Hozzászólások
Boruto anime
goku5
Hát az 1000% hogy tényleg a Narutó miatt kezdődött mind az anime mind a manga. Csak nem túl beláthatóan. Ugyan úgy heti megjelenésűnek kellene lennie a mangának hogy haladjon is a történet az anime mellet.
Már csak nézzük azt hogy az anime nem mutathat semmi újat a manga miatt, így semmi előrelépés. Na meg akárhogy is nézzük idő telik az animében de mégse öregednek. Mintha csak egy helyben állnának. Már csak a fillereket nézve is legalább egy évnek el kellet volna telnie. Mégse úgy néz ki.
Rendes történethez amihez heti folyamatos anime is van heti megjelenés illik.
és legalább úgy megcsinálni mint a Black Clover anime esetén.

Ha már figyelemfelkeltés hasonló volt a Shippuuden elején is. Bár azt még azért elég hamar beérték.
 
lina22
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ezt a Boruto szálat olyan sokáig eltudnák húzni, mármint a Shippuuden is tartalmazott jó pár részt, de hogy ez még annál is tovább menne? Ki tudnak annyi mindent találni egyáltalán, amivel fenn tartják a nézettséget?


kepkuldes.com/images/94c4ab3217cfb899ae3e5513b2d3c08d.jpg
 
bijuu93
Januártól megkapjuk a Mujina történet szálat a Borutoban !!!
Szerkesztette: bijuu93 - 2019.12.19. 23:27
 
lina22
Haladás Ikszdé s mennyi fillert fogunk kapni, nehogy berérjük a havonta megjelenő mangát?


kepkuldes.com/images/94c4ab3217cfb899ae3e5513b2d3c08d.jpg
 
Jaeger
bijuu93 kérlek ne spoilerezz mert vannak akik nem olvassák a mangát.

Szóval inkább töröld ki az utolsó mondatot.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
goku5
Na akkor tényleg jól olvastam egy rajondói fórumon hogy januártól folytatás.
De gondolom az se lesz valami hosszú max 5-6 részes. Szerintem. A fő történeti szálba belefogni még túl korai a manga miatt. A következő kis mangás történet meg kibővítve is lemegy annyiból.
 
Blader
Én anno kb. a 40. rész körül dobtam a kukába a sorozatot, még mindig azon a véleményen vagyok, hogy túl korán kezdtek bele. Ezzel szemben a hetekben felkeltette az érdeklődésem a Boyhood arc. Azért remélem, hogy még vannak rajtam kívül olyanok, akik csak emiatt tértek vissza erre a röpke pár részre. :ehh
A véleményem róla röviden: Nem jó, de nem is tragikus. Nosztalgiázásnak pont megfelelt.
----------
i.imgur.com/IWvVtjc.png
 
goku5
Na ez a rész is az a tipikus sablon volt.
Jön az új csapattag. Nem akar ismerkedni nem akarják befogadni erre egy jó kis balhé és össze is jönnek.
Amúgy elég aprócska ez a kis szamurájlány! Na meg én csicsit túlzásnak találtam az a támadást a végén!Azért legyen már ennyire erős. De lám csak neki is van egy ártatlan gyerekes oldala.

A jövő hetivel meg már megint mit akarnak elérni? Idétlen időhúzás?
 
lina22
Ez a fejezet semmi extra.. tipikus töltelék, bizonyára kellenek ezek a töltelék részek is, hogy ne haladjunk semerre se. Ez az új lány... miért is kellett ez nekünk?...
Szerkesztette: lina22 - 2019.12.23. 10:50


kepkuldes.com/images/94c4ab3217cfb899ae3e5513b2d3c08d.jpg
 
Papirtigriske
Gondolom azért, mert sem a Narutoban, sem a Naruto Shippuudenben nem volt igazán szó a szamurájokról (hmm... inkább semennyire), de ugyebár a háborúban ott voltak. Gondolom azt is megkapták, hogy az anime valami rettenet unalmas, erre még a jó Dyatlov (ha már valaki Chernobillal jött) sem találhat kifogást, mert ez nem jó, de legalább tragikus. Úgy érződött az egész epizódon az izzadtságszag, hogy erre a deo forgalmazók is felkapták a fejüket. Jön egy új csapattárs, aki lenézi a shinobikat, mert ugyebár ő olyan felsőbbrendű. De akkor kérem szépen, mutasson is valamit, mert így a levegőbe bárkinek lehet nagy a pofája. Anno ugyebár Sasuke helyére behozták Sait, de ő legalább seggre ültette Narutot, Shikamarut és Choujit az elején, ott érthető volt a szájkarate.
Az egyetlen pozitívum az lenne, ha ezzel a szereplővel egy kicsit bővítenék az univerzumot, de a következő rész címéből ítélve...


"No risk it, no biscuit"
 
bijuu93
Még 2 rész és jön a Mangás történet, addig ki lehet bírni, de én örülök hogy vannak ilyen részek is :)
 
goku5
Hát a heti rész elment egynek de semmi rendkívüli. Azért jó volt ez a kis Hyuga családi összejövetel. De azért ebből is csak kimaradt Borutó számára hogy a változást csak Narutó indította be a családnál! Na meg eleve milyen volt a helyzet.
A következő résznek már meg megint nem lesz sok értelme. Inkább maradtak volna a 15-ös csapatnál, ha már megismertük az új tagot.
 
bijuu93
Tetszik az új Ending 😁
A végén ott van Momoshiki amikor elfordulnak a kockák és kiírja hogy Boruto 😉
 
goku5
Hát ezekkel a részekkel se igen megy sehova a történet. De legalább a heti rész az még jó is volt. Cho Cho meg azért jobb mint eddig hittük.
De egy valamit azért nem értek. Tudom nem az a műfaj és nem kell bele semmi romantika de egy kézfogás azért nem lenne jó néha a szülők között ha több nem is?

A jövő heti résztől új arctól nem nem is tudom mit várjak. Valahogy már előre is félek tőle mit akarnak megetetni velünk.
 
lina22
Ugyan már, még egy esküvőt sem láthattunk nem hogy kézfogást... XD elvileg nem úgy volt, hogy 2 rész és rátérünk arra a bizonyos történet szálra?

Na mind1, a következő fejezet viszont érdekesnek igérkezik, még Mitsuki is megy a börtönbe? XD


kepkuldes.com/images/94c4ab3217cfb899ae3e5513b2d3c08d.jpg
 
Ugrás a fórumra: