új. Ez tényleg bejött. Vajon az is amit olvastam? Kíváncsian várom mi lesz ezek után?
 
Ugrás a fórumra: