Hozzászólások
Boruto anime
Kerlon
Amúgy meg nem úgy volt hogy a 3. Tsuchikage az utolsó (egyetlen) aki képes használni a Jintont? (3 elem együttes használata)

Soha senki nem mondott ilyet. A Jinton egy Kekkei Touta. A föld, a szél és a tűz elem keveréke. Ohnoki állítása szerint ő is a mesterétől (Mu-tól) tanulta.

i.ibb.co/NWxn8yV/55.pngA sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva!
 
dungeonlord
Bepótoltam a részeket. Eddig tetszett,de lassan kezdem unni, úgyhogy jó lenne több akció, mert bealszok .

Ötlet jó, de a kivételezés nem .Bármi is lesz az arc vége.Remélem Mitsuki karaktere változni fog,aki finoman mondva nem melegként fog Boruto minden egyes szaván bólogatni, hanem meglesz a saját véleménye.

Mert akkor megérte az arcot végig nézni.Remélem még egy Kage aláztatás nem fogok látni.
 
goku5
Nekem meg úgy rémlett mint ha íz animében az lett volna hogy ez egy hármas vérörökség és ezért nem képes más rá. De így azért tényleg kicsit jobb.

Az meg szinte biztos, hogy Mitsuki semmit nem változik. Ezek filler részek lennének és a mangában nem nagyon látni hogy sokat változott volna. Szóval nem hinném hogy változik ezek miatt. Max minimális mértékben. De a fillerek olyanok hogy semmilyen hatással nincsenek az eredeti történetre
 
Kicsi99
Ha azt nézzük, hogy ő Oonoki fia, így azért annyira nem meglepő, hogy tudja használni. A háború során is annyiról volt szó, hogy a shinobi hadsereg is egy hasonló kekkei tota használót küld a 2. tsuchikage ellen a 3. tsuchikage személyében.

Erről ráadásul nem maga Oonoki beszélt, tehát ha még mondták is volna, hogy ő az egyetlen, simán lehetett volna más is aki használja, csak eltitkolták a többi falu elől, amit azért meg lehet érteni.

Kíváncsi leszek mit hoznak ki a végére, remélem Naruto összerakja, hogy valami nem stimmel és kezébe veszi a dolgokat, ill Sasukénak is szól Aoda, hogy mizu és láthatunk egy jó kis Naruto-Sasuke harcot :)
 
goku5
Kicsi99 Ezt még szerintem te se gondoltad komolyan ugye!? Ez már sajos nem a Narutó hanem a Borutó anime. Szóval szerintem egyértelmű hogy a végén ki rendezi le majd az ügyet.
 
vilmos17
Atyaég ez a Boruto nagyon lapos sorozat lett...
 
goku5
NA megint egy új rész amivel megint csak nem igen haladt előre a történet. Ez már tényleg kezd unalmas lenni. Hol van már az a reménysugár?
Nem sok új volt benne (ne adjuk fel és kijutunk). Egy semmilyen mellékszereplő aki még béna is. Borutó se tanult semmit. A rész lényege hogy kijutottak. Ez az elmúlt két rész tényleg felesleges időhúzás volt. Még jobban lassította a történetet ami így is lassú volt.
Kíváncsi lennék hogy milyen japánban ennek a Borutónak a fogadtatása és a nézettsége a régi Narutóhoz képest. Vagy eleve az elő arc-hoz képest?
 
Rikiya
Igazából a Naruto anime "veteránjai" közt igen sok megutálta a borutot és a shippuden után belesem kezdet a borutóba.Valakik 10 részt lenéztek belőle aztán meg megunták.Bár megértem őket.Most igazából egy szép kis vázlatot írnák,hogy miért is,de nem akarom az értelmetlen ellenkommenteket olvasni *itt sem*...

Egyesítve 2018.12.10 20:48:45:
Állítólag ennek a sorozatnak megkellene haladni még a shippuden nézettségét is,de ez egy hülyeség.A Shippuden és a sima naruto 25-30 rész alatt sokkal több érzelmet odaadást és akciót tudott biztosítani mint ez 85 rész alatt.Ez csak egy példa a sok közül...
Szerkesztette: Rikiya - 2018.12.10. 20:48
 
goku5
Na ez a rész már megint kiveri a biztosítékot!
Volt előrelépés. Megismertünk egy történetet meg volt egy kis megszállás is.
Na de ne vicceljenek már hogy tényleg ilyen könnyen megszállják a várost? Tényleg ilyen gyengék lennének manapság a shinobik?
Arról nem is beszélve hogy ez a Kozuchi egy az egyben a shinobi akaratát (tűz akarata) hordozta magában ami igazi ninjává teszi. És pont ezt felejtik el a részben!!!! A shinobi akaratáról kéne szólnia szerintem nem erről hogy azoknak is vannak érzéseik.
Így is elég bajos ez a történet. De ami külön kiverte a biztosítékot, hogy nem bírtak volna találni egy másik szinkronszínészt a gyerek hangjára??? De most komolyan????? Muszáj neki is Borutó hangján megszólalnia pláne az ő stílusában???
Ez meg hogy fehér zetsuból van sejthető volt pláne hogy egy az egyben a sereg ugyan úgy készül és arra is van mint azok voltak. Lám mi lett annak is az eredménye.
Ez az öreg is csak azt látja hogy azok pusztulhatnak, de hogy mi van ha fellázadnak vagy ellenük fordítják őket? Arról nem is beszélve hogy akkor tényleg nem is kell igazi shinobi és tényleg elpuhulnának az emberek.
Tényleg kezd egyre röhejesebb leni.
Borutót aki még tényleg tapasztalatlan meggyőzni még hagyján de egy igazi Narutó rajongót aki nézi az tényleg röhej. És pont az öreg akarja mindezt amikor neki kéne igazán tartania a hagyományokat és a shinobi akaratát.
 
Kerlon
Arról nem is beszélve hogy ez a Kozuchi egy az egyben a shinobi akaratát (tűz akarata) hordozta magában ami igazi ninjává teszi.

A tűz akarata kifejezést "A tűz földjén"*-ban használják. Itt a kő akarata érvényesül.

Na de ne vicceljenek már hogy tényleg ilyen könnyen megszállják a várost?

Békeidő van, a shinobik nem edzenek annyit, sokkal kisebb a felkészültségi szint. Láthattad, ahogy próbáltak ellenállni néhányan, de többszörös túlerővel kellett szembenézniük. Koncentrált, jól előkészített puccsról van szó. Próbálnak segítséget kérni telefonon, de nincs rá idő. Ráadásul az Akuták harci képességei ütik a jonin szintet, a gyenge pontjaikat sem ismerik. Már korábban elfogták Kurotsuchi-t, Akatsuchi-t harcképtelenné tették. A nagyágyúk mind semlegesítve vannak.

A shinobi akaratáról kéne szólnia szerintem nem erről hogy azoknak is vannak érzéseik.

Ez az egész filler arc onnan indult, hogy Mitsuki megkérdőjelezte a saját érzéseit, emlékeit. Ez a fő történetszál. A válasz keresése közben csöppentünk bele az Iwagakure-i történésekbe. A mostani epizód azt a célt szolgálta, hogy megismerjük az egész terv ötletadójának a valódi motivációját.

Borutót aki még tényleg tapasztalatlan meggyőzni még hagyján de egy igazi Narutó rajongót aki nézi az tényleg röhej. És pont az öreg akarja mindezt amikor neki kéne igazán tartania a hagyományokat és a shinobi akaratát.

Elveszíteni azt a személyt, aki számodra a legfontosabb a világon. Rémlik még Uchiha Obito? :D Egy az egyben ugyanaz történt vele és Oonoki-val is.
Egy bizonyos pontig úgy érzi az adott személy, hogy (majdnem) minden tökéletes és egy szempillantás alatt megtörténik a tragédia, ami megváltoztatja az egész életét. Hát figyelj, ha már egyszer lenyelted ezt a sztorit a Shippuuden-ben, akkor itt talán már könnyebb egy kicsivel. Mármint nekem egész biztosan. Sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz a háttérben.
Egyébként egy pillanatra Oonoki is megingott. Ezzel már lényegében el is lőtték az egészet. :D

*A "K o n o h a g a k u r e" miért van kicsillagozva?:hmm


A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva!
 
goku5
Nem véletlenül írtam shinobi akaratát és tettem zárójelbe a tűz akaratát.

Hogy mennyire volt jól megtervezve az kérdéses nekem mert az is csak hirtelen jött ötlet volt a dolgok állása miatt. De hogy béke van hirtelenül jött és erősek azt elismerem. De hogy még telefonálni sincs idő az röhej. Nehogy ne tudjanak már riadóztatni meg csak az az egy telefon legyen már.
Konohamaru se ismerte őket mégis elpusztított párat. Hol a helyi ANBU? De hagyjuk majd készülnek a hátérben a visszavágásra.

Mitsukiról szól a történet ez igaz, bár már úgy elkalandozunk tőle hogy kezdem elfelejteni. NA ez megint csak rossz döntés volt így elkalandozni. Fölös időhúzás.
De a lényeg itt tényleg nem az akaratra hanem az érzésekre mennek rá. Megértem de akkor is ugyanaz a lényeg. Legalábbis egy shinobi számára. Számukra azért kicsit másképpen kéne gondolkodni. Pláne egy idősebbnek.
Az hogy ilyen tragédia éri érthető na de akkor is az eddigi tapasztalatai után? Mondjuk ha már említve volt Obitó akkor mi is lett az eredménye.
Amúgy meg Obitó szerintem rossz példa. Mivel Obitó fiatal tapasztalatlan volt és minden oldalról manipulálták. (Madara Zetsu meg a világ is) Na de az öreg már igen tapasztalt sokat megért érzelmileg is és ne feledjük pont ő mennyit tanult Narutótól és a 4. nagy shinobi háborúból.

De a lényeg tényleg itt is az lesz, hogy ezek a gyártmányok is élni akarnak "van lelkük akaratuk" és ezért kell feláldozni egyeseket hogy ők éljenek. Szóval ugyanott vagyunk. Mindenféleképpen hallnak meg és ez lesz az öreg számára is majd a fordulópont itt a végén.
 
Kerlon
Obitót valóban manipulálták, de ő is az addigi tapasztalatai alapján döntötte el, hogy végleg arra az útra lép. Ő egy olyan világot álmodott meg, ahol újra együtt lehet Rin-el. Madara kapott az alkalmon és tálcán kínálta neki a legegyszerűbbnek tűnő megoldást. Tehát lényegében Uchiha Madara rajta keresztül érvényesítette az akaratát.

Oonoki úgy érezte, hogy a saját idealizmusa miatt halt meg az unokája. Ő mondta neki azokat a szavakat, melyekkel definiálta, milyen is egy igazi Tsuchikage. Hiába a nagy élet tapasztalat, ha úgy érzed, hogy pont az hagy cserben, mely alapján leélted az egész életedet. Ilyenkor ő is elkezdte megkérdőjelezni saját magát.

A közös dolog kettejükben, hogy a hozzájuk legközelebb álló személy elvesztése idézte elő a változást. Én csakis emiatt hoztam fel Obito-t példának.


A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva!
 
Rikiya
Én megértem amit mondasz Kerlon.Viszont ahogy goku is írta,Oonoki már egy nagyon idős ember aki sok mindent megtapasztalt és ugyanakkor azt is ha egy hozzá közel álló személy meghal és itt van a bibi.Az egy dolog,hogy valaki nem bírja feldolgozni,de hogy ugyanazzá az emberré vált aki ellen harcolt?Annyira látni amúgy,hogy nem tudnak mit kitalálni és erre jönnek ezekkel a semmitmondó izé bizé fordulatokkal.Ilyen erővel mi a különbség például Madara vagy Oonoki közt?Hiszen mindketten nemes célt szolgáltak,nem?Madara is békét akart,Oonoki is békét akart.Madara elindította a 4.shinobi háborút és mészárolta a shinobikat aztán legyőzte az 5 kagét,felébresztette a Juubyt aztán megint mészárolt.Oonoki Puccsot tervezett a falu ellen,megölt nem tudom hány konohai shinobit,megtámadta a konohai kapuőröket,elrabolt egy genint konohából ja meg Iwagakure Tsuchikagéjét is szintén elrabolta.Na,akkor mi is a különbség?Semmi.
 
goku5
Kerlon Mint ahogy te is írtad manipulálva volt Obitó. Ő csak meg lett győzve arról amit tett. Fiatal sebezhető létére ez könnyű. Viszont az öreg már más tészta.

Rikiya Nem teljesen igaz amit írsz. Mivel az öreg nem akart puccsot, nem akart volna senkit megsebezni és senkit megölni. Az mind azért volt mert volt ellenállás a tervével szemben. És azt is csak a létrehozott "emberei" dolgai csinálták. Nem feltétlenül ő. Az terve csak annyi lett volna hogy elhozatja Mitsukit (csak simán eljön velük) majd tökéletesíti a sereget majd átadja azt az országnak. Csak hát semmi nem úgy megy ahogy az ember eltervezi.
 
Kerlon
Rikiya

Nem érted a lényeget. Oonoki saját magát hibáztatja az unokája halála miatt. Ő mondta neki, hogy sohase fusson el. Hiába a sok tapasztalat. Úgy érzi, hogy a saját elvei miatt halt meg Kozuchi.


A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva!
 
Ugrás a fórumra: