Köszi a fordítást és a formázást Tapion-samanak!
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
Köszönöm ismét az új részt!
Sok minden történt megint csak. De az a Mikasa-s flashback az nagyon megmaradt... talán ott sem mutatott meg még mindent az író vagy csak én látoktok bele ilyesmit? Meg az is érdekes szál lehet hogy Erennek mivel is tömte a fejét a szöszi csaj! A Gabis részek meg zseniálisak voltak. Annyira jól megmutatták hogy a propaganda milyen hatással lehet az emberre. És az is nagyon jó volt hogy köpni nyelni nem tudott amikor nekiesett a szöszi kiscsaj az érveivel. Brilliáns!
Remek epizod volt. Érdekes, és komoly témát feszegetett azzal, hogy felvetette, hogy egy nemzet korábban elkövetett bünei, azok számon kérhetöek e évtizedek, és évszázadok multján. És igen. A szöke kislánynak igaza volt. Nem lehet számon kérni.
Ez olyan, mintha a mi világunkban még most is büntetnénk a II.VH-ban rosz oldalon állo országokat. Amugy alapvetöen nekem nagyon tetszik, hogy az egész Attack on Titan nagyon komoly párhuzamokat álitott a világháboruval.
Köszi a részt! Engem Gabi továbbra is irritál, még ha a hite nem is változik, a viselkedése akkor is irracionális. Ha ki akar deríteni valamit, sokkal logikusabb lépés, amit Falco csinált. A sors iróniája, hogy pont Sasha családja fogadta be őket, remélem, a tudomására jut, hogy a kiscsaj példaképét pont ő ölte meg, és talán kicsit magába néz.
Reinerről viszont pont nem gondoltam volna, hogy ő fogja sürgetni a háborút, mondjuk nyilván a kölykök miatti aggodalma vezérli legfőképp. Az "éhes hiéna" ország persze újra felbukkant, annak ellenére, hogy korábban nem nyújtottak támogatást. Annak mondjuk tényleg nem látom értelmét, hogy Erent bezárva tartják, mert ha a titánjait át is adnák másnak, az nyilván nem tudná levezényelni a menetelést kezdőként, és közben meg eléggé időszűkében vannak.
Köszönöm szépen a munkát
Hát igen, Gabi rohadtul csökönyös... Csak az a baj hogy az évszázadokkal ezelőtt élt eldiánok között az Ő ősei is ott vannak, ez valahogy mindíg elkerüli a figyelmét, vagy direkt nem vesz róla tudomást. Szal pont, hogy Ő játsza az áldozatot... Az is durva volt ahogy elbánt azzal a nyomorult katonával
Előzetes alapján a következő részben még nem, de azt azt követőben újra elindulnak majd az események
wandor írta:
Ugyan már nem emlékszem hogy a korábbi évadokban benne volt-e , de a szöszi visszaemlékezése alapján mintha Sasha lett volna az aki megmentette anno
walkerx900 írta:
"Rájuk talál Usopp szerelmének trágya" ez a leírásban tényleg trágya akar lenni, vagy csak én nem értem?
Ugrás a fórumra: |