Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
tyber16
dungeonlord én most nézem újra a sorozatot és az a nagyon durva hogy mennyi jel és előreutalás van a történtekre. Pl Reinerékre atyaég!! Rájuk annyi gyanakvó pillanat van így hogy most már tudom hogy kik ők igazából. Nagyon durván össze van rakva. Tényleg zseniális. Annyi mindenre figyeltek. Pl mikor Marco holtestét mutatják utána vágás és Annie egy halott katona felett mondja kiégett szemekkel, hogy sajnálom majd Reiner mondja neki hogy ne törődj vele csináljuk a dolgunkat. Először simán azt gondolod hogy Annie a random holtestnek mondta ezt, közbe így hogy kiderült később igazából Marco miatt mondta és így basszus tökre beleillik az egészbe.
Szerkesztette: tyber16 - 2019.06.30. 09:54
 
dungeonlord
Így van, teljesen más érzés lenni újra nézni az egész sorozatot ,mint anno 2013-ban .
Nem sok animét szoktam teljesen újra nézni,de az Attack on titan kivételt fogok tenni,mert annyira jó és ezt részben Wit köszönhetjük.
Persze nem Tv -ként, hanem Bluray verzióban. Sajnos Youtube-nál már törölték,de óriási különbség van .

Bízzom Wit studiban,hogy befejezik ,de ha nem , akkor se fogom hibáztatni őket .Mert több mint 50minőségi részt dobtak össze.
Mindenki dicsérni mangát és az animációt, de a zenészeket nem sokan említették .

Hiroyuki Sawano zenéi is sokat dobtak az anime színvonalán ,amivel a legjobb anime lett.
 
tyber16
Igen a zene az külön kategória. Sawano olyan isten szintű zenét röttyintett mindegyik évadhoz.....hidegrázósak minimum és mindegyik évadba nem csak a szintet hozta zene terén de mindegyik albumon van legalább 2-3 olyan szám hogy fúú...... hidegrázósak na :D . Én a blu ray verziót nézem épp és hát igen... látszik a különbség. Tudom ajánlani hogy újrázd az egészet mert így egybe nézve és hogy tudod hogy mi van teljesen más élményt tud adni :D Hogy ezt előre így találta volna ki az eredeti szerző azt nem tudom de zseniális az egész :D Meg az se elhanyagolható hogy a WIT stúdió kicsit tömörített néha az eseményekkel meg más időrendbe mutatta be őket néhol de ezzel a befogadhatóságot segítették és hogy így is egy kerek egészet alkot ami az ő hozzáértésüket bizonyítja meg hogy mennyire szerették ők is csinálni ezt. Ezért nem is értem, hogy miért nem ők folytatják majd. Ha mondjuk a BONES vagy a MADHOUSE át is venné az animálást az is már máshogy nézne ki hiába lenne minőségi adaptálás. (Bár a madhouse-ba annyira nem bízok már mert ők se a régiek)
 
Avaren
Sokan azt remélik, hogy a Production I.G-hez fog kerülni. :) Ők eddig is benne voltak az eddigi évadokban és választásnak ők lennének a legjobbak szerintem is.

Ez is véget ért sajna. :( Legalább megvolt a 4. és egyben utolsó évad bejelentése ami 2020 őszén kezdődik. Mondjuk logikus a manga már nagyon a végső fázisban van és jövőre véget ér.
Szerkesztette: Avaren - 2019.06.30. 18:41
 
tyber16
Utolsó évad 2020-ra bejelentve. E szerint a mangának idén vagy legkésőbb jövő év tavaszáig vége van. Havi megjelenéssel számolva így kb még 10 fejezet lehet hátra.
 
KingBradley
Baxxus... 2013 nyarán, álmomban se gondoltam volna, h 7 évet kell majd várnom a lezárásra, vagy amúgy 6 ot, a pince titkára.
Máig emlékszem milyen kellemetlen érzés (kb mintha az agyam viszketne) uralkodott el rajtm az első évad lezárását követve.
"Titánok a falban??? Mi a fax??? Ez tiszta örület!" :D
 
vegel2014
Nekem is egy nagy utazás volt a kezdetek óta. Ez volt az egyik első animén még mikor kijött az első évad. Most őrülők, hogy meg lesz csinálva a lezárás, de mikor vége lesz biztos depi leszek. :)

Amúgy az, hogy most váltanak stúdiót az még most a legjobb eset mivel a történet is vált egy kicsit stílust. Jobb mintha már most más csinálta volna. De persze az lett volna a legjobb ha a WIT fejezi be.
Szerkesztette: vegel2014 - 2019.07.03. 17:56
 
tyber16
kepkuldes.com/images/5aba19d071ffd7ac6a0682f47a7fd852.png


Azt tudja valaki hogy az opening-ben ez itt mi? Kit szúr le Erwin vagy mit szimbolizál ez?

Ú basszus közbe rájöttem hogy ez az a jelenet mielőtt nekirohan az újoncokkal a bestia titánnak és Levi-al beszélget előtte.
Szerkesztette: tyber16 - 2019.07.03. 17:59
 
Blader
Fú, nálam mindig is kiváltságos helyet kapott az Attack on Titan, szerény véleményem szerint a mai napig az egyik legjobb anime. A pöpec animáció, és a még pöpecebb zene már csak hab a tortán. :D

Viszont a harmadik évad második fele feltette nálam a pontot arra a bizonyos i-re, egyszerűen elképesztő. Főleg az utóbbi mindblowing részek, ááh. :D Majdnem mindegyik résznél felidéztem az adott eseményszálhoz tartozó cselekményt az előző évadokból, és mindenhova hiba nélkül volt utalás, tökéletesen kapcsolódnak egymáshoz! Le az összes kalappal!

A 4. évad remélem nem fog leadni a színvonalból, még studióváltás esetén sem. Bízom benne, hogy nem fogják összecsapni, mint a Tokyo Ghoul utolsó évadát, instant agyrákot kapnék. :D

Utolsó évadhoz híven, a minimum egy Linked Horizonos opening lenne, ha már ők kezdték el, ők is fejezzék be. :D

A naruto-kun.hu csapatának pedig hálásan köszönöm az eddigi összes rész fordítását. :)

A Sasageyo~ legyen mindenkivel!
 
burn3000
Valakinek valami tipp ,hogy a legvégén ki az a csaj?
 
Blader
Milyen csaj? Hol? :D Újranéztem a végét, de csak Erent illetve Armint látom ott. :D
 
Konczi
BladerTM írta:

Milyen csaj? Hol? :D Újranéztem a végét, de csak Erent illetve Armint látom ott. :DA stáblista után van egy gratis jelenet :)
 
Jaeger
És miből gondoljátok, hogy az egy csaj?


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Blader
A stáblistás jelenetnél én csak Erent látom, és a végén aki fogja a kagylót, az szerintem Armin.
 
Jaeger
Amugy Eren végül is megőrült?:D
Nagyon érdekes személyiség változáson ment keresztül az évad során. Mióta kiderült a titok olyan mintha teljesen más ember lenne, de Armin se a régi az incidens óta teljesen szóval fura egy kicsit ez nekem.

Eren nagy álma az óceán volt erre láthattuk hogyan reagált.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Ugrás a fórumra: