Hozzászólások
Boruto anime
goku5
Na ez egy nagyon jó kis történetnek ígérkezik! Ha ilyen fillereket kapunk akkor szerintem nem igen lesz rájuk panasz!
Igencsak átlagos de nagyon jó kis felvezető rész volt ahol csak megtudtunk 1-2 valamit de mégse tudtunk meg semmit csak felcsigázta az embereket. Nagyon jó kis megoldás.
Borutó meg tipikusan egy az egyben az apja ha ilyen barát és bízzunk meg benne van a dologban.
Nem mondja nekem senki hogy erről nem az a rész jutott mindenki eszébe mikor Sasuke megszökött és Narutó utána ment. Csak átvariálva.
Sasuke helyett ott van Mitsuki. Borutó meg megy a barátja után. Sasura helyett meg ott van Sarada. Viszont itt Sarada nem megállítja hanem vele megy! (azért megjegyezném némi felszerelést vihettek volna magukkal)
Azért kíváncsian várom mit is hoznak ki végül belőle.
 
DereX
Azért pár kivételével elég jó fillerek voltak NS-ben.
Engem is kiakasztott némelyik, főleg az időzítése, de így visszanézve a sorozatot voltak benne olyan fillerek amiknek teljesen jó történetük van.

A mangát fel fogják dolgozni, de mivel az lassan halad, így természetesen egy rahedli fillerszezonra kell számítani, vagy a novellás megoldásra, amikor tulajdonképpen nem fillert látsz, de a történet nincs a mangában, viszont ugyanúgy canon.
 
Jaeger
Stúdió jobban járt volna ha inkább befejezi a Bleach-et és utána meg normálisabb tempóban mehetne tovább a Boruto.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
bakod
háááát nem hinném. a Bleachet olvastam a végéig és éppúgy elcseszték a végét mint Fairy Tailnél... najó lehet egy fokkal jobb. De ott van a Full metal Panic. több mint 10 év után tért vissza, és előbb felmérték - gondolom - hogy a mostani 12 rész mennyi hasznot hoz. Hiába az egyik legjobb anime, a nézőbázisa nem tudjuk hogyan áll, márpedig a stúdió ezt fogja nézni. Sajnos. És ebből a szempontból a Borutoval elcsábíthatták a Narutos bázis nagy részét, hisz még eléggé tartott a népszerűsége. Sajnos mindent a pénz mozgat.
 
goku5
Ne haragudjatok meg de magát a Borutót is csak a pénz és a Narutó népszerűsége miatt találták ki! Mi is csak azért tudjuk nézni. Nem véletlenül már a Narutót befejezését követő héten indult.
Az meg egy más kérdés hogyan oldják ezt a helyzetet meg. De amúgy tényleg inkább csinálnának valamit a mangával hogy tudjon haladni és ahoz igazítani az animét mert ez így tényleg röhejes lesz ha tényleg a manga után mennek.
Kezdjük már csak azzal hogy már az első részben megmutatkozott Borutó jobb szeme. Erre folyik a cselekmény de az biztos hogy egy jó darabig megint csak nem lesz látható mert sehol nincs még a mangában. Szóval nem hozhatják ba korábban ha azt akarják követni. Így meg tényleg röhejes hogy ezzel kezdték.
 
fornetti2
Az eheti rész nekem meglepetést okozott, nem számítottam rá hogy ennyire tetszeni fog. A történet mint már említettétek előttem is, ismerős volt, de valahogy mégis más, nekem kicsit jobban meg volt valahogy magyarázva, elvégre borutoék mégis eléggé jó barátok és nem riválisok vagy ilyesmi. Ami még kifejezetten tetszik, hogy sarada és boruto személyiségei egyre jobban alakulnak, nagyon örültem neki, hogy boruto ismét tudta manipulálni saradát, és sokkal komolyabb is narutoénál a viselkedése, sokszor saradánál is óvatosabb, ebből derül ki nekem, hogy tényleg kicsit többet tud mutatni az apjánál, naruto nekem túl sokszor szaladt fejjel a falnak, sakurát pedig kifejezetten utáltam, sarada sokkal bevállalósabb. A jövőheti résztől kicsit félek, az előzetes alapján túl sok a beszélgetés, de remélem ez is meg fog lepni, és azt is remélem hogy mitsuki indíttatását nem rontják el, hanem lesz rendes alapja is.
manga
A mangától ismételten eltért az anime, mint gondolom észrevettétek, már a mitsuki családját illetően, itt már ki is derült hogy kinek a fia (természetesen ezt a filmből is tudjuk, de a mangában még csak most derült ki), kicsit nem tudom hova tenni ezt az egészet, megmondom őszintén nekem az anime ezerszer jobban tetszik, hangulatában is jobban követi az eredeti történetet, és a történet is máshogy folyik, kicsit néha azt érzem, mintha a mangában lenének fillerek, és nem is nagyon tetszik ahogy meg vannak benne írva a dolgok, remélem hogy ha követni is fogják, akkor is átírják, mert annak ellenére hogy lassan halad, mégis valahogy másfelől meg gyors, és túl drasztikusak a változások. De természetesen ez csak a személyes véleményem.
 
luthienlovemagic
fornetti2: A lenyithatós részben, amit írtál, azzal teljesen egyetértek. Ugyanezt érzem én is. Eddig az anime sokkal jobb, mint a manga, ami ritka jelenség, de itt mégis összehozták. Úgy érzem, mintha az animében kijavítanák azt, amit a mamgában nem annyira sikerült jól. A mangára én mondjuk amúgy is csak amolyan piszkozatként tekintek az anime előtt.
 
http://lutienlovemagic.livejournal.com
Jaeger
Az anime ebben a formában felesleges azért írtam, hogy jobb lett volna ha mást beraknak a helyére. Senki ne hidje, hogy a közeljövőben folytatódni fog a "rendes sorozat". Simán lehet, hogy fél/1 évig csak fillerek fognak menni.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
goku5
Na igen tényleg én is elfelejtettem írni hogy tényleg megint másképp jött elő Orochumaru neve mint a filmben vagy a mangában. Azokban a gyerekek számára nagyobbat ütött.
Amúgy már ha időhúzásról (manga miatt) volt szó jobb lett volna a Borutó elé betenni jó pár részt ami a Borutó kezdete és Narutóék esküvője után volt. Egy jó kis felvezető átvezető időszakot, ezzel időt adni a mangának hogy haladjon.
Amúgy én is egyetértek azzal hogy az anime összerakottabb szervezettebb mint eddig a manga. A népnek biztos nagyon bejött volna.
 
burn3000
Nem teljesen értem miért kell itt is ellőni azokat mint a narutoban... Ennyire ne hasonlítson már.. Ott sasuke itt mitsuki kóborol el mert bevettek egy doboz leszarom tablettát , bár ahogy elnézem itt mitsuki "gondolom" vissza is jön hozzájuk hamarosan , legalábbis nagyon remélem.
 
BLAZER627
Most olvasom, hogy jövő héten jön egy 1 órás különkiadás, erre nem számítottam, bár lehet, hogy van olyan, aki tudta ezt mindenesetre belinkelem: https://comicbook...cial-fall/
 
goku5
Mitsuki eltűnésének biztos azokhoz az emberekhez van köze akikkel van. Biztos nem véletlenül ment el.
Borutó meg ahogy már rengetegszer írva volt kiköpött apja viselkedésben. De legalább most már borutó is kezdi kicsit felfogni messze nem tud olyan sokat társairól és a világról mint képzelte. Nem olyan gyerekjáték az élet.
És hát tényleg nagyon hajaz sok szempontból a Sasukés szökésre.
De egye valami remélem nem lesz a végén éspedig az hogy a kígyó remetével nem köt Borutó szerződést. Én még bízom benne hogy ő is varagy idéző lesz.
Karin és Sarada találkozásától én is többet vártam. Eleve elég béna volt hogy Hány shinobi nem tudta elkapni éppen az alak váltott alakot. Meg nem tudják mit is csinál pontosan Orochimaru és az emberei.

Következő rész meg érdekes lesz. Mit hoznak ki belőle?
 
bijuu93
Nem lehet valami köze ehhez a Teóriához ?
https://www.youtu...ture=share
 
burn3000
Valahogy bennem is megfogalmazódott az a kérdés ,hogy a kigyóval köt majd szerződést . Lehet ,hogy viselkedésben az apja ,de viszont ilyen téren lehet jobban tetszik neki a kigyó mint egy varangy. De már idézett varangyot nem? vagy rosszul emlékszem ?
 
goku5
Borutó még nem igazán idézet semmit. Volt róla szó az akadémián de ott ha neki is sikerült idéznie akkor annak az oroszlánszerű lénylen is csak a farkait. És sajnos az akadémián arról beszélt hogy neki leginkább a kígyóval való idézés, szerződés tetszene.
Konohamaru volt aki idézet varangyot.
 
Ugrás a fórumra: