Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
AFR
Ha jól rémlik ki lett jelentve az anime-ben róla hogy emberi titán szóval a 9 egyike.
Ami inkább érdekes vele kapcsolatban hogy a 2 ismeretlen egyike vagy Ymir titánjának új tulajdonosa?
 
Gerigo
Az ismeretlen egyike, a többi titánnal a kövi évadban találkozunk.
 
bakod
na én most döntöttem úgy hogy lenyomom a második felét a 3. évadnak. előre leszögezem, tudom, hogy nem az akcióról szól ez az anime, és hogy már csak azért nézem, mert még érdekel, mit is hoznak ki belőle.

a fal befoltozásánál az hogy a falban bújnak meg, nem mondtam volna meg. de azt hogy a falon belüli kis falunál fognak várakozni, szinte előre láttam, hisz tuti nem vizsgálnák át a felderítők, mivel azt hiszik benn lesz majd minden titán, plusz ott csak átrohannak és így hátba lehet támadni őket. fura hogy erre nem gondoltak, miközben a falra igen.

viszont a Reiner semlegesítéséhez használt taktika tetszett, bár igaz hogy kissé egyszerű volt, és ő sem igazán mozgott.
Hanget visszahozták valahogy, de kb mindenkinek annyi, persze nyilván Armin visszahozása nem volt nagy meglepetés.

legalább a kolosszus titánnal kevesebb, de Reinert is hagyták meglógni. az nyilvánvaló volt hogy a Bestia túléli, bár ő is elég jól le lett szedálva.

furcsa volt az éles váltás a világ bemutatására. nem vártam volna hogy egy szigeten lesznek csak Erenék, azt meg főleg nem hogy amúgy a titánokat miért is készítik. Én mondjuk a titán mivoltot nem hittem amúgy se mesterségesnek, de már tudjuk is hogy amúgy voltak amúgy is. az hogy 13 éve van hátra annak, aki titánná vált, meglátjuk mennyire lesz igaz.

Nos igen Eren kezd bedilizni a sok emléktől, ami nem csak az övé. egy biztos, tudja hogyan kell elcseszni a sok sz@r pillanat közti felhőtlen boldogságot :ehh
 
Ugrás a fórumra: