Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
Adamleo
Nagyon várom már a jövő heti részt :D

Spoiler!!! Csak mangások!!!
Komolyan mondom, már nagyon zavar,
hogy akárkivel beszélek az animéről, Christát kell mondanom mert ők még nem tudják, de hál istennek jövő héttől már nem kell többé Christáznom :D
 
Jon
Na jól van, a topic gyakorlatilag átalakult spoiler felhővé :D Ezt máshol is ki lehet beszélni srácok ;)


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
KingBradley
Age of Spoilers: off! :bow

Más: A titan, mi Reiner emlékeiben bukkant fel, direkt, vagy csak véletlen, hogy nagyon hasonlít Ymir átalakulására (a fogazatukat leszámítva) ?
 
jasek89
Én olvastam olyan elméletet, h Ymirt eredetileg titan volt, aki épp felfalta Reiner egyik társát. Viszont akit felfalt, az egy átalakulós titán volt és így lett belőle Ymir ember. De véleményem szerint ez hülyeség, mert akkor az a titán aki lenyelte Erent h nem alakult át? Egy átalakulós titán simán áttudna változni a titán gyomrában is.
 
Luna
Jasek, válaszolok a logikádra építve. Ez egyáltalán nem spoiler, csak teória.

Hiába nincs a titánnak emésztőrendszere, azért a gyomorban csak lebomlanak valamennyire az emberek és esetleg hasznosítja a titán ezeket az anyagokat? Eren pedig élt még a titán gyomrában, szóval, ha a teória igaz, miszerint Ymir alakváltó (praktikusabb ez a kifejezés) megevése után lett ember, akkor ezt látom elfogadható magyarázatnak. Ha Eren megemésztődött volna, talán emberré vált volna a télapó titán is, hm.

Az utolsó mondatod nem értem. Eren, aki alakváltó, a titán gyomrában volt és utána változott át, mert életben akart maradni. Az első évadban világosan benne van, hogy az átváltozáshoz motiváció kell és az hogy valahol sebet ejtsen magán. Nem egyszer képtelen volt átváltozni. Szóval igen, egy alakváltó át tud változni a titán gyomrában is, mint Eren is tette. A különbség csak az, hogy Eren nem tudatosan változott át, mert fogalma sem volt arról, hogy ilyen képessége van. (Ami valljuk be "nagyon eredeti" shounen klisé volt. XD)
Szerkesztette: Luna - 2017.04.25. 09:32
 
jasek89
"Télapó" titán... ez üt :D

Luna, ahogy írtad is, a titánoknak nincs emésztőrendszerük, vagyis nem használják fel az emberek szerves anyagait, pont ez a poén h nincs is szükségük az emberevésre és ez az egyik legnagyobb rejtély h a titánok miért esznek embereket.
Mellesleg ki is köpik amiket lenyelnek, így tartom hülyeségnek ezt a Ymir elméletet, de ha mégis így van, akkor ez nálam logikai bukfenc.

Amit a télapó titán gyomrában láttunk, az sztem nem emésztés, hanem bomlás, ami a szétrágott testrészek után indult meg.

Ahhoz, hogy a titán biológiailag keveredjen az emberrel szerves anyag kell, amíg az nincs meg lehetetlen h alakuljon változás, legalábbis ez így természetes. :D
 
Adamleo
Hamár teóriák, a minap pont azt beszélgettük haverommal, hogy aki látta az Ilse naplója ovát, és az eddig megjelent részek utalásaira nagyon odafigyelt, valamint jó a képzelőereje, az akár már össze is rakhatja a képet, az óriások rejtélyével kapcsolatban. Nekem mikor daráltam annó a fejezeteket nem volt rá időm, hogy elgondolkodjak dolgokon, de aki most nézi hétről hétre, annak több ideje van ilyeneken agyalni :D
 
vincentlll
ki halota már?
https://www.youtu...vH2l-emCfo
 
Jon
Lol, mi ez? :D
Amúgy ahogy jasek is mondta, a Titánok nem emésztenek, szóval ez nem áll meg. És véleményem szerint az egy dolog csak, hogy az alakváltók nem tudnak mindig átalakulni. Ha életveszélyes helyzetbe kerülnek, szerintem nem kérdés, hogy mindenkiben automatikusan aktiválódik a képesség, tehát szerintem ilyen módszerrel egy alakváltót lehetetlen megölni.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
KingBradley
Nagyon ütös az 5. rész. :) De a 6. előzetese alapján,már most folyik a nyálam! :lol
 
dungeonlord
A második éved 13 vagy 25 részes lesz ?
 
bakod
elvileg csak 12 vagy 13.
 
vincentlll
ebbe a részbe észre vettem bajszos titánt hát olyan aranyos vóót
Ymir csúnya vége lett 6. rész előzetesbe ha jól láttam eren páncélos titánal verekszik
utolsó részre leszek majd kíváncsi hogy lesz vége mert remélem hamar folytatják ha csak 12 részes
most kiderült számomra csapat fele biztos hogy titán
 
Jon
Sajnos sikerült magamnak elspoilereznem egy-két dolgot, és annak "segítségével" meg elég sok mindent össze tudok rakni... de csak magamnak köszönhetem (meg a nyamvadt Youtube kommenteknek...).
Akkor Ymir most meghalt?

Jó rész volt ez is, nekem hiányzott egy katarktikus, hősies pillanat, nem gondoltam volna, hogy inkább ilyen.... egyszerűen, csendben, Ymir feláldozza magát. De persze voltak baromi epic pillanatok, amikor a flashback átvált a jelenbe, vagy amikor megérkezik a Felderítő Egység... Szóval tök jó volt ez is. Inkább keménynek mondanám. Mondjuk ez az egész évadra igaz.

De érdekes volt ez az Ymir. Ő ölte meg Reiner haverját? Ha igen, akkor miért? És ő vajon így született, vagy megkapta valakitől? (Mert mintha születésről beszélt volna a részben.) Mi van azzal a régi írással?
És persze mi van Christával-Historiával? Örülök, hogy összeért most már a két szál, haladhatunk valamerre. És ha jól raktam össze a dolgokat, akkor nemsokára a páncélos titán kilétére is fény derül...


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
dungeonlord
bakod írta:

elvileg csak 12 vagy 13.

Csak?Mert ha jól emlékszem,akkor van elég anyag.Hm.Köszi a választ.
 
Ugrás a fórumra: