Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
Morbyd
Ha ez testvéri szeretet, akkor nekem is kell egy ilyen "testvér" :bow
 
Jon
Hát nekem van két testvérem, akikért szinte bármit megtennék, de azt hiszem, hogy kijelenthető, hogy Mikasában vannak másfajta érzelmek is :D
Eren sokkal inkább tekint testvérként Mikasára, fordítva ez szerintem (az eddig látottak alapján) egyértelműen több.

És szerintem ez a páncél nem volt kevésbé kemény, mint Annie-é anno. Csak állandóbb, Annie ugye tudta gyorsan befolyásolni. Ennek nyilván vannak előnyei is, meg hátrányai is. Eddig amúgy egyértelműen azt gondoltam, hogy a Páncélos sokkal erősebb Annie-nál (meg Erennél), de most, hogy láttam, hogy Eren okosan, nem erőből le tudja győzni, már egyáltalán nem vagyok biztos benne. Persze ahhoz, hogy mondjuk így leszakítsa az ellenfele karját, meg satuba fogja, erő is kell, márpedig az biztos, hogy Annie nincs olyan erős (fizikailag), mint Eren. Márpedig Reiner ellen kell az erő is, láthattuk, hogy még egy lábbal is el tudta tolni Erent. Mondjuk ha sima emberformában felcipelt egy titánt a lépcsőn, a vállain, akkor nem kell csodálkozni :D Mindenesetre Annie szerepe és ereje is nagyon felértékelődött az elmúlt részben, az biztos, és ennek örülök.
Szerkesztette: Jon - 2017.05.16. 20:49


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
jasek89
Áhh, nem is értem Eren h lehet ennyire vak, egy bombajó csaj nyáladozik utána, erre ő ordítozik vele meg lefejeli.... na mindegy... :D ez kell a csajoknak, rugdosni meg szemétkedni velük... :D

Sztem minden titánnak meglesz a gyengepontja, Reiner erős de lassú, Annie nem bírja a sebzéseket, kolossziálisnak sztem túl nagy a holttere a mérete miatt. Viszont az a bestia titán, na az problémás lesz.
 
Jon
Nekem is a bestia tűnik a legfélelmetesebbnek, de ez lehet, hogy pusztán azért van, mert nem ismerjük. Mindenesetre körbe lengi valami ősiség, valami misztikum, valami eredetiség, tudás. Ő a dolgok mögött áll, nem pedig küldetéseket teljesít, mint Reinerék.
Pesze ez csak egy megérzés.

És jasek, gondolj bele, Eren fél életében testvérként tekintett rá. Valószínűleg meg sem fordult a fejében máshogy.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Foxx666
Az motoszkál a fejembe, hogy az első évad végén mikor Eren épp kiszedné Anniet a titánjából akkor őt körbevonja ilyen kristály izé.Ez:
i.imgur.com/3GgzcHW.pngEz a kristály vajon micsoda?
Annie direkt vonta körbe magát, hogy ne tudják kivallatni?Ha akarna kitudna jönni belőle vajon?Vagy halottként kell kezelni?
Szerkesztette: Foxx666 - 2017.05.31. 22:01
 
vegel2014
Szerintem Annie még életben van. Ha a bezárása a halálával járna akkor nem lenne semmi értelme. Így hogy bezárta magát szinte biztosra veszem, hogy elő fog majd jönni belőle. Előbb- utóbb
 
Jon
Én úgy kezelem, mint aki hibernálta magát. Ha ki tudják valahogy szedni, akkor talán még élhet, de jelenleg semmi sem utal arra, hogy ki tudják szedni, és ő is nyilvánvalóan öngyilkosságnak szánta a dolgot szerintem.
Habár ki tudja, persze, lehet, hogy azzal számolt, hogy majd valaki ki fogja szedni, ha kiírtják az emberiséget, de ezt nem tudhatjuk jelenleg.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
bakod
Mikasa egyértelműen többet lát Erenben :D Eren meg.... észre se veszi... Pedig nem is vérszerinti testvérek na mindegy :D

Annievel kapcsolatban nekem is a hibernálás tűnik reálisabbnak és szerintem az tudatos volt. A bestia meg az intelligenciája miatt veszélyes. Oké nem tudunk róla semmit de szerintem Reinerék felett áll erőben is.
 
Jon
Nem az intelligenciája miatt veszélyes, Reinerék is intelligensek :D Hanem az miatt, hogy látszólag ő nem csak egy bábu, hanem sokkal inkább a bábmester, aki a dolgok mögött áll. Annyira a dolgok mögött áll, hogy valószínűleg régen nem járt emberek között, ha nem látott még manőver felszerelést, meg nem volt biztos benne, hogy ugyanazt a nyelvet beszélik.
Valószínűleg titánokat tud csinálni emberekből, és tökéletesen tudja őket irányítani. Ezért veszélyes.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
vegel2014
Hát a majom titán szerintem is erősebb mint Reiner, de Bertholdnál biztos nem. Csak ha megérintené Bertholdot a csupa húsa már akkor leégetné a majmociról a szőrt. :) De az egyértelmű, hogy a majom az okosabb.
Én is úgy gondolom, hogy ő a góré és Annie,Rainer meg Berthold csak szimpla katonák.

Annie-rol én is hibernált egyénként gondolok és remélem, hogy minél előbb felébresztik. Azt is remélem, hogy majd valahogy át állítják az ő oldalukra. (Mondjuk akkor ez a legvégén történne meg mert Annie túl sok titokra tudna választ adni azokat meg a sorozat nem szereti túl hamar ellőni.)
 
Jon
Láthattuk, hogy Bertholdnak "csak" annyi az erőssége, hogy hatalmas. Egyébként egyáltalán nem különleges, kifejezetten lassú, és ez a hőkibocsátás is csak egy végső védekezési eszköz volt a részéről. A felderítőknek csak annyi volt a dolguk, hogy vártak, amíg kifogy a szuflából, és simán megölhették volna (ha áttudják vágni elég mélyen a nyakát... ami mondjuk azért nem kis feladat, egy ekkora izénél :D ), ha ugye nem veti le magát Erenre.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
jasek89
Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy a kolossziális titán használója Berthold sem egy erős alkat, végig Reiner parancsait követi, mintha saját gondolatai nem lennének. Sztem egy magabiztosabb és erősebb karakter többet tudna kihozni a kolossziális titánból.
 
AFR
Ha jól vettem ki minden emeber-titánnak van erőssége és gyengéje illetve hasonlít az emberi alakjukra.
Reiner: Állandó teljes testkeményítés. Ebből fakadó korlátozott mozgékonyság.
Berthold: A valaha látott legnagyobb titán (Ugye a falak 50 m-esek szal 50 m-es titánok vannak benne Berthold meg 60 m-es). Ebből fakadóan lassú.
Kíváncsi vagyok Annie, Eren, és Ymir különlegességére.

Annie valószínű hogy ugyanazt csinálta magával mint a falat alkotó titánok titánformában.

Egyébként vicces hogyha Eren nem hallgat a többiekre és nem megy a falhoz akkor legyőzi Reinert. :D
 
Germa66
Annie keményedés nélkül gyenge fizikumú ahogy Jon is mondta.
Erennek jelenleg az a gyengesége hogy nem tudja megkeményíteni a bőrét.
Ymir kicsi viszont elképesztően gyors.
 
jasek89
Viszont Annie kegyetlenül technikás, nem biztos h Eren vele könnyebben boldogul, mint Reiner-rel. Most h kiismerte Reinert legyőzhette volna, ha Berthold nem avatkozik közbe.
Szerkesztette: jasek89 - 2017.05.18. 12:34
 
Ugrás a fórumra: