Hozzászólások
Boruto anime
Severum
Rikiya írta:

Ajajaj....Már megint ez :(

ha nem tetszik ne nézd


Miért hiszitek azt,hogy az ilyen hozzászólásokkal bármit elfogtok tudni érni?Elsősorban kezdjük azzal,hogy ez egy fórum.Itt mindenki leírhatja a véleményét attól független,hogy pozitív,vagy negatív. Kritika esetén az ember általában nem szokott egyetérteni a másikkal,ilyenkor elmondja, hogy neki miért tetszett az epizód,és ha tudja,akkor megcáfolja a kritikát megíró személyt.Így fokozatosan kialakul a "vita". Két ember közötti vita arra szolgál, hogy egyrészt mindkettő megismerje a másik véleményét, másrészt normális keretek között megpróbálják - legalább részben - meggyőzni egymást.
Normális kulturált vita során, mindkét fél meghallgatja és tiszteletben tartja a másik álláspontját, annak ellenére, hogy az érveivel megpróbálja megváltoztatni azokat.

Szóval,ha nem értesz egyet azzal,ahogyan Goku áll hozzá a dolgokhoz,akkor meg mondj ellent neki a saját indokaiddal.Ne gyertek már állandóan ezekkel a dedós "ha nem tetszik ne nézd" hülyeséggel.Én pont ezt mondtam magamnak, és azóta nem is nézem.
De néha feljövök, elolvasom a véleményeket hogy alakul a történet, amint beindul újra nézni fogom.

A shippuudenről meg annyit hogy én mire elkezdtem vége volt, ezért minden rossz részt átugrottam már első nézésre. :D
De ha megnézzük hány része is van, és vonjuk ki belőle a rossz részeket akkor van legalább 300 nagyon jó része, sőt.
Vagyis ez egy nagyon jó anime szerintem. Ennél csak a tudjuk melyik anime sokkal jobb. :D


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
goku5
Hát valahogy a heti résznek se volt sok értelme! És a vége is várható volt.
Ha már keresett és erős kártyát akartak volna arra leginkább ott lett volna Hinata! (fiatalabb változata ha már adnak ki olyat is) Ő szerintem fontosabb volt és többet tett a 4. nagy shinobi háborúban mint márki akiket mutattak. (és még gyönyörű nő is lenne)
De ez már valamelyest vezet a mangához megint.

A következő résztől se várjunk sokat gondolom. Pár teljesen ismeretlen gyerek jön. De legalább jön Kakashi is mint példakép és maszk nélkül is. lesz látható! Valahogy már ez is felkapott lenne vagy mi?
De én azért egy rendes történetnek jobban örülnék mint ezeknek.

Az új ending se lett rossz! Bár nekem már valahogy mint mélabús hangulatú. Az előző pörgősebb jobban tetszett nekem, meg többen is szerepeltek benne.
 
lina22
goku5 írta:

Hát valahogy a heti résznek se volt sok értelme! És a vége is várható volt.
Ha már keresett és erős kártyát akartak volna arra leginkább ott lett volna Hinata! (fiatalabb változata ha már adnak ki olyat is) Ő szerintem fontosabb volt és többet tett a 4. nagy shinobi háborúban mint márki akiket mutattak. (és még gyönyörű nő is lenne)
De ez már valamelyest vezet a mangához megint.

A következő résztől se várjunk sokat gondolom. Pár teljesen ismeretlen gyerek jön. De legalább jön Kakashi is mint példakép és maszk nélkül is. lesz látható! Valahogy már ez is felkapott lenne vagy mi?
De én azért egy rendes történetnek jobban örülnék mint ezeknek.

Az új ending se lett rossz! Bár nekem már valahogy mint mélabús hangulatú. Az előző pörgősebb jobban tetszett nekem, meg többen is szerepeltek benne.


Egyetértek. Jók ezek a részek de valljuk be, unalmasak időhúzós részek. Azért kíváncsi vagyok, hogy mit fognak kitalálni.
Kicsit sablonos, hogy Boruto is "elfelejt" majd dolgokat mert valszeg nem figyelt eléggé. S szerintem majd lelövik azt, hogy majd magától jutnak eszébe dolgok és nem valaki feloldja ezt a jutsut.
Kakashi maszk nélkül? … kit érdekel kaliber kb. Ez annak idején extra izgalmas volt, és bár tudjuk hogy van egy fotó riporter álruhája már nincs meg az a hatalmas varázsa a "hogy nézhet ki" maszk nélkül? XD Szegény... ő sem népszerű többé ilyen téren Ikszdé
Ending-eket és az op-get is folyton átugrom, valahogy egyik sem tetszett meg eddig, így nem is hallgatom végig őket. Meg sem bírom számolni eddig hányszor változtak :O
Szerintetek mikor indul be megint egy picit a sztori?
Szerkesztette: lina22 - 2019.07.31. 17:18


kepkuldes.com/images/94c4ab3217cfb899ae3e5513b2d3c08d.jpg
 
bijuu93
Nagyon jó rész volt. Bár még nincs Magyar Felirat. Konohamaru-nak jó volt az idéző jutsuja na akkor eddig van béka és majom. A következő részektől Urashiki történetívét láthatjuk majd, remélem lesz benne akció is. Urashiki ugye lefagyasztotta vagy megállította az idejét Tonerinak és ezáltal Boruto nem képes használni a szemét. Vajon ha legyőzik Urashikit akkor minden újra lesz a régi ? Akkor valószínűleg kapunk egy kis Mangás ízelítőt, mert Urashiki az Anime Canon részek, mint anno Kuu , Jugo meg az eddigiek is azok voltak többnyire. Eddig tetszenek a történések, kicsit ha felpörgetnék az eseményeket jobb lesz.
 
lina22
bijuu93 írta:
Nagyon jó rész volt. Bár még nincs Magyar Felirat. Konohamaru-nak jó volt az idéző jutsuja na akkor eddig van béka és majom.


Nem tudom miért, de meglepődtem az idézett állatján, valamiért abban voltam, hogy majd valami béka bújik elő. XD
S független attól, hogy most már tinédzser vagy fiatal felnőtt most nem tudom belőni a korát, de nem kéne egy picit erősebbnek lennie? Hiszen annak idején Naruto tanítványa volt, és harcolt Pain ellen is, igaz csak rasengannal, de azt hittem "erősebb" lesz. Olyan érzést keltett bennem mintha "visszafejlődött" volna az ereje.
-
Jó rész volt, bár csalódás a vége, hiszen láttuk az emlékeit kijönni a szörnyből, azok vajon szintén szertefoszlottak és ennyi? No mind1, amúgy sem Konohamaruhoz volt illő ez a leányzó.
-
Na de a kövi rész! Végre! Reméljük valami jobb lesz. De van egy sanda gyanúm, hogy új járunk vele, hogy megint a végén történik majd valami és ott lesz vége. XD


kepkuldes.com/images/94c4ab3217cfb899ae3e5513b2d3c08d.jpg
 
goku5
Hát reméljük jobb lesz a következő arc. Bár még annak se lesz sok köze a mangához.
Borutó meg a szemét más miatt nem használja. Semmi köze Urashiki lefagyasztásához. Ő csak megfigyelte őt. Eleve "használta" a lefagyasztása után is.

Bár én eleve nem értem minek is kellet beletenni az elején a szemét ha aztán teljesen mellőzve lesz. Még a mangában sincs semmi róla.

Azt meg hogy milyen erős Konohamaru nem értem. Szerintem ilyen erősnek kell lennie egy konohai joninak átlagosan. Bár azért tényleg lehetne erősebb. De annak idején Narutóék voltak túl erősek a többiekhez képest. Az meg hogy "legyőzte az egyik Paint gyerekként, jó de nem erővel, csak meglepte őt egy rasengannal. Az nem volt valami olyan nagy győzelem. És én még azt se mondanám hogy Narutó tanítványa. Csak úgy mint egy idősebb shinobi tanítgatja a fiatalabbat. Idősebb testvér az öccsét. Jó max a rasengan az erősebb.
A majmon meg szerintem nincs semmi meglepő a 3. hokage is majom idéző volt. Valahogy a jelenetük az övékre emlékeztetett. De ez is mutatja hogy akár tényleg lehet több idéző állata is egy valakinek. (mint Sasukénak)
Amúgy Konohamaru meg kb 30 éves.
 
bijuu93
Uhhh ez nagyon jó rész volt, főleg a vége tetszett ahogy Sasuke és Gaara harcolt Urashikivel ;)

goku5: Pontosan melyik részben használta a szemét Boruto míg Toneri le van fagyasztva ? Gondolok én arra mikor Momoshiki történet ív után történtek.
 
goku5
Hát nem tudom. Nekem valahogy akkor se jött még be ez a rész.
Felvezetőnek jó volt, remélem tényleg jó történet lesz belőle.
Na de amiért nem tetszett az tényleg megint Borutó. Megint feljött bennem, hogy hány éveseknek is szól, mert Borutó megint úgy gondolkodik (szokás szerint) mint egy gyerek (6 év körüli). Megint csak hogy viselkedik?
Tipikus! Előjött hogy ő azért is elmegy Sasukához edzeni! Tipikus kisgyerek aki nem gondolkodik. Pláne semmi felszerelés nélkül vág neki az útnak!? (amúgy elég laza a szél országbeli határőrség könnyen átjutott rajta)
Az hogy nem véletlenül van távol Sasuke és hogy rá is érne most komolyan így gondolja Borutó? Megint nem foglalkozik mással. Még legalább akkor Saradát magával vihette volna. Semmi belátás.
Az meg hogy segített a családnak megint nem oldott meg semmit. Akkor éppen segített, de későbbiekre semmi hatással nincs. Még erősebben bosszúsabban jöhetnek vissza.

Az egyedi jó dolog ami bejött nekem a nosztalgiát jelentő bábuk a Toneritől! Azonnal feljött bennem Last! Szép emlékek.
De amúgy én nem bánnám, ha találkozna Borutó a túrázó nagy-apjáékkal! Jó lenne látni Mire is képes ismét egy Hyuga főleg megint látni Hinatát esetleg verekedni.

bijuu93: Hirtelen utána nézés nélkül az ugrik be tipikusan amikor legyőzi Momoshikit!
 
bakod
hát... nekem az jött le hogy egyik fillerből a másikba ugrunk. be kell valljam csalódtam :/
 
bijuu93
bijuu93: Hirtelen utána nézés nélkül az ugrik be tipikusan amikor legyőzi Momoshikit![/quote]

Igen, ahogy mondod. Ezek után nem használta sehol sem a Momoshiki történet után, csak előtte. Azért gondolom hogy valami köze lehet Tonerihez.

Egyesítve 2019.08.18 23:20:40:
bakod írta:

hát... nekem az jött le hogy egyik fillerből a másikba ugrunk. be kell valljam csalódtam :/


Ez nem Filler.
Anime Canon részek.
Attól hogy nincs a Mangában, Anime részként leadhatják.
https://www.anime...enerations
Még ha nem is így van nekem tetszenek ezek a részek. Mindegy milyen kategóriába soroljuk Anime/Filler/Manga.
Szerkesztette: bijuu93 - 2019.08.18. 23:20
 
bakod
bijuu nem az a lényeg, hogy filler-e vagy sem. inkább az hogy sehol sincs ez a széria a Naruto/Shippuhoz képest (az más hogy filler részek számában/arányában már le is hagyta őket). tudom a manga is csak havi megjelenésű, így nincs sok része. de akkor kár volt elkezdeni ilyen korán :/
 
goku5
Hát én eleve azzal kezdtem, hogy Borutó szemével volt kár kezdeni, mivel az még a mangában sincs sehol említve. Szóval eleve nem is igen lehet benne a mostani animékben. Ezért se keressük azt sehol.
Amúgy nem akarok hazudni, de nekem úgy rémlik feltűnt az a szem egy későbbi arcban is kár pillanat erejéig. Csak nem nézek utána hol.

bijuu93 Eleve az volt a kérdésed, hogy Toneri lefagyasztásának lehet e-köze hozzá. Erre válaszoltam előbb is. Mangában sehol sincs, ráadásul Momoshiki legyőzése jóval ezután volt.

Amúgy gondolom nem véletlen hogy Shikadai is pont most megy családlátogatásra. Szóval őt is biztos behozzák. De leginkább ha túrázó Hyugákat kéne behozni. Keveslem Hinata szerepét. Semmi a régi jó kis shinobi énje. Csak egy átlagos háziasszony eddig nekem. Pláne hol van az Uzumaki gyerekek tréningje ami a Hyuga házban folyik. (tudom ezt ne keressük de akkor is jó lenne)
 
lina22
bijuu93 írta:

Uhhh ez nagyon jó rész volt, főleg a vége tetszett ahogy Sasuke és Gaara harcolt Urashikivel ;)

goku5: Pontosan melyik részben használta a szemét Boruto míg Toneri le van fagyasztva ? Gondolok én arra mikor Momoshiki történet ív után történtek.


Nekem az nem úgy jött le, hogy le lenne fagyasztva bármi is. Hanem amikor 2 shinobi összecsap a csatában belelátnak egymás "emlékébe" ez ilyesmi lehetett csak nem konkrét emléket láttak hanem beszélgettek. :) De javítsatok ki ha tévednék.


kepkuldes.com/images/94c4ab3217cfb899ae3e5513b2d3c08d.jpg
 
bijuu93
goku5: Pontosan melyik részben használta a szemét Boruto míg Toneri le van fagyasztva ? Gondolok én arra mikor Momoshiki történet ív után történtek.

[/quote]Nekem az nem úgy jött le, hogy le lenne fagyasztva bármi is. Hanem amikor 2 shinobi összecsap a csatában belelátnak egymás "emlékébe" ez ilyesmi lehetett csak nem konkrét emléket láttak hanem beszélgettek. :) De javítsatok ki ha tévednék.[/quote]

Én erről a résztől beszélek, innentől Boruto nem is használta a szemét.
https://youtu.be/...
 
texinek
goku5 írta:

Hát nem tudom. Nekem valahogy akkor se jött még be ez a rész.
Felvezetőnek jó volt, remélem tényleg jó történet lesz belőle.
Na de amiért nem tetszett az tényleg megint Borutó. Megint feljött bennem, hogy hány éveseknek is szól, mert Borutó megint úgy gondolkodik (szokás szerint) mint egy gyerek (6 év körüli). Megint csak hogy viselkedik?
Tipikus! Előjött hogy ő azért is elmegy Sasukához edzeni! Tipikus kisgyerek aki nem gondolkodik. Pláne semmi felszerelés nélkül vág neki az útnak!? (amúgy elég laza a szél országbeli határőrség könnyen átjutott rajta)
Az hogy nem véletlenül van távol Sasuke és hogy rá is érne most komolyan így gondolja Borutó? Megint nem foglalkozik mással. Még legalább akkor Saradát magával vihette volna. Semmi belátás.
Az meg hogy segített a családnak megint nem oldott meg semmit. Akkor éppen segített, de későbbiekre semmi hatással nincs. Még erősebben bosszúsabban jöhetnek vissza.

Az egyedi jó dolog ami bejött nekem a nosztalgiát jelentő bábuk a Toneritől! Azonnal feljött bennem Last! Szép emlékek.
De amúgy én nem bánnám, ha találkozna Borutó a túrázó nagy-apjáékkal! Jó lenne látni Mire is képes ismét egy Hyuga főleg megint látni Hinatát esetleg verekedni.


Azért az nem semmi hogy egyesek milyen könnyen elfelejtik, hogy a Boruto nem készül fiatalabb közönségnek mint anno a Naruto. Lehet hogy azóta felnőtt egy generáció de a korbesorolás nem változott. Egyébként Boruto 12 éves nem 6, Himawari pedig 10 éves. 6 évesek nem is lehetnek Geninek.

Amúgy most nem azért de ne csináljunk már úgy mintha annyit változott volna a stílus. Nézzétek vissza a Part 1 Narutót. Az apja sem volt megfontoltabb sosem, sőt. Még felnőttként sem az. Az igazán felelőtlen dolog az lett volna ha másokat is belekever a dologba. Szerintem itt páran már csak megszokásból is utálni akarják az animét. Csak nem értem miért hiszen nem kötelező nézni. Filler meg a Narutóban is volt mint az özönvíz. Mégis mindenki úgy meglepődik mintha ez valami újkeletű dolog lenne a Shounen animéknél amik nem évadosak.
 
Ugrás a fórumra: