Hozzászólások
Boruto anime
burn3000
A víz mélyén találtak egy ősi tárgyat. Jiraiya a vízbe halt meg annyira mélyen ,hogy nemtudták megtalálni a tetemét. Jiraiya részek vannak. Csak én keresek összefüggést ? :D
 
goku5
Hát ez a rész egyértelműen arra ment ki hogy a 20-ától következő arcot beharangozza.
Amúgy inkább egy Naruto Borutó arc jön amibe tán belekeveredik Jiraya is. Mint hogy róla szólna. De egyértelműen annak a felvezetője. De szerintem semmi összefüggés nincs abban hogy hol is van Jiraya holteste és a lelet megtalálása között. Csak egy felvezető

Amúgy maga a rész nekem nagyon tetszett. Összességében ez elmúlt két rész jobban tetszett mint az előző arcok miket már túl lehetetlenítettek.
Az meg hogy minden felnőtt lenyomja nekik azt a szöveget hogy "túl fiatalok vagytok még" külön tetszett. Ezek a mesélős részek valahogy jobban tetszettek. Rohangálnak keresve a könyvet mégse tudják elolvasni. De bezzeg inkább találták volna meg Jiraya első igazi könyvét ami után Narutó is kapta a nevét.
Hinata mesélése is jó volt pláne ahogy reagáltak rá a gyerekek. De nekem az a zene ami közben a hátérben ment mindig is nagyon tetszett.

De ahogy nézem meg lejött az előzetesből és új openingből az az hogy tán Sasuke is lehet hogy fog idő utazni nem csak Borutó. Na majd meglátjuk mit hoznak ki a következő részből.

Amúgy nekem semmi nagy benyomásom nincs se az engingről se az openingről. Valahogy a szokásos átlagos. A régi jó Narutós endingekkel és openingekkel nem veszi fel a versenyt. Más hogy vélekedik ezekről?
 
Jaeger
Szerintem meg elég gáz, hogy senki megsem említette nekik Jiraya igazi könyvét.

Azt kellett volna elolvasnia Borutonak is.

Amugy meg teljesen átlagos.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
lina22
Nem tudom mi történt az utóbbi 2 részben de esku itt mintha több minden történne. *.* Ez tetszik! Annyi ""év"" után végre egy kis vissza emlékezés Jirayára ^^
Sasuke feje a végén... imádtam! Zseniális! Úgy érzem kezd valamerre haladni a sztori! S naná, hogy az izgalmasabb résznek pont a következőnek kell lennie. :D

Egyesítve 2019.10.08 14:59:20:
burn3000 írta:

A víz mélyén találtak egy ősi tárgyat. Jiraiya a vízbe halt meg annyira mélyen ,hogy nemtudták megtalálni a tetemét. Jiraiya részek vannak. Csak én keresek összefüggést ? :D


Aki olvassa a mangát, csak az olvassa el ezt!
Erről pont az jutott eszembe, hogy "konkrét" bizonyíték nincsen rá, hogy Jiraya valóban meghalt. Nekem már a kezdetektől gyanús volt ez a Koshin Koji (Gomenne ha rosszul írtam a nevét) ekte Jiraya. Békás idézet állatja van, simán bejutott Konohába, és a chakráját nem érzékelték gyanúsnak, vagyis már régebben is ott járt. A maszkja alatt húzódik is egy vélhetően "vörös" csík, akár csak Jirayának.

Jiraya volt az az 1 személy, akit nem hoztak vissza az edo tenseijel. A legvégén, szellemként sem jelent meg, hogy gratuláljon Narutonak, stb, én remélem, hogy tényleg ő lesz az!


Az viszont fura, hogy volt elvileg Jirayának egy olyan könyve, amiben nem a erotika volt a lényeg, hanem amely egy hősről írt! Azt kellett volna Borutoéknak megtalálni, illetve megmutatni. :) Valszeg a készítők úgy látták jobbnak, ha elhülyülik az egész részt egy erotikus könyvvel... nézettség...XD
Szerkesztette: lina22 - 2019.10.08. 14:59


kepkuldes.com/images/94c4ab3217cfb899ae3e5513b2d3c08d.jpg
 
bijuu93
Eléggé jó rész volt a mai, Boruto és Sasuke átkerültek Naruto világába. Nagyon várom ezt a történetet, még amikor mutatták mi lesz a következő részben kirázott a hideg amikor meghallottam a régi idők zenéjét. Remélem ebben a történetben Boruto fog edzeni Sasukével vagy Jiraiyaval. :bow
 
goku5
Felvezető résznek tényleg nagyon jó volt. És ezek után kíváncsian várom hogy mivel akarnak minket szórakoztatni. Milyen történetet is találnak majd ki?

A részhez meg annyit hogy érdekes hogy Narutót akarják megvédeni amikor is pont hogy ő az aki inkább meg tudná állítani legyőzni őt. És főleg hogy pont Narutó az aki nem is akar utána menni. A teknős meg korhoz képest hogy ősrégi még milyen modern robotként beszél és működik.

A következő rész előzetese tetszett jó lesz látni a régi barátainkat fiatalon és persze a vén perverz remetét még jobb lesz! Borutó is tanulhat valamit főleg ha nem is fog a végén emlékezni rá valami miatt. Megtörténhet!
Ja meg mondjuk mit fog szolni Narutóhoz vagy éppen hogy akkor még hogy viszonyul Sakurához vagy Hinatához! De amire a leginkább kíváncsi vagyok az hogy Sasuke történetér mit reagál? Legalábbis hogy nem olyan idilli mint gondolja. Bár ilyenkor még az ő története se igen kezdődött el.
Amúgy meg ezt az időszakot is nehéz lesz beilleszteni! Mivel manga szerint amint felgyógyult a sérüléseiből amiket (a Sasuke utánin mentőakció) szerzett légyegében rögtön indult is a kiképzésére Jirayával. Abban a rövid időszakban kell játszódnia.
Vagy eleve Sasuke mit csinál vagy éppen ki segít nekik visszajutni. Meg hogy meg tudja-e valaki hogy ők kik is valójában! Oly sok a kérdés és a lehetőség!
 
lina22
Uhh ez a rész...és megint a végén történnek a szaftos részek! Áh megint egy hetet kell várni XD

Uhh, Jiraya és Naruto! úristen... Sasukénak az a kalap...XD
Végre olyasmi történik amire sosem számítottam... Boruto majd megismeri Sasuke ""khöm...sötét oldalát.."" De lehet, hogy csak Jiraya és Naruto lesz porondon, bár Sakurát is látjuk szal, lehet mindenkit megmutatnak. Kiváncsi vagyok hogy húzni fogja-e Sasuke a száját a régi Sakurán :D
Szerkesztette: lina22 - 2019.10.14. 06:08


kepkuldes.com/images/94c4ab3217cfb899ae3e5513b2d3c08d.jpg
 
BladerTM
Az openingben a másik szőke hajú srác csak nem Boruto apja fiatalon?!
 
Shiro
Aszem ő Usura Tonkachi lesz Sasuke egyik régi spanja vagy talán Menma

Mit gondoltok Borutonak lesz majd alkalma elsajátítani azt a legendás a jutsut? :P

Nagyon reménykedem ebben a történet szálban, mert eddig eléggé tetszik és jónak is ígérkezik.
Szerkesztette: Shiro - 2019.10.20. 04:04


img00.deviantart.net/1e09/i/2018/003/7/f/zero_no_naku_koro_ni___grail_killer_chapter_by_shirohun-d53yyil.jpg

When Zero Cry: Grail Killer Chapter
 
Gyuri
Sose gondoltam volna de ez a pillanat is eljött,érdemes várni a további részekre. :)
Szerintem maguk a készítők is rájöttek,hogy a régi "recept" az még most is jó sőt jobb is mint a mostani.
Talán mostanra tudatosult már bennük hogy senkit nem érdekel a Boruto mint a karakter/történet.
Szerintem a régi Naruto és a Naruto Shippuuden jobb még az összes filler epizódokkal együtt mint az új Boruto next gen,lehet hogy ezzel a véleménnyel egyedül vagyok.
 
goku5
Hát ez egy nagyon jó kis rész volt!
És ezt mondom én aki leginkább szokta kritizálni a Borutót. Végre már egy olyan történetszál amire érdemes várni, sőt már én is alig várom a következő részeket.
És őszintén még mindig jobbak ezek a békés részek mint az előzőek. Mondom én hogy az animét is meg a mangát is főleg Naruték vitték hogy a nézők tudják később is mi van velük utólagos történetszálként. Sőt a manga is csak azért volt jobb mostanság mert főleg abban is Narutóék voltak a főszereplők.
Tényleg igaz amit mások is írnak hogy jobb visszatérni az eredeti receptre mert az messze jobb mint az új.

Oly sok lehetőség csak tuja az ember hogy mit hoznak ki a történetszálból.
De szerintem legalább Jiraya megtudja kik is Borutóék lehet még Narutó is csak valahogy elzárják ezen emléküket.

Amúgy egy nagy baki a történetre nézve. Sasuke eltűnésének másnapján már indultak is utánuk. Aztán meg egy jó idő amíg mindenki felgyógyul. Közvetlenül aztán meg már indulnak is Naruóék Jirayával kiképzésre. (elhagyják a falut) Időt pont az elindulás előtte kellet volna mondaniuk nem pont Sasuke eltűnése utánra. Max ebbe kötnék bele.
De tényleg alig várom a következő részt!

Amúgy megjegyezném hogy a készítőnek is nagy kedvence lehet a vissza a jövőbe c. film. Borutónak igen ismerős a mellénye sőt még valahogy Sasuke ruhája is. Az meg hogy honnan szedték maradjon rejtély.
Szerkesztette: goku5 - 2019.10.20. 18:41
 
Papirtigriske
A pillanat, amikor befut a nosztalgia vonat... Sasuke kalapja zseniális, eddig nem tűnt annak a tipikus kalapos fazonnak, de így jobban megnézve továbbra sem egy kalapos fazon. Az Urashiki szál továbbra is hidegen hagy, viszont a kétfős ökörkör ámokfutását szívesen megnézem a régi Konohában.


"No risk it, no biscuit"
 
goku5
Amúgy feltenném a rész legnagyobb kérdését!
Vajon honnan ismeri Borutó Narutó sexi jutsuját? Vajon ki taníthatta neki? Vagy magától találta ki? Bár mi mást várhatnánk Narutó fiától? Csak kár hogy egy ilyen legendás technikát nem használ , ha már ismeri?
 
lina22
Nagyon tetszett az új rész. Végre kaptunk egy kis nosztalgiát, Jiraya személyében, jó volt ez a kis szösszenet belőle.
Gondolom az a nagy "genin" gyülekezett Sasuke utáni hajsza lesz. Vagy legalábbis ezt gondolom. Elméletben nem hallottam azt, hogy ez a nagy Sasuke-Naruto összecsapás után játszódna, csak azt, hogy Tsunade lesz az ötödik, vagyis feltehetőleg ez a Tsunade-Naruto-Kabuto eset után lehet, illetve miután Sasuke lelépett a faluból.
( ha elnéztem akkor elkerülte a figyelmemet )

goku5 írta:

Amúgy feltenném a rész legnagyobb kérdését!
Vajon honnan ismeri Borutó Narutó sexi jutsuját? Vajon ki taníthatta neki? Vagy magától találta ki? Bár mi mást várhatnánk Narutó fiától? Csak kár hogy egy ilyen legendás technikát nem használ , ha már ismeri?

goku5! Konohamaru is taníthatta neki! Hiszen annak idején azt meg Naruto tanította neki. :D

Ahogy elnézem mindenkivel találkozni fogunk, még Nenjivel is, akivel ügye Boruto egyáltalán nem találkozott soha, és vagy rájön hogy régen nem jött ki jól Hinatával, vagy itt már "kijönnek" valamelyest. Kíváncsian várom a folytatást!


kepkuldes.com/images/94c4ab3217cfb899ae3e5513b2d3c08d.jpg
 
goku5
Se Narutótól se Konohamarutól mint felnőttektől nem várnám el hogy pont ezt tanítják meg Borutónak. Inkább maga találta ki mint az apja.

Az időpontot illetőleg meg ár írtam, hogy ez az arc nagy hibája. Nem adtak meg egy rendes időt a cselekménynek. Mivel az aki elhagyta a falut mindenki viselkedéséből egyértelműen Sasuke.
Na de viszont Sasuke utáni hajsza már másnap reggel kezdődött az 5-ös fogattal. Azok meg félholt állapotban kerültek vissza a faluba. Szóval megvolt a Narutó Sasuke harc. És az események csak a kórházból való távozás után játszódhat. Ami megint jóval a harc után volt. Akkor meg már elvileg Narutó meg Jiraya meg már indultak is az útjukra edzeni.
Emiatt gondolom hogy nem Sasuke miatt lesz a gyülekező.
Neji meg Hinata meg ilyenkor meg már kijönnek egymással.
 
Ugrás a fórumra: