Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
KaukazusiGyikember
Igen, nagyon durva, hogy most kapunk képet az egész világ történelméről, kinézetéről és politikai helyzetéről! Én korábban azt gondoltam, hogy az óriássá változtatás valamiféle emberiségirtó technológiai újítás volt valaki részéről, nem pedig, hogy egy, az ősidőkbe visszanyúló képességről van szó, ami alapján az emberiség két egymással háborúzó csoportra oszlik. Durva, hogy az egész történet kerete egy hatalmas népirtás!
És azt szerintem senki nem gondolta volna, hogy a fal és az azon belüli emberi társadalom egy SZIGETEN található! :)
 
http://purposegames.com/game/a-gyikemberek-testfelepitese
burn3000
Hát igen ,kezdve azzal ,hogy a falon belüli emberek kevésnek számítanak a többi részéhez képest a világnak .. folytatva azzal ,hogy a kissebbség az óriások elejével akart egy nemes célt elérni .. és nem utolso sorban ÉN AZT HITTEM ZEKE AZ GRISHA TESTVÉRE erre kiderül eren bátyja :DD hát ha még ezeken felül is megdöbbentenek akkor sajnos vagy nem sajnos muszáj leszek elsöpörni a toplistám elejéről az első helyet és berakni a top1 animéba az AoT .
 
Blader
A bagoly kiléte már akkor feltűnt számomra, mikor nem engedte Grishának elfecsegni, hogy Dina királyi vért hordoz magában. :D

Az egész rész és az előzők zöme 10 / 10 volt. Kedvenc részem az volt, mikor Dina átváltozott óriássá. Ironikus, hogy az "ex feleség" ette meg Eren anyját, azaz Grisha második feleségét. :D

Az az utalás is tetszett, mikor Zeke a plüssmajommal játszott.
 
KaukazusiGyikember
Tényleg, nekem a plüssmajom fel se tűnt! :D

Azt én is gondoltam - pláne, hogy két résszel korábban konkrét utalás is volt rá -, hogy a Bestia titán embere rokonságban áll Erennel és apjával, de hogy mifélében, azt nem tudtam volna megmondani, leginkább Eren eltitkolt bátyjának tippeltem. Viszont pontosítanék burn3000 hozzászólásán: Zeke Eren féltestvére, azaz fél-bátyja, ha van erre hasonló kifejezés :) Apjuk közös, anyjaik nincsenek jóban egymással, mint az első részből kiderült :)
 
http://purposegames.com/game/a-gyikemberek-testfelepitese
Avaren
De adtam volna ha a mostani ending helyett berakják a 2. évad endingjét. ^^ Érdemes újranézni főleg a csak animéseknek. :D

https://www.youtu...bfHY8mkhT8
 
Binda
Egy nem várt világ bontakozik ki... a legjobban az tetszik, hogy összefüggő, és eddig nem siették el bemutatni azt, amit most látunk. Köszönöm az endinget, lenyűgöző hogy bemutatták és akkor még egyáltalán nem tudtuk mihez kötni.

Érdekes a Ymir név... és persze maga a levél is. Viszont ha jól emlékszem Ymir egymaga vándorolt, és "visszaalakult" emberi formájába. Vajon ős is egyike a 9-nek?

4-5 résszel ez előtthöz képest nagyot ment a világ... elgondolkodtató ez a misztikus kapcsolat, és az animében elhangzó utolsó nevek... várom a következő nagy meglepetést :D
 
KaukazusiGyikember
Hát igen, most ismét nagyon sok mindenre választ kaptunk :)
Remélem az csak pletyka lesz, hogy egy titánképesség öröklője csak 13 évig élhet. Egy újszülött gyerek esetében meg ez pláne igazságtalan lenne.
Egyébként nagyon durva, hogy pár rész híján 3 évadot kellett várnunk, hogy kiderüljön, ki a falon belüli emberiség igazi ellensége :)
 
http://purposegames.com/game/a-gyikemberek-testfelepitese
gresident
Elég nagy hajcihő van a folytatás körül, mivel a WIT nem animálja tovább, de a mangaíró meg "elszólta magát", hogy lesz folytatása.

Nem az első olyan dolog lenne, ami félbe lett hagyva.
 
burn3000
Most én nem értettem valamit vagy mi a fityfene van? Mi az ,hogy Mikasa és Armin a csávó emlékeibe van? Erennel hívják a palit is. Tökre olyan mintha egy alternativ világból idejött volna Eren ,hogy Grishának aki az apja átadja az információt ,hogy megmentse ezzel az Eldiaiakat. Na jó inkább gyorsan mondják el ne kelljen spekulálni össze vissza :D
 
Realistaaa
Nem olvasok mangát, de elvileg ez még ott sem lett megmagyarázva. :D
 
Avaren
Igen, még mangában sincs megmagyarázva az. Lehet nem is lesz már. :D
A 21. rész endingjét csak megváltoztatták kicsit. Tetszett. :)

Akit érdekel kint van a 3. évad teljes ost-ja. :D Jó hallgatást! :D

https://www.youtu...6C-K-OdpIo
 
KaukazusiGyikember
Az, hogy miért hívják a Bagolyt (is) Erennek, egyértelmű: Grisha tiszteletből nevezte el róla a fiát.
Armin és Mikasa neve pedig... a Bagoly is felteszi a kérdést, hogy ezek vajon kinek az emlékei. Nyilván Erenéi, az azért túlzás lenne, ha a múltban is létezett volna tök véletlenül egy pont ugyanilyen Eren-Mikasa-Armin "baráttriumvirátus". Ezért lehetséges, hogy ugyanazon titán hordozói nem csak a múltbeli-, de akár a jövőbeli hordozók emlékeibe is be-be tudnak akár pillantani.
Viszont ez szerintem már túlságosan elrugaszkodna a sorozat "valóság- és fizikahű" stílusától, így elképzelhetőbbnek tartom, hogy nincs jövőbelátó képességről szó, hanem csupán egy kis szándékos utalásról a mangaírótól/sorozatkészítőktől Erenék jelenére, ezáltal misztikusabbá, drámaibbá, monumentálisabbá téve a zárópillanatok gondolatát, a harc és szabadság vágyát.
 
http://purposegames.com/game/a-gyikemberek-testfelepitese
tyber16
Na ha a WIT nem animálja többet, majd a JC Staff elbassza ezt is :D Amúgy miért nem animálják azt lehet tudni ? A manga is már az utolsó történetívben van, szóval az animéből is max 2 évad van hátra. Azt már igazán bevállalhatnák he elkezdték.
 
dungeonlord
Mielőtt bármit is mondanánk a 3.évadról, minden dicséretet megérdemel a Wit studio, aki megcsinálták a lehetetlen .
Ilyen,ha egy jó manga normális animáció csapathoz kerül .Kimondom én magamban nyíltan és őszintén. Attack on titan 2013.óta a legjobb anime lett.

Ezt a minőséget, mint manga, mint animáció csak Bones a a My Hero Academia közelíti meg .

Térjük is vissza 3.évadhoz:
Már nagyon hiányzott ez a sorozat .2013 kezdődött, de még mindig képes újat mutatni .
Ilyen egy igazi véres háború!

Elkapott érzelmek és pillanatok, színek, hangulatok,párbeszédek , harcok és még sorolhatnám.

Amikor a majom titán rohamoztak, ott majdnem elsírtam magam, ahogy Erwin és minden felderítő feláldozák az életüket és álmaikat másokért, és még sorolhatnám azt megannyi dolgot, amit 180 perc alatt néztem.
Szó szerint elállt a szavam! Mind a 9.rész alatt.
6.éve után végre eljutottunk a pincéhez, ami sok új meglepetés okozott.
Szerkesztette: dungeonlord - 2019.06.29. 23:56
 
Hasler
Én inkább azt mondanám most hogy tudják az igazat ez megváltoztat mindent. Örömmel nézném hogy felhasználják a titánok erejét és bosszút állnak.
 
Ugrás a fórumra: