Hozzászólások
One piece egyéb
Germa66
Ennek a készítője egy fokkal kreatívabb mint bármelyik másik alkotó akit eddig láttam ilyesmit csinálni. Szépen megcsinálta.

De szerintem Oda felülmúlja ezt. Annyi a dolgunk hogy türelmesek legyünk. A G4 is felülmúlta az elvárásokat, Big Mom is, Katakuri és Cracker is teljesen újdonságként hatott, én hiszek Odában.
 
Jaeger
Jah ez lemaradt tegnap ez a part 1 a Kaido vs Luffy-ból ahogyan ezt valaki elképzelte:

https://www.youtu...a86AsRQVI4

Szerintem mondjuk igy jobb lett volna mint a mangás egy pofon.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Rikiya
Jobb lett volna?A mangába láttuk legalább,hogy pár méterrel odébb tolta őt,itt pedig a Gear 4 támadásai olyanok,mintha valakit csak egy darab papírral dobtak volna meg.Még a King Kong Gun-t is egy kézzel megállította.Azért a KKG-t megérezhette volna,na de mind1.


Egyébként itt egy röpke betekintő a Wano arc-hoz: https://www.youtu..._Q8udJsovE
Szerkesztette: Rikiya - 2019.04.28. 13:59


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Jaeger
Attól ugyanaz volt a hatása ha arébb tolta ha nem nem hatott rá a támadás.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Rikiya
Hát azért van külömbség a két dolog közt.Ha képes eltolni őt,az azt jelenti,hogy Kaidou nem tudta teljesen visszafogni Luffy erejét,a fan animationba pedig mintha csak hangyák csipdesték volna őt.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Severum
Nekem is az a véleményem hogy ez szerint még gyengébb Kaidouhoz képest, mert hacsak nincs odaragasztva a talajhoz attól még el kellene mozdulnia mert Luffy is nagyon erős, sőt.
Az a golyóálló mellény viszont nem tetszik, kb mint 1 shinobi úgy néz ki.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
dungeonlord
Ha már tipikus 3x sablonos megmozdulása, akkor legalább egy jelenlegi összefoglalt harci tapasztalattal kelet volna megoldania.

Ha már Oda erőltetni Katakuri győzelmet, és Luffy megkapta a milliárdos vérdíjat ,akkor ne 1 ütéssel oldja meg a harcot.
Milliárdós, mégis egy millárdós, akik a legerősebbek .
Yonko ide vagy oda, legerősebb élőlény ide vagy oda, azért 1 milliárdos személy nagyobb kihívást mutasson,pláne Totland után.

Tudjuk a Gear 4 még Big Mom is megérezte, és Totland alatt baromi sokat fejlődött Luffy hakija ,és jól bírja a pofonokat, ezt részben gumi teste, részben akarat ereje miatt.

Kairoseki pedig nem magyarázat arra,hogy Luffy egyből elvesztette az erejét,mert ahhoz hosszabb érintés kellene és a hakija pedig minimálisan megvédi a testét.
Minimum egy Kaido véres arccal kelet volna befejezni.
Tehát ja, első Kaido küzdelem vicc, ahogy van . Bízom az animésekben, hogy ezt a nevetséges megoldás enyhíteni fogják.
Szerkesztette: dungeonlord - 2019.04.28. 16:32
 
Rikiya
Shinobi?Azok mióta hordanak olyanokat? Maximum a szamurájoknak van olyan.

Ha már Oda erőltetni Katakuri győzelmet, és Luffy megkapta a milliárdos vérdíjat ,akkor ne 1 ütéssel oldja meg a harcot.
Milliárdós, mégis egy millárdós, akik a legerősebbek .
Yonko ide vagy oda, legerősebb élőlény ide vagy oda, azért 1 milliárdos személy nagyobb kihívást mutasson,pláne Totland után.


Jól tudjuk,hogy miért kapta Luffy azt a vérdíjat.Szóval felesleges erre alapozni valamit,mert egyáltalán nem mérvadó ebben az esetben.A vérdíj pedig sosem jelentette feltétlenül azt,hogy mennyire erős egy ember.Vagyis a "milliárdosak a legerősebbek" kijelentés sem teljes mértékben igaz.

Tudjuk Gear 4 még Big Mom is megérezte, és Totland alatt baromi sokat fejlődött Luffy hakija ,és jól bírja a pofonokat, ezt részben gumi teste, részben akarat ereje miatt.


BM-nek még a szemöldöke sem rezdült,szó szerint kinevette azokat az ütéseket.Kaidou pedig megérezte a Gear 4-et,hiszen még ki is józanodott tőle.
Szerkesztette: Rikiya - 2019.04.28. 16:36


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Germa66
Megjelent az új kötet SBS szekciója amiben előfordul néhány érdekes rész:

Tenguyama teáskannája nem egy teáskanna egy Tanukin, hanem egy teáskanna ami megette a kutyagyümölcs, tanuki formát.

Fehérbajusz lándzsájának a neve Murakumogiri, egyszerű fordításban felhőszelő. Ez beszédes név hiszen amikor Shanksel összecsapott a hajóján az ég felettük "kettéhasadt". Ez a penge olyan rangú mint Mihawk Yoruja, vagy egyike a 12 Saijo o Wazamononak.

A forradalmár seregnek 5 parancsnoka van, 4 akik kaptak egy külön fejezetet és az ötödik maga Ivankov aki a Grand Line parancsnoka a forradalmár seregben. Vannak helyettes parancsnokok is: ez Ivankov esetében Inazuma, Belo Bettynél pedig Ahiru. Ahiru az a gépkezű lány aki Koala mellett ül a tanácskozás alatt.

Kaido képes felhőket teremteni és azon utazni. Momo gyümölcse tehát lényegében Kaido gyümölcsének mesterséges, satnyább változata.
Szerkesztette: Germa66 - 2019.07.03. 16:54
 
AFR
Két kérdésem is lenne :D
1. Jó témába írok-e a Vivre Card Book vagy mi kapcsán?
2. Jól értesültem-e hogy az szerepel a VCB-ben hogy Nero (a selejt CP9 növendék akit Franky a Puffing Tom-on vert le) annak idején Sanshiki használó volt és azóta a 2 év alatt megtanulta a 4. technikát is és így Yonshiki használó lett?
 
Germa66
Régen ide írogattuk, úgyhogy szerintem ez jó hely rá, tekintve hogy ez nem teória, viszont sokan kétségbe vonják a hitelességét illetve max közvetve kapcsolódik a mostani fejezetekhez ezért a mangához se mehet nagyon.

Én úgy tudom az időugrás előtt is már 4et tudott, csak a tekkait meg a shigant nem, azért hordott magánál pisztolyokat.
 
AFR
Köszi

Igen pont ezért kérdeztem mert a manga-ban 4-et használt (Soru,Geppo, Renkyaku, Kamie) viszont ha jól értelmeztem akkor a Vivre Card-ban az előző komimban írottak szerepelnek amit a manga cáfol tovább növelve azt a nézetet hogy Oda-nak nem sok köze lehet hozzá.
Mondjuk az meg Oda-ra vall hogy egy ilyen jelentéktelen személyt fölöslegesen feltámaszt ezzel azt mutatva hogy a nagy orvgyilkos Lucci.nem tudja hogy kell megölni valakit :D

Egyéb.
Nem értem miért kellett azt erőltetni.a VCB-ben a CP9 minden tagja megtanulta a Haki-t. Bőven elég lett volna Lucci és Kaku a többiek úgyis gyengék és/vagy öregek voltak.

Azt se értem miért erőltették hogy Doffy főtisztjei mind a 3 Haki használó volt. Diamante semmi jelét nem adta Haki-nak épp úgy mint Trebol se a Fegyverzetnek bár a légy lelövés írható a Megfigyelés számlájára.
Elég nevetséges volt Diamante anélkül is hogy Haki használó lett volna. Így méginkább az.
A Vérdíjaik meg extra alacsonyak bár Doffy-ét is keveslem ahhoz képest hogy mekkora felhajtás volt körölöttük mielőtt Shichibukai lett.
Az meg Oda-ra nem jellemző erőltetettség hogy a 3 főtiszt Vérdíja teljesen egyenlő 99 milló.
Egyedül az akkor még talán 6 éves Dellinger-é (15 milla) szemléletes meg talán Lao G-é (61 milla)

Orlombus ha jól tudom felfedező és nem kalóz volt.
Miért is lenne Vérdíja egy felfedezőnek???

Jack random nőtt 40 cm. Korábban 7,9 m magasnak nyilatkozták valamiben (SBS vagy valamilyen databook).Az meg hogy teljesen Gyoujin nem illik a kinézetéhez. De ha jól tudom ilyet már hibáztak korábban is hogy félvért 100%-osnak írtak. A 28 éves kor megkérdőjelezhetőségét meg már írtam a manga topic-ban.

Nem lenne rossz dolog ez a VC de ezek alapján nagyon úgy tűnik hogy csak nagyon felületes köze van (már ha van) Oda-nak ehhez.
 
Germa66
Hát én Jack magasságáról nem nagyon hallottam korábban szal szerintem az a majdnem 8 méter csak valami találgatás lehetett. A fishmanségéről meg talán még lesz szó a mangában. A korát már leírtam nekem miért nem fura a manga topicban de mondom én megértem ha neked nem tűnik hitelesnek.

Elvileg a CP9 ügynökök azért kapttak hakit mert utalás van rá hogy még szerepelni fognak. Így valószínűsíthető hogy felvették az összeset a Cp-0ba ott meg asszem alapkövetelménya két haki, vagy legalábbis Stussy kártyáján valami ilyesmire utaltak.

Doffyék vérdíjai befagyott vérdíjak ahhoz képest szerintem nem rosszak. De igen a hakit a másik kettő tisztnél én se értem.
Amostaniban meg azt nem hogy Inuarashinak van Hakija de Nekonak meg Jacknek nincs :D

Szerintem ha elkövetett valamit a kormány ellen, bárkinek lehet vérdíja. De tény hogy nem volt várható.
 
Tapion-sama
Higuma, vagy hogy is hívták az 1. fejezetben a hegyi banditát, neki is volt vérdíja (8 milka ha jól tévedek). Aztán vízen is csak egyszer volt, jól meg is ette az egyik jószág :D


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Severum
Doffynak nem volt kevés a vérdíja, csak megállt mikor sichibukai lett. Az embereinek hasonlóképpen. Lufynak is akkor ment fel a vérdíja 300millára amikor visszalopták Robint.
Nem biztos hogy mind használtak hakit, Pica és Vergó viszont biztos. Nem kell feltétlenül mindenkinek hakit használni.
Chopper, És Franky és Nami se használja mégis erősek a maguk módszerével.
Feketeszakáll vérdíja is 0 volt mielőtt kilépett a sichibukaiból, na az a legirreálisabb! :D


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Ugrás a fórumra: