Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
AFR
Ha jól rémlik ki lett jelentve az anime-ben róla hogy emberi titán szóval a 9 egyike.
Ami inkább érdekes vele kapcsolatban hogy a 2 ismeretlen egyike vagy Ymir titánjának új tulajdonosa?
 
Gerigo
Az ismeretlen egyike, a többi titánnal a kövi évadban találkozunk.
 
bakod
na én most döntöttem úgy hogy lenyomom a második felét a 3. évadnak. előre leszögezem, tudom, hogy nem az akcióról szól ez az anime, és hogy már csak azért nézem, mert még érdekel, mit is hoznak ki belőle.

a fal befoltozásánál az hogy a falban bújnak meg, nem mondtam volna meg. de azt hogy a falon belüli kis falunál fognak várakozni, szinte előre láttam, hisz tuti nem vizsgálnák át a felderítők, mivel azt hiszik benn lesz majd minden titán, plusz ott csak átrohannak és így hátba lehet támadni őket. fura hogy erre nem gondoltak, miközben a falra igen.

viszont a Reiner semlegesítéséhez használt taktika tetszett, bár igaz hogy kissé egyszerű volt, és ő sem igazán mozgott.
Hanget visszahozták valahogy, de kb mindenkinek annyi, persze nyilván Armin visszahozása nem volt nagy meglepetés.

legalább a kolosszus titánnal kevesebb, de Reinert is hagyták meglógni. az nyilvánvaló volt hogy a Bestia túléli, bár ő is elég jól le lett szedálva.

furcsa volt az éles váltás a világ bemutatására. nem vártam volna hogy egy szigeten lesznek csak Erenék, azt meg főleg nem hogy amúgy a titánokat miért is készítik. Én mondjuk a titán mivoltot nem hittem amúgy se mesterségesnek, de már tudjuk is hogy amúgy voltak amúgy is. az hogy 13 éve van hátra annak, aki titánná vált, meglátjuk mennyire lesz igaz.

Nos igen Eren kezd bedilizni a sok emléktől, ami nem csak az övé. egy biztos, tudja hogyan kell elcseszni a sok sz@r pillanat közti felhőtlen boldogságot :ehh
 
tyber16
Úristen hatalmas ÓRIÁSI köszönet és hála a blu ray kiadásért!!!! Köszönöm 3000 szeresen is!! :D
 
dungeonlord
Köszi a jelzést tyber16 , és köszi bluray részeket naruto-kun^^.Várom 2-3évadot is ^˘ .
 
Snoopy1993
Sziasztok!
Először is, köszönöm az eddigi munkátokat! :)
Nem olvastam vissza, lehet, hogy volt már kérdés. A movie-kat is fordítjátok majd, vagy valahol megtalálom magyar felirattal? Előre is köszi, ha válaszoltok! További szép napot!
 
Tapion-sama
Tekintettel arra, hogy a movie-k csupán összefoglaló részek, és semmi újat nem adnak, nem szándékozunk foglalkozni velük.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Snoopy1993
Tapion-sama írta:

Tekintettel arra, hogy a movie-k csupán összefoglaló részek, és semmi újat nem adnak, nem szándékozunk foglalkozni velük.

Köszönöm! :)
 
tyber16
Jött új trailer az utolsó évadhoz:
https://www.youtu...lNpRThS9t8

Nem csak a stúdió de a zeneszerző is más. A trailer alapján nem lesz gond az animációval, bár nekem vannak kétségeim a Mappa stúdióval mert tud nagyon jót és nagyon szart csinálni. Remélem itt azért nem sajnálnak rá büdzsét meg energiát :D A zeneszerző meg Hiroyuki Sawano helyett Kohta Yamamoto aki a Nanatsu no taizai új évadjában is csinált zenéket. Nem értem hogy miért az utolsó évadra engedte el a sorozatot az előző stúdió és zeneszerző de remélem hozni fogják a szintet.
 
Bastian
Nem követem a szériát, de a korábban októberre kitűzött premier nincs feltüntetve. Yonkou szerint halasztva lesz, tehát 2021 lesz belőle.

https://www.anime...pa/.160061
A cikk szerint Sawano is visszatér, Yamamotóval együtt lesznek zeneszerzők.


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
tyber16
Na szuper, hogy Sawano is marad mert ketten össze tudnak dobni egy király soundtrack-et hozzá. Én bízok még az idei premierben mert az Október azért elég messze van még.
Meg most a trailert azt külön csinálták és nem az eddig elkészült részekből vágták össze? :D Mert így fenn áll a veszély hogy ide elment a pénz nagy része és a sorozat majd undorító CGI-t fog használni xD.
A Dorehodoro-nak is szerintem nem állt jól a CGI és a Mappa szereti használni. Üvöltött a különbség mikor rendesen rajzolt vagy CGI karaktereket mutattak.
 
Bastian
Yonkou szerint a God of Higschool elkészült, a Jujutsu Kaisen-t most animálják, az SnK-on pedig nem ugyanaz a személyzet dolgozik, és el is lesz tolva. Ha el is indulna októberben, a Covid-19 helyzet miatt maximum osztott évados lenne szerintem.

A Dorohedoro-nak olyan "érdes" a rajzstílusa. Stúdiótól függetlenül, előszeretettel alkalmaznak CGI-t ilyan mangáknál. Az SnK is egy kicsit ilyen.


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
tyber16
Jó hogy mondod a God of Higshool-t el is felejtettem mert az meg bitang jól néz ki az előzetesek alapján. Mindenesetre én bízok bennük és remélem hogy már csak a Shingeki no Kyojin név miatt is bele adnak mindent. Főleg hogy a WIT milyen magasra tette a lécet az előző évaddal.
Én remélem hogy egybe letudják 24-5 résszel. De ahogy mondod simán benne van, hogy kettő 12 részes félévaddal dolgoznak csak.

Számból vetted ki a szót amúgy az érdes rajzstílussal a Dorehodoroval kapcsolatban és engem pont ezért zavart a sűrűn használt CGI. Valószínű hogy költségvetés miatt volt ez de szerintem akkor is csúnya xD. Az SnK-ban ott valahogy sikerült szerintem nem annyira zavarón megoldani. 1-2-szer az óriás titán animálásánál tűnt ki de belefért szerintem.
 
dungeonlord
Inkább legyen kettévágva, mint további napokat várni . ^^

Nagyon op lett. Látszik az animáció változás egy másik stúdiótól , de nagyon mozis hangulata volt végig, és ha tartja ezt a szintet, akkor résszemről rendben van.
Valamikor egy stúdió váltás se rossz dolog, hisz az elején mindenki jól kezdi, és mivel Aot egy nagyon sikeres anime, ezért kizártnak tartom, hogy spóroltak vele, mert a trailernél az összes harci jelenet gyönyörűen megrajzolták.

Számomra Aot továbbá is top 10 kedvenceim között van, és szerintem, ezzel nem vagyok egyedül .

Ahogy írtam, inkább legyen kettévágva, mint további fél évet kelljen várni, de szerintem nem fog késni az időpont, hisz májusban jött az előzetes.

Szóval én beszálltam a hype vonatra, és várom az Októbert .
Szerk:
Not bad, 2nap alatt 5+milliónál nézettségi van a trailernek.
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.05.31. 23:50
 
Csillaghullas
Megnéztem a trailer-t, de nekem nem nagyon jött be képileg. Önmagában nem lenne rossz, meg biztos jó lesz a sztori, de mintha nem is ugyanaz az anime lenne. Elég merész húzás stúdiót váltani az utolsó évadra.
Ami a premier dátumot illeti, gondolom attól is függ majd, hogy a többi anime mennyit csúszik.
Mikasat nem is láttam... vagy csak annyira másképp néz ki, hogy nem lehet felismerni? Eren elég menőnek tűnt, gondolom a személyisége is sokat változik.
Amúgy a Beast Titan kilétét a 3. évad alapján ki lehetett találni, kíváncsi leszek, hogy ez hogy lesz tálalva.
Ami a zenét illeti, az 1. és a 2. évad volt a legjobb, nálam a 3. évad már nem hozta a szintet.
 
Ugrás a fórumra: