Köszi a fordítást
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
Nagyon köszi az eddigi munkát! Nagyon várom már a következő részt. Szerintetek hogy fog reagálni Reiner? Vagy Eren miről akar beszélni vele? És csak nekem okoz rossz érzéseket, hogy megismerkedtünk a másik oldallal is?
forcedodger írta:
Nagyon köszi az eddigi munkát!Nagyon várom már a következő részt. Szerintetek hogy fog reagálni Reiner? Vagy Eren miről akar beszélni vele? És csak nekem okoz rossz érzéseket, hogy megismerkedtünk a másik oldallal is?
homier1337 írta:
Mikorra várható a fordítás?
Az ember felkel 04.30-kor, elmegy dolgozni (másfél óra kocsikázás), ahol az idióták 8-10 órában kikészítik idegileg, majd túlórázik az ostoba főnöke miatt, végül másfél óra kocsikázás után hazaérkezik este 6-ra a családjához.
Elvárható tőle, hogy se puszi, se pá, üljön le és nyomja a gépet este 10-ig? Nem. Mégis meg fogja tenni. De akkor könyörgöm, legyünk már türelmesek és megértőek, illetve nézzünk már szét, mielőtt ugyanazt megkérdezzük, amire 5 centivel feljebb ott a válasz. A Megjelenések menüben direkt leírtam, hogy csak minden második héten lesz reggel felirat. A többin este vagy kedd reggel várható. Hova kéne kiírnom, hogy mindenkinek egyértelműen látszódjon?
Avaren írta:
Talán ha a legfelső sávba a Naruto-kun.hu és a főoldal felirat közé piros nagy betűkkel lenne kiírva azt talán mindenki látná...![]()
Már Facebook csoportokban is kiverik a biztosítékot a türelmetlen fanok. Minden egyes héten ugyan úgy megkérdezik hogy mikor jön a fordítás, hiába van elpofázva mindig hogy vasárnap az angol, hétfő délután/este meg a magyar jön.
Ne aggódj Tapion-sama, majd megtudják milyen az élet ha vége a sulinak.
Ugrás a fórumra: |