Hozzászólások
Hogy találtál rá az oldalra?
Nigayami
Valamikor régen, réges régen, még mikor a Naruto berobbant Magyarországra, és mindenki ninja akart lenni, akkor hallottam az oldalról, aki elkezdte fordítani a mangát, és magyarra. (mivel más nyelven nem tudok XD így ez pont kapóra jött) Azóta átalakult számtalanszor.
Azóta is keresem az OnePiece.hu honlapot XD (amit szintén a Naruto-hun.hu csapata készített) Most is véletlenül kerültem ide vissza. Ahogy először is teljesen véletlenül sikerült megtalálni az ominózus beszélgetés után egy héttel. Mert hogy mi is lehet egy oldalnak a címe ami a Narutoval foglalkozik? XD
Végül túl éltem rengeteg átalakulást XD és még több vihart orkánt.
Szóval valahogy így maradtam itt XD
 
http://dokunoame.blogspot.hu/
dxdominik
Még anno 60-ba xDD
A sztori szokásos mikor még atw-s volt az oldal találtam rá véletlen mert pont akkor kapott el a naruto láz és vele együtt jöttek az animék és egy kisebb otaku lettem kis pöcsös koromba persze ez idö múlásával már 21 éves fejjel meg van az a 3 anime amiket nézzek azt kifújt :D


~Csak azt tudunk igazán bántani akit szeretünk.
 
Mistogun
Az egyik barátom mondta hogy nézek dragon ballt és rá beszélt mondta hogy több féle van és akkor azt mondta hogy van egy új is a dragon ball super és én akkor még tudatlan elkesztem nézni a dragon ball supert és úgy hogy nem tudtam majdnem semmit a z-éről elkesztem az elején nem nagyon értetem de meg szerettem aztán jött hogy még kéne valami animét nézni és én amit először találtam aza high school dxd volt megis néztem után a jött a naruto a shippuden code geass és egyszer a fairy tail ami nagyon meg tetszett és végig néztem és tovább tovább akarom nézni rá kerestem és a mangára az egyetlen magyar fordítás az ezen az oldalon van körül néztem az oldalon és rájöttem hogy egy csomó animét amit már láttam ők fordították meg néztem a fórumot elolvastam a fairy tail témában lévő összes kommentet regisztráltam. (azóta ez a kedvenc oldalam)


FIRE AND BLOOD
 
KingBradley
Rég láttam ilyen hosszú mondatot! :D

OFF vége!

Engem a sehnlong.hu hozott ide. :) Őt még anno, a középsuliban, netezés közben találtam meg.
Hát az se ma volt.... :bow
 
Jon
Elolvastad az összes kommentet a Fairy Tail topicban? :D Az igen a. Én is sokat visszaolvastam a témában, amikor elolvastam a mangát, meg a Narutoban is (jó pár évvel ezelőtt), amik érdekeltek, reakciók bizonyos fejezetekre, de az összeset :D Nem semmi, ha igaz.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Mistogun
Nem teljesen igaz az hogy elolvastam betűről betűre mert úgy 10-20 komment az olyan hosszú volt hogy így öt sor után abba hagytam.
Hát egy kicsit a pontok meg a veszők lemaradtak:ehh


FIRE AND BLOOD
 
Vivvike
Barátom ajánlotta még régebben a mangaolvasóbol a Naruto Doujinshi-ból a paródiákat, utána körbenéztem a mangaolvasón, majd észbekaptam hogy ha, van mangaolvasó, akkor kéne lennie egy "sima" oldalnak is. Így jutottam ide ma délután :D
 
Pennymester
Amikor befejeztem a Fairy Tail jelenleg kint lévő anime részeit rájöttem hogy manga is van. Így megtaláltam a mangaolvasót. Akkor még csak 499 rész volt kint és hát elfogytak a fejezetek. Mivel ötletem se volt milyen időközönként jönnek ki és nem akartam lemaradni keresgélni kezdtem hátha van valami lehetőség hogy értesüljek a legújabb részekről. Akkor találtam meg a naruto-kun.hu-t. Ennek már lassan 1 és fél éve és örülök hogy idekeveredtem :).
 
Severum
Néztem éppen, valami animét, és már nem volt ötletem hogy mi következzen erre beírtam a feltöltő nevét, nem itt kötöttem ki hanem egy animés oldalon. Aztán megnéztem sok animét, de mivel egyre kevesebb volt ezért rászántam magamat hogy elindítsam a One Piecet aminek még tartalma se tetszett. Nagyobbat nem is tévedhettem volna, hamar letaszította a Narutot a képzeletbeli trónról. Mivel igen hamar végig néztem el kezdtem keresgélni hátha találok folytatást, mire beírtam a felírat készítő nevét, na akkor kötöttem ki itt. :D


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Nester
Mikor meg ment a Naruto S. akkor talaltam ide. Még a regebbi oldalnal voltam. Akkor meg nem regeltem asszem azonnal. Kívancsi voltam hogyan alakul a nagy shinobi háború. Ennek az oldalnak hála lett a Fairy Tail varandósbol megnezettbe kerülve. Azonnal olvasni kezdtem mindkét mangát. Aztán az UQ Holdert is. Meg szepen sorjában az összes mangat elolvastam. Najó a OP es a Dragon Ballt meg most se olvasom.
Köszi a munkatok
 
Ugrás a fórumra: