Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
Jon
Üdv, mivel nem láttam, hogy lett volna témája, nyitottam egyet (remélem nem jogtalanul, ha igen, akkor írjatok felül). Itt lehet majd kibeszélni a heti részt. A mangából spoilerezni tilos, de ha kijött a heti rész, akkor már nyugodtan ki lehet beszélni, szóval aki még nem látta, csak a saját felelősségére jöjjön fórumozni.

Szóval, ki mit gondol az "első" (26.) részről? Mert szerintem baromi jó volt, minden téren :D


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Bensama
Mivel a mangát is olvasom így elment egynek. Sajnos emiatt nem üt különösebben , mint az 1.évad .
 
zola
Eddig volt 10 kérdésem amire még mindig nem kaptam választ, most, hogy megnéztem a 26 részt lett 100 kérdésem :O
 
Warlololock
szóval tudjátok hogy a nyakszírtben vagyunk. hmm....
 
szilvi2098
Szerintem nagyon jó lett :D :D Az opening is csúcs, hasonló mint az első évadé :) Izgalmas évadnak igérkezik :D Köszi hogy felraktátok :)
 
http://cicuska2120.tumblr.com/
Jon
Ez a Fenevad Titán rengeteg kérdést vetett fel. Látszólag baromi öreg, és eddig az emberektől teljesen izoláltan élt, ha nem ismeri a 3D manőver felszerelést, és a nyelvben sem volt teljesen biztos.
Arról nem is beszélve, hogy ilyen tökéletesen irányította a titánokat.

Az jutott eszembe (és köszönöm a mangásoknak, ha kicsi utalást sem tesznek arra, hogy mi van a mangában :D ), hogy nyilvánvalóan az ellenség az emberiség kiírtását tervezi... de látszólag nem teljes a rendszer. Úgy értem, hogy Annie-nak volt feladata, nyilván kapott valakitől utasításokat, gondolom ugyanez igaz a Kolosszálisra és a Páncélos Titánra is. Ha ők nem is (de csodálkoznék), Annie tökéletesen ismerte a 3D manőverfelszerelést. Erre ennek a Fenevadnak fogalma sem volt erről.
Olyan, mintha a háttérben mozgatná valaki(k) a szálakat, az Annie-féle katonák meg teszik a dolgukat, de nincs közöttük kapcsolat.
És eleve, ez a Fenevad baromi... más, és nemcsak azért, mert szőrös. Mintha nagyon ősi lenne, mintha 100 éve nem találkozott volna emberrel.

Na mindegy, kemény volt, még úgy is, hogy az, hogy beszél, nem ütött akkorát, mert a trailer elspoilerezte :D
Az elmúlt hetekben végignéztük tesóimmal újra az első évadot, tegnap fejeztük be, és így erre kemény volt rögtön ez a rész, átjön, hogy gyakorlatilag szünet nélkül szopórolleren van az emberiség :D

Hát baromi kíváncsi leszek, hogy mi lesz.

Szerk.:
És ja, az opening is baromira bejön, nem olyan dallamos, mint az első kettő, de hasonlóan epic :D Minél többször hallgatom meg, annál jobb. Valószínűleg nem lesz olyan kultusza, mint az első kettőnek, de nagyon jó.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Luna
Tényleg nem szabad spoilerezni, én tudom, de fogtok még nézni, azt megígérhetem. :) Jó lesz. :D Hát, az első rész nekem sem ütött annyira így, van, amit ennél jobban várok. :D Majd eljön az is. :D
 
raptor9812
Hát én 25 részes évadra számítottam, bejött az első rész még úgy is hogy átfutottam a mangán nagyrészt, nem tudom 12-résszel meddig fognak eljutni ötletek? Az előző 33 fejezetet dolgozott fel akkor most kb a felét?
 
Jon
Nem olvastam a mangát, de öcsém, aki olvasta azt mondta, hogy nem csodálkozna, hogy ha sok mindent kihagynának az animében, mert egyes pontokon nagyon hajlamos elfilozofálni a manga, amit itt, pláne ha 12 részes az évad, nem lehet.
Szóval nem lepődnék meg, ha jóval tovább mennének.

Abban bízom, hogy ha már csak 12 fejezetet kapunk, akkor a következő évadot kiadják minél hamarabb, akár már jövőre. Ha megint éveket kéne várni, tuti, hogy elolvasom a mangát, nem éri meg.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Luna
Nos, a következő arcba nem kezdhetnek bele mert a 70. fejezetig tart, szóval annak megint kell 12 rész. Elárulom, jobb volna ha ez lenne 12, a következő pedig 25, mert a 3. évad 25. epizódja akkor egy hatalmas cliffhangerrel záródna, ami konkrétan a 90. fejezet. Amondó vagyok, hogy az utolsó szálnak ( ami nemrég indult) kell egy külön évad. Ami azt jelenti maximum 4 évadig lehet ezt húzni, tovább nem.
 
Adamleo
Az a szép a mangában, hogy olyan történetszálak vannak, amik nagyjából 12 részes évadokban el lehet mesélni. Az első évad két ilyen történetszálat dolgozott fel, és ez pedig 1-et fog. Abban viszont egyetértek hogy a következő történet szálat nem fogják elkezdeni, és ha van egy kis eszük tényleg lenyomják majd egyben az utána lévővel, mert a következő 12 részes storynak nem kimondottan van cliffhanger a végén, tehát kvázi nem lenne szerencsés éved záró, na de az utána lévő hoho... :D

Na de, no spoiler, no off

Nagyon jó volt az első rész, sajna ahogy korábban is írták nem üt olyan nagyot a manga ismerete esetén, na de az a látványvilág. Egyszerűen zseniális!!! Ennyire gyönyörű rajzokat és animációkat... Lélegzetelállító, no meg a zenék, és a hangulat. Hál isten ez a sorozat még most négy évvel később is félelmetesen jó!!! Imádom :D Teljesen bezsongtam, nagyon lassan telik ez hét! :D
 
Luna
Ez az évad 12 részes lesz, ez most már 100%. Viszont nagyon remélem, hogy akkor a következő 25 lesz, mert a cliffhanger a végére nagyon kell. :D Legalább annyira üt mint az első évad végén a titán a falban. Nem, még annál is jobban.

De lehet, hogy ezek után csak 12 részes évadok lesznek. Hogy miért? Mert nagyon sokba kerül ez az animáció. A WIT stúdió kicsi, és az egyetlen, ami segít a helyzetükön az az, ha minőségi munkát csinálnak. De még így is, Japánban egy kezdő animátor 4 dolcsit keres óránként. A mekiben kap 6-8-at, szóval óriási a munkaerőhiány az anime iparban. Lehetetlen ennyit dolgozni, mikor másodpercenként 24-30 képkocka van, egy percet is összehozni, ilyen minőségben, iszonyat sok munka. Szóval, aki pampogni szeretne, inkább gondolkodjon el ezen kicsit. Megértem, hogy vannak fanok, akik kiakadnak emiatt, de a minőségért cserébe ez a tempó jobban megéri szerintem is, mert ha lejjebb adtak volna, akkor elveszítette volna a stúdió a hitelét. Hát nem? Viszont így valószínű hamar kijön a következő évad. :)
 
raptor9812
A 2.rész hozta a visszatekintőt, ám én arra tippelek,
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: hogy Eren elrablásáig megy kb el a 12 rész ,vagy még hamarabb mikor felfedi magát a páncélos meg a koloszális, olyan 50.fejezet körül.)
Szerkesztette: raptor9812 - 2017.04.09. 00:00
 
Warlololock
Ha az a kis titán nem is tud járni akkor hogy kerül a házra? Mi a f...
 
Luna
Armin hihetetlen cuki. XD Remélem nem fog örökké úgy kinézni mint egy kislány, mert bár nagyon kedvelem a karaktert, nehéz így komolyan venni. Ami külön vicces, hogy mennyi utálatot kap az ErenxMikasa párosítás. Nem mintha sok esély lenne, hogy összejönnek, az anime fillerek nem sokat számítanak amúgy sem. Aki ezért nézi ezt az animét, hát nem tudom.

Viszont ez a rész nagyon badass volt. Sasha nem csak egy krumplislány! Sírtam a végén, mikor Connie is elkezdett sírni. Az a gáz, hogy a mangában csak most derült ki, hogy tulajdonképpen miként is került a házra a kis titán. Legalábbis a módja. Nem volt erre külön flashback.
 
Ugrás a fórumra: