Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
tyber16
A fordítással mi a helyzet? Dobtátok a projektet vagy idő hiánya miatt húzódik?
 
Luna
A 4. évadban kiderül, ki az a csaj. :D Vagyis pontosabban 2 lány volt... az egyiküket a manga alapján is csak találgatom, de ha az akire gondolok, nem igazán értem, miért került ide. A másiknak viszont sokkal fontosabb szerepe lesz.

Maga az évad előtt le a kalappal, tökéletesen hozta az elvárt színvonalat. :) Sajnálom, hogy vége lesz. :(
 
ZsoldosJ
Hali érdeklődnék mire várható a maradék részek fordítása?
 
Tapion-sama
Javaslom ezzel a kérdéssel megkeresni a sorozat fordítóját. Papirtigriske néven fut az oldalon :)


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
norbikk
Sziasztok!

Csak jelezni szeretném, hogy az Attack on Titan OVA részekhez jelenleg sajnos nem található letöltő link.
 
dungeonlord
Jaeger írta:

Amugy Eren végül is megőrült?:D
Nagyon érdekes személyiség változáson ment keresztül az évad során. Mióta kiderült a titok olyan mintha teljesen más ember lenne, de Armin se a régi az incidens óta teljesen szóval fura egy kicsit ez nekem.

Erennel az a baj, hogy az előbbi személyek emlékét ,dühét ,haragját és megannyi információt próbál megemészteni 15.évesként.
Olyan ez, mintha több agyat próbálnak egyetlen személyhez gyúrni^^ .Ha ez nem lenne elég,akkor a saját élete se volt jobb XD . Csoda, hogy még egyben van.
 
AFR
Most járok a 6. résznél szóval ha utána ez kiderül az évadban akkor nem mondjátok el de ha nem akkor igen.

Akkor most lehetséges egyszerre két titánerőt birtokolni mert Eren apja rendelkezett a titán erővel tapasztalt volt benne és nem a Reiss lány megevésekor változott először agyatlan titánná.
Szóval neki volt valamilyen eredeti ereje és megette hozzá a Reiss lány erejét is vagy lehetséges értelmes titánná válni más úton is erőszerzés nélkül?

Illetve miért kell annyira Eren titánja a külsősöknek ha Annie titánja ugyanúgy képes a titánok irányítására?
Legalábbis az infóboxban ezt írták.
Persze az emléktörlés csak Eren titánjáé de akkor is.
 
Tapion-sama
Spoilermentesen erre elég nehéz lenne válaszolni, AFR. Javaslom nézd végig az évadot, és utána térjünk vissza tárgyra ^^


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
AFR
Nos végignéztem. És a megmaradt kérdések a következők. (Persze csak ha nektek kiderült valamelyik az anime-ből ami nekem nem)

1. Mi a Shingeki no Kyoujin képessége?
2. Az ellenségnél 7 Titán erő van/volt (Kolosszális, Páncélos, Nőstény, Bestia, Állkapocs és 2 ismeretlen ami közül az egyik talán az akin Zeke menekült el de lehet az csak Ymir utódja az új Állkapocs). A kettő hiányzó egyike az Alapító de melyik a másik? Talán a Shingeki és nem tudták hogy az is az országban van Eren Kruger-nél?
3. Kiket változtatott ott a falakon belül hirtelen át Zeke?
4. Rod hogy vált 120 m-es Titán-ná mikor elvileg a 9 különlegest leszámítva mind 3 és 15 m közötti. Na meg honnan az a több 100 vagy 1000 50 m-es Titán a falba.
5. Hogy értette Grisha húgának gyilkosa hogy csinál a fickóból egy 3-4 m-es Titánt? Ezt akkor tudják szabályozni?
6. A Fritz-ek ugyanúgy a királyi család mint a Reiss-ek? Vagy a kamukirály nem is Fritz volt a Reiss-ek meg nevet változtattak?
7. Ha csak 9 értelmes Titán létezhet maximum egyszerre (kevesebb lehet ha egy Titán több erőt is felemészt) akkor hogy lehettek Szeplőtelen Titánok akik tudtak beszélni és értelmet mutattak?
8. Miért kell az Alapító Titán ha a Nőstény és a Bestia ugyanúgy képes a Titánok irányítására.

Azt hiszem így hirtelen ennyi.
Az azt hiszem tiszta hogy a Titánok gerincvelő folyadékával változtatják az embert Szeplőtelen Titánná.
Eren miért akar mindenképpen felzabálni egy Királyi sarjat?
Nem lenne elég ha csak Historia a nyakában ülne?
Szerkesztette: AFR - 2019.08.19. 18:41
 
raptor9812
2: igen szinte biztos h az a hordozó az emberi titan tehát egy különleges és nem Ymir utódja, és a támadó titan is beleszámit.
3-4Minden falubelit átváltoztatott aki Conny falujában volt gondolom az volt a legközelebb, és elvileg ahogy láttuk az is elég ha megiszod a gerinclevét és titan leszel ezért az ivóvíz rendszer jön csak képbe és az volt a mangába is ha jól emlékszem de ez nem biztos. Én erre gondolok mivel csak egy teszt volt a támadás. A titan méret gondolom a beadott mennyiséggel egyenesen arányos egy ideig. Ezért volt aki nem bírt járni mert gondolom nem ivott eleget de ez csak én tippem.
7. Szerintem attól h elveszik az emberi képességed attól még néha elojon ugyanúgy mint egy amnéziásnak egy egy emlék, de ez is csak az én tippem.
8.Azert mert az alapító titan minden képességgel rendelkezik és ő irányítja a falban lévő titánokat is de muszáj Királyi vernek lennie különben elveszik a képesség.
Nagyjából ennyit tudok válaszolni és ez is csak mind teória én is csak az anime végéig olvastam a mangát.


"History remebers kings, not soldiers"
 
Realistaaa
AFR írta:
4. Rod hogy vált 120 m-es Titán-ná mikor elvileg a 9 különlegest leszámítva mind 3 és 15 m közötti. Na meg honnan az a több 100 vagy 1000 50 m-es Titán a falba.
6. A Fritz-ek ugyanúgy a királyi család mint a Reiss-ek? Vagy a kamukirály nem is Fritz volt a Reiss-ek meg nevet változtattak?
Nem lenne elég ha csak Historia a nyakában ülne?


-Rod azért lett olyan hatalmas, mivel királyi vér folyik az ereiben.
-Fritz a királyi család, de a kamukirály, csak névben volt Fritz. A Reiss család igazából a Fritz család, csak nevet változtattak, hogy a háttérből írányítson és, hogy ne legyenek szem előtt.
-Ha jól tudom, Erennek egy olyan Titán-t kell megérintenie akiben a királyi vér csörgedezik. Mivel Historia nem Titán így nem lenne elég ha csak a nyakában ülne. Eren nem akarja egyébként felfalni, sőt fél, hogy mit művelnének Historiával, ha rájönnének az egészre. Tuti megpróbálnák őt Titánná változtatni, hogy Eren tudja a képességeket használni.
 
AFR
raptor9812

Köszi a választ.
Viszont:
3. De olyan területen voltak most ahol nem éltek emberek. Ugyebár a Mária és a Rózsa fal között voltak.

Realistaaa

Neked is köszi a választ.
-De a többi királyi vérből való nem lett akkora. Ez így ellentmondásos nem?
- Akkor jól értelmeztem :D
 
Gerigo
Rod valószínűleg azért lett ilyen hatalmas ugyanis a a titán gerincfolyadékot csupán megnyalta és nem "szakszerűen" be injekciózta, éppen ezért vált ilyen abnormális titánná.
 
AFR
Az is lehetséges.
Hisz rögtön párologni kezdett így lehet hogy már "romlott" volt.

De az is furcsa hogy Rod-nak azt mondta (talán az apja) hogy belőle nem válhat titán.
Én akkor arra gondoltam hogy előre meg lehet állapítani hogy milyen lesz és azért volt neki tilos mert az átalakulása lerombolja a titkos barlangot.
Persze lehet csak azért mert neki kellett a család új vezetőjévé válnia.
 
KaukazusiGyikember
Fölmerült bennem az a kérdés, hogy szerintetek a harmadik évad második feléből a négylábon járó titán is egy ember, aki a kilenc titán erő egyikét birtokolja (elvégre van még kettő közülük, aki ismeretlen) vagy simán rendellenes titán? Én azért gondolnám az előbbit, mert a rendellenes titánok csak simán "rendellenesen viselkednek", míg ennek a titánnak legalább átlagos emberi intelligenciája van, tekintve, hogy tud beszélni, és hogy a többi titánnal ellentétben, akik a csatában csak vakon követték a bestia titán utasításait, ő annak megsérülése után is képes volt gyors döntéshozatalra és közbelépésre. Ti mit gondoltok?
(A kérdés csak az eddigi anime tartalmából merít, és abból kíváncsi válaszokra, ötletekre. Ezért légyszi, ne csak hogy senki ne spoilerezzen a mangából, de abból kiindulva se adjon spoiler nélküli választ vagy utalást a kérdés megfejtésére (Pl.: "Titánerő birtokos/Rendellenes, a mangából majd ki fog derülni, pontosan miért, de így van." )
 
http://purposegames.com/game/a-gyikemberek-testfelepitese
Ugrás a fórumra: