Hozzászólások
Boruto anime
shrek11
Na azért ne feledjük,hogy Itachit,Sasukét külön lapon kell kezelni a többi Uchihátol,ők Géniuszok voltak,ezért fejlődtek nagyon gyorsan,amúgy a klánban már az megtiszteltetés volt,ha egyáltalán elő jött,ugyanis nem minden Uchihának volt sharinganja.
Még a másik dolog,nem tudjuk a klánon belül ment e rendszerint a házasság kötés (amire van esély),vagy teljesen elfogadott volt egy kívülállóval a gyerekvállalás,mert az is hígíthatja a vérvonalat,ami lassabb fejlődést eredményezhet.
 
Kerlon
Na ez vajon miért van?

Ezzel mind tisztában vagyok. Tudom hogy fejlődött és miért Sasukénak is,

Na most akkor érted, vagy nem? :D

na meg hogy ezek lényegében fillerek

NA de akkor is. Ha az animét nézzük azért volt már 1-2 igen erős ellenfele Sasadának is. Most is voltak mind a kettő, meg előtte is.

Ha tudod, hogy fillerekről van szó, akkor miért nem lehet belátni, hogy ezek az események igazából meg sem történnek?

Ennyit szerintem azért tehetnének az írok ez ügyben. Pláne ha nem valami nagy esemény lesz a mangában neki (amit azért nem hiszek) akkor az animében ennyi fejlődés azért beleférne.

Elsősorban a mangában kell, hogy szerepeljen.


A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva!
 
vilmos17
Szerintem Garaga rohadt nagy arc :D És eléggé epic kinézete van.
Idáig egyébként ez nagyon nagy Naruto copy (mármint az elmúlt részek).
 
goku5
Kerlon Tudom, csak éppen nem igen tetszik ezek miatt. Túl sok dolog történik most fillerként még a manga előtt. És ezek alatt nem igen fejlődhetnek amikor pedig kéne.

Amúgy mint írtam Garaga tisztára olyan mint amilyen Gamabunta volt mikor Narutó megidézte kezdetben. Mert hogy tényleg. Megidézik, de nem engedelmeskedik az idézőjének. Felsőbbrendűségük van. Összevitáznak az idézőjükkel, majd végül mégiscsak a segítségükre lesznek.
 
dungeonlord
Még mindig semmi infó nincs Kishimoto új projektjéről.Így egyáltalán nem zárom ki annak a lehetőségét, hogy Kishimoto új munkája a Boruto anime. Ha ez így lesz, akkor Boruto animének nincsenek filler részek.
Coppynak se nevezném Borutot. Hasonlóan kezdett, de más irányban halad a történet.

Azt sokan elfelejtették, hogy Garaga még nem hivatalosan szerződött Borutoval. Van egy feltétele .
Ha Borutonak sikerül Mitsuki megmenteni és visszahozni, akkor lesz hivatalos szerződés és ezzel együtt Garaga újra fog hinni az emberekben. Ha pedig elbukik, akkor Garaga volt igaza és megölheti Borutot.

Ja és Garaga nem Gamabunta 2. Ezt szerettem volna tisztázni.
 
bijuu93
Milyen Új Projekt ? Nekem eddig tetszenek amik eddig történtek a Borutoban. A grafika lehetne jobb is mert 4K-ban nézem és FullHD-s a videó olyan homályos egy kicsit vagy ez mindenkinek ilyen ?
Ja meg ha itt vagyunk közeleg a 4K-s Animék is.
A kövi részben Garaga Boruto elméjében lesz lehet tanácsokat fog kapni hogy miként menthetné meg Mitsukit. Shikadai az előzetes alapján vagy segítségért fordul vagy visszamegy a faluba jelentést tenni, de nem hiszem hogy magára hagyná Saradát hogy egymaga védje meg Borutot.
 
goku5
Na ez a rész tipikusan mutatta amit eddig is tudtunk miszerint Mitsuki nem áruló és próbálja védeni az embereket.
Egy barátkozós résznek elment. Amúgy nem sokat haladt előre a történet.
A Tsuchikagét meg igen hamar elkapták. Többet vártam volna tőle. Amúgy érdekes hogy ő még csak a 4. Narutó meg már a 7. Gyorsan vátották konohában egymást a Hokagék.
Következő rész érdekesebbnek tűnik. Borutó meg tényleg másolja az apját. Ő meg így bensőségesen Kuramával és más bijukkal beszélt. Érdekes hogy ilyet is lehet más idézet állatokkal.
 
DereX
4ks tvn nezed a 2k-s videot. Johogy rosszabb minosegnek fogod erezni, mint egy 4k-s videot.
 
dungeonlord
bijuu93 írta:

Milyen Új Projekt ?

Sci-fi manga, amit a Boruto film után tervezett. Illusztráció képekkel megvolt, de azóta semmi hír nem jött . Több mint 2.éve várom azt a mangát.
 
Dzsiza
Kawakit mikor láthatjuk az anemiben ?? Lassan lassan itt lesz az ideje szerintem
:D
 
Ragal
Mivel hogy a mangában is nem rég tűnt fel, s ha az anime is ennyire filler központú lesz, szerintem egy éven belül nem nagyon fogjuk látni
 
Dzsiza
Fhuu jogos :D akkor várunk ott kezd majd érdekes lenni meg kavarja a dolgokat

Egyesítve 2018.11.19 17:54:04:
Boruto szemét is nagyon hianyolom. Naruto is ... mindig nem tud róla semmit😑
Szerkesztette: Dzsiza - 2018.11.19. 18:04
 
goku5
Csak számomra vagy más számára is de elég vontatottan halad ez a történet. Jönnek az új fordulatok, de tényleg nem értem mit is akarnak kihozni belőle. Valahogy nekem kezd egyre unalmasabb lenni a fordulatok ellenére. És ahogy látom mást se nagyon izgat a sorozat mert elég kihalt a fórum is. Nincs az a nagy kiírogatás részek elemzése jósolgatás.

Hát Kawaki feltűnésére még jócskán várni kell. Nagyon hamar behozná az anime a mangát szóval biztos húzzák még ezeket a filler sztorikat még jó darabig. És hát mivel hogy még a mangában se volt semmi Borutó szeméről arra meg aztán pláne várni kell. Ezért volt igazi melléfogás már az első történetet azzal kezdeni, ha később teljesen hanyagolják a témát. Felcsigázták az elején az érdeklődést aztán a nagy semmi és nem is várható hogy lesz belőle valami egy darabig.
 
bakod
goku így van. kicsit kezd shippus lenni és hiába vannak tényleg elég jó csavarok benne - azért hogy pont Oonoki bácsi adja a parancsot Mitsuki elrablásához... na erre nem gondoltam volna :) -, ettől még laposodik.
 
goku5
Most már megint mi volt ez. történet nekem nagyon ismerős. Tipikusan ugyanezt csinálta Kaguya is a fehér zetsukkal nem? Lényegében annak a ötletnek a lemásolása ez. És lám abból is mi lett.
Na meg az is nagy ötlet hogy más védjen meg minket aztán mi meg simán elpuhulunk és nem tudunk harcolni, nem tudunk fejlődni. Kell a fiatalok kiképzése.
Amúgy meg nem úgy volt hogy a 3. Tsuchikage az utolsó (egyetlen) aki képes használni a Jintont? (3 elem együttes használata)
És van egy olyan érzésem ez a Kuu is igencsak önállósodni fog saját akarattal.
 
Ugrás a fórumra: