Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
Adamleo
Na fene, csak nem igazam lett? :D

Bár be kell vallanom kicsit aggódtam, hogy beégek itt a nagy szónoklásom után, de hál isten az anime nem hagyott cserben! Pontosan azt történt amit pár napja leírtam :D tehát egyértelműen látom a jövőt, ez félelmetes :D bárcsak a lottó számokat is így látnám XD
Szerkesztette: Adamleo - 2017.04.22. 16:23
 
bakod
Adamleo ez esetben kommentelés az új részig neked le lesz tiltva :D ja és kérlek mondj már 6 számot csak úgy :D
 
Luna
Ez a rész félelmetesen jó volt. Ymir és Reiner meleg beszéde. XD Ymir ijesztő volt mikor Connyval poénkodott, de most már érthető miért. A mangában is nagy kedvenceim ezek a jelenetek meganimálva még jobb volt. ;) Nincs kegyelem, a titánok támadnak, mint mindig.

SPOILER (szó ne érje a ház elejét XD): Az egész 80+ felfele óriási kedvenc. Tűkön ülök minden hónap elején mindig, mielőtt kijönne az új fejezet. És én nem bánom, hogy mangázom, igaz úgy kicsit nehezebben jön át sokszor, de visszaolvasni könnyű. XD :P
 
vincentlll
mi van ezzel a sorozattal egyre több a tudatos titán xd

egyre jobb lesz ezért
 
jasek89
Eddig is nehézkes volt a titánokkal, de így h most már van egy ész is a titánok oldalán még nehezebb dolguk lesz. Nem tudom h fognak ebből kimászni, izgatottan várom a kövi részt, egyre jobb a sorozat. :)
 
KingBradley
Azt a nagyobb kődarabot, a Bestia titán vágta a toronyhoz?
 
jasek89
Igen, továbbá hívta az újabb titánokat a toronyhoz. Már így is elég bajt okozott az a titokzatos Bestia.
 
Jon
Nekem az előző rész jobban tetszett, de persze ez is baromi jó volt, Reiner kb. a példaképem lett :D Ember, hogy cipelte már azt a titánt :D
Remélem, hogy azért megmarad majd az egyensúly (nem kell a mangás spoiler, maradjon költői kérdés :D ), és nem lesz hirtelen egy rakat átváltozó ember, Eren mintájára. Remélem jól lesz ez a szál levezetve.
A rész végén már biztos voltam benne, hogy itt valaki át fog változni, csak nem tudtam, hogy Ymir Kristát vagy magát fogja átváltoztatni :D Sajnos a trailer miatt ez egyértelmű volt, hogy itt fel fog tűnni egy átváltozó ember.
De azért amikor Reiner mondja, hogy "te ismered ezt az írást Ymir" még bennem is megfagyott a levegő :D
Talán az volt a bajom a résszel (azon kívül, hogy nem lepett meg sajnos a rész végi csattanó), hogy már a brutális halál nem hagy akkora nyomot, mint eddig, ellenben a hősies helytállás sokkal inkább, mint amikor az előző rész végén a 4 felderítő rettegve, de dühből kihúzta a kardjait és nekiment a titánoknak, az nekem hidegrázós volt.
Mindegy, baromi jó rész volt még mindig, nem ütötte meg nálam az elsőt és a múltkorit, de Istenem, ennyi baj legyen :D


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
KingBradley
"Kristát vagy magát"
Ez feltételezés lenne? :)
Azt eddig vágom, hogy Krista többet tud mint gondolnánk. De, hogy ő is képes lenne átváltozni...
 
Jon
Nem, egyértelmű, hogy nem tud. Legalábbis nagyon remélem, hogy most már ez nem lesz orrba-szájba tolva.
Annyit mondtam csupán, hogy mivel a trailer elspoilerezte, hogy ott a bástyánál lesz egy titánokkal harcoló titán, tudtam, hogy itt valaki át fog változni, és a rész végére már egyértelmű volt, a körülöttük lévő rejtély miatt, hogy ez vagy Ymir vagy Krista lesz, ha utóbbi, akkor ő maga nem tudott róla, csak Ymir, aki valahogy kikényszeríti belőle az átváltozást.
De Ymir lett az, mint kiderült.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
bakod
Nos én is remélem hogy akiket megfigyeltek feltételezvén hogy titánokká tudnak alakulni nem a fele vagy több tud. Ymirben már a rész elején láttam hogy 99% a titánná változás.

Krista egy jó kérdés. nem tudtam eldönteni hogy a meglepődése azt fejezte ki hogy ő se tudta ezt Ymirről, vagy hogy éppen tudott és hogy felfedte az alakját... De csak nem játszák el 2X is az "aranyos szöszi főgonosz szerepében" című játékot.

Ymir elég hogy képes rá, és a személyisége miatt elég ellenszenves szal remélem nem is éli túl.
 
jasek89
Ha visszaemlékszünk a sorozat elejére valamint megtekintjük az intro-t is, akkor Eren, Annie, Ymir kívül még tuti van két titán (a kolossziális, meg az a páncélozott), akik valszeg emberek és van is sejtésem kik lehetnek, főleg a páncélozott, de inkább nem lövöm le a poént. :D

Bár nem értem miért fordultak az emberek ellen, vagy esetleg van valaki aki mozgatja őket a háttérben?
 
bakod
Jasek mondjuk ebben lehet valami. Nekem egyelőre nincs ötletem de nem baj ez igy izgalmas :D kiváncsi lennék az a szőrös túlméretezett majom hol volt eddig és hogyhogy ő tud gondolkozni, beszélni holott a fegyverekről még nem is hallott...
 
KingBradley
jasek89
Armored Titan (nem igazán spoiler)
A frizurája buktatta le nálam anno. Az öszes átalakult egyed, hordozza az emberi ismertető jegyek egy részét (arc, orr, haj....:)
 
jasek89
KingBradley

Armored Titan
Nálam is a haj formája buktatta le, sztem ez annyira nem is titok, hisz csak Reinernek van ilyen haja. :D
 
Ugrás a fórumra: