Köszönöm szépen a heti munkátok!
Boruto anime
Köszönöm a munkátokat!
Már amikor a mangát is olvastam akkor is fújoltam ezt! Momoshiki nem is volt erős. Eleve erről szólt a kezdet a film. Máshonnan nyeltek el erőt és technikákat. Amiket csak kibocsátottak. Mint a ninjatech. Erre most meg milyen erős gyors és még tud harcolni is.
Amúgy egy kis koppintás meg belefér mi? Már csak az eredetiség kedvéért is.
https://www.youtu...5N66QyPen8
Még jó hogy lassan vége. Inkább várom megint a gyerek Narutót!
Hogy lehet már valami koppintás ha ugyanaz a szeria? nem is beszélve ha meg nézed le lassitod nem ugyanolyan, plus nem értem mért nem lehet erös? amikor több 1000+ évig élnek és mindent amit tanultak ök is tudják de ezt el magyarázták a mangában ha oda figyeltél! amikor naruto baryon modba volt akkor is volt egy kis copy nem? és csak egy kis teoria momoshiki mondta borutonak még a 65-dik részben hogy mindent elfogsz vesziteni, meg nem tom hanyadik-ban a chunin vizsgán momoshiki mondta narutonak hogy kár hogy nem fogod tovább adni a következö generácionak már mint kuramát szóval momoshiki már akkor tudta hogy ö meg foghalni boruto által vagy direct halt vagy nem tudom. De ha látta a jövőt hogy naruto nem fogja tovább adni az erejét a következö generácionak itt valaminek kell lennie a háttérben! különben is nem értettem hogy momoshiki miért nem gyözött simán le kellet volna nyomni őkét már mint el mondták hoy momoshiki volt a leggerösebb ellenfél vagy toneriről mondták már nem emlékszem idk
goku5 írta:
Köszönöm a munkátokat!
Már amikor a mangát is olvastam akkor is fújoltam ezt! Momoshiki nem is volt erős. Eleve erről szólt a kezdet a film. Máshonnan nyeltek el erőt és technikákat. Amiket csak kibocsátottak. Mint a ninjatech. Erre most meg milyen erős gyors és még tud harcolni is.
Amúgy egy kis koppintás meg belefér mi? Már csak az eredetiség kedvéért is.
https://www.youtu...5N66QyPen8
Még jó hogy lassan vége. Inkább várom megint a gyerek Narutót!
nekem az egészben csak az nem tetszik, hogy nincs meg az a fejlődési görbe, amit a Narutoban csináltak...fokozatosan, egyre erősebb ellenfelek ellen, földön maradva, majd úgy elérve később egy szintet...itt kb. már a legelejétől isten szintű ellenfelek ellen megy a story, és olyan érthetetlen szintek vannak, ami kb. az előző sorozatban 500 rész után kb. elképzelhetetlen volt. Az még oké, hogy együttes erővel legyőzték Momoshikit, de simán tarthattak volna valami emberközelibb mércét...egyszerűen nem engedi a sorozat megkedvelni a történetet, a szereplőket, semmi...az meg, hogy sem egy értelmes küldetésen nem voltak még, szereplők tűnnek el konkrétan 10-20 részre...nekem sajna olyan semmilyen a sorozat, de a belerakott munkát köszönöm
Heyyo! Kedves mind, valaki tudja esetleg, hogy lesz a későbbiekben az anime? Kapunk egy Boruto Shippuudent vagy csak szünetelni megy az anime?
Előre is köszi a választ! Big love'
Csak szünetre megy amit láttam twitteren azt irták hogy 3 honapig de lehet hogy 6. de ha minden igaz akkor év végén jönni fog az idöugrás. amit még tudunk hogy szeptemberben lesz 4 új naruto rész. ami meg már a mangában megy nagyon közelitünk az idöugrás felé azért mondom kb év végen tuti
Miky írta:
Heyyo! Kedves mind, valaki tudja esetleg, hogy lesz a későbbiekben az anime? Kapunk egy Boruto Shippuudent vagy csak szünetelni megy az anime?
Előre is köszi a választ! Big love'
Maradjunk annyiban, hogy a közösségi média felületeken ahány ember, annyi dátum. A hivatalos bejelentés szerint pedig határozatlan időre szünetel. Azt tudom javasolni mindenkinek, hogy tájékozódjon hiteles forrásból, ne kispistike27 tiktok videójából.
https://m.faceboo...5175754908
Ugrás a fórumra: |