Hozzászólások
Hogy találtál rá az oldalra?
Cartnecker
Hogy jutottál ide? Ajánlották? Google kereső? Indavideó? Más fórumról? Várjuk válaszaitokat!
 
http://naruto-kun.hu
G3ri
Huh már nagyon régen volt de mintha egy weblapon jártam volna (annó még a Naruto miatt) és az ottani beszélgetések során hallottam az oldalatokról. Azóta még nem bántam meg, hogy ide regisztráltam! :)
 
mac001
Óóó, de jó kérdés.. és húúú de rég volt. Sztem már akkor is a Google volt a barátom. Kerestem olyan helyet, ahonnan letölthetem a Naruto magyar feliratait.. Előtte a horriblesubsról szedtem le az animét, de mikor már idáig jutottam, egyszerűbb volt magyarul nézni xD
 
oozaru
Ó régen volt, valószínűleg google keresővel, aztán javasoltam ismerőseimnek is, mindenkinek tetszett/tetszik a honlap :)
 
http://-
Drax16
Másik Naruto-s oldalról. :) Köszönet azóta is a munkáért, főleg a DB Super feliratokért... a Naruto-ról nem is beszélve...csak így tovább!
 
Luna
Nagyon régen volt már. XD De ez úgy volt, hogy véletlenül ráleltem a fórumra... valami Narutos akármit kerestem. Aztán úgy döntöttem, beregelek. :D
 
itachi01
2009-ben kötötték be nálunk a netet, akörül fejezték be a Jetixes féle szinkronos Narutot valahol a 103. rész körül, és megpróbáltam neten alternatív megoldás után keresni, hogy követhessem a sorozat további részét. Ekkor találtam rá erre az oldalra.
Emlékszem, hogy reg nélkül szedtem az anyagot egészen a NS 93. részig, ha jól emlékszem a Yukimaru-s (csónakázós) rész volt az amikor belemerültem az oldal részletesebb felfedezésében, na ekkor regeltem. Valamikor 2009 nyarán. :)
Kellemes emlékek. :)
Köszi skacok, hogy vagytok. :)
 
https://jobbik.hu/
Hadron
Először ANIMAX-on néztem a Narutot,aztán befuccsolt a csatorna,utána egyik volt osztálytársamtól kértem el a részeket,neki sok epizód volt meg feliratokkal.Ő ajánlotta ezt az oldalt,regisztráltam,itt maradtam és azóta sem csalódtam
Csak így tovább!!!
 
Jon
Fúúúha :D Kiskoromban néztük a tesóimmal az Animaxon a Narutot, és nagyon szerettük, viszont ez később elmúlt, szinte el is felejtettem az egészet.
Aztán gimiben hatalmas divat lett az osztályban a Naruto, emlékszem mindenki elkezdte nézni, és engem is magával ragadott újra a hangulat :D Az egyik osztálytársam pedig olvasta a mangát, ő mutatta meg, hogy hol találom meg a mangát online magyarul, és innen már egyenes út vezetett a fórumhoz. Ugyanez az osztálytársam szedett rá anno először a Fairy Tailre, majd később a One Piece-re, de közben már jött lassacskán a többi manga, anime, amit nektek köszönhetően ismertem meg. Nagyon jó a közösség, nagyon nagy részt intelligens és okos emberek véleményét olvashatom, és reagálhatok, nem beszélve a fordító csapat lenyűgöző munkájáról...nagyon örülök, hogy megismerhettem az oldalt :)
De komolyan, már az sem semmi, hogy ezt az egészet létrehoztátok a semmiből, de az, hogy képesek vagytok lassan már...mennyi? 10 éve fent tartani ezt az egész rendszert és közösséget? Lenyűgöző. Arra, hogy mindezt ingyen, a szabad időtökben csináljátok...arra meg szinte nincsenek szavak.
Elképesztőek vagytok srácok, csak így tovább, nagyon remélem, hogy még nagyon sokáig lehetünk itt, és élvezhetjük a munkátok gyümölcsét :))
Szerkesztette: Jon - 2016.03.07. 23:59


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Gearssj2
Internetes animés fénykorszakomban ez volt az első oldal, amit megtaláltam. Még arra is emlékszem, hogy egy ködös őszi nap volt! :P
Azóta követem az eseményeket, és nem győzök hálálkodni, hogy kézhez kapjuk a munkákat! :)
 
Demon Lillith
Úgy találtam az oldalra ahogy itt a legtöbben. Feliratot kerestem és kidobta a google. :D
 
vincentlll
indavideó segítségével és nem bántam meg új forum tetszik és az új oldal is jobb és egybe van minden
 
Risy
Egy ideig néztem egy oldalon a Naruto-t, és ott fel volt tüntetve az oldal mint társoldal, vagy nem tudom... Aztán az az oldal megszűnt, és átjöttem ide. :) Talán 7-8 éve lehetett, már nem emlékszem. Azóta rendszeresen látogatom az oldalt, és élvezem a fordításaitokat. :D
 
Chakra
Elég rég volt már. Asszem még Kronosz (régi fórumozók emlékezhetnek rá) ajánlotta ezt az oldalt, hogy itt van felirat a Shippuudenhez (akkor járt az anime Chiyo nagyi környékén).
 
https://naruto-kun.hu/
goku5
Nekem az egész azzal kezdődött, hogy megszerettem a Narutót és más oldalról szedtem még rossz minőségben, aztán egy nyáron (augusztus) egyik barátommal mentünk a strand és ott egy másik jó barátom mesélt a még meg nem jelent részekről amit mangában olvasott. Én is nagyin kíváncsi lettem rá és ő ajánlotta ezt az oldalt hogy itt tudok mind részeket, mind mangát letölteni. Na és így regisztráltam 2009 szeptember elején én is az oldalra és azóta is nyomon követem az itteni eseményeket.
 
Ugrás a fórumra: