Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai anime
Patrik28
Helló! Nem tudom, hogy jó hely re írok-e, de esetleg kaphatnék egy linket a nanatsu no taizai movie feliratához? Sehol sem találtam.
Előre is köszi!
 
Tapion-sama
Anime Projektek -> Aktuális Sorozataink -> Nanatsu no Taizai -> Böhöm nagy narancssárga nyíl a "Magyar feliratok letöltése"
Ott megtalálsz minden Nanatsu no Taizaihoz kapcsolódó magyar feliratot. A MEGA és a Torrent ikon magáért beszél, ezekre kattintva letöltheted az égetett feliratos videóinkat.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Patrik28
Köszi a választ! Sikerült megtalálnom, csak az zavart be egy kicsit, hogy a 3. évadra kellett rámenni, hogy bedobjon az összeshez.
 
Avaren
Mikor egy több éves fan animáció is jobb, mint a hivatalos harc... a 12. részben amit
12. Rész
Meliodas vs Escanor-nak neveztek... Oké, hogy ez csak az eleje és a legtöbb dolog a következő részben lesz, de ha arra se kapják össze magukat egy minimálisan még azokat a kevés embereket is elvesztik akik még hisznek ebben az évadban. :D


Manga spoiler
Az lenne a legjobb ha 256. fejezet körül fejeznék be. ha kell rakjanak hozzá filler kiegészítéseket, ennek az évadnak már sokat ugy se ártana. :D Egy másik studióval meg meglehetne csinálni a háborút és a démonkirály szálat aminek elég drámai vége lehetne, ugyebár. Bár kérdéses, hogy ezután az évad után kaphat e még folytatást. :/
 
Binda
Nem is értem, hogy a készítők hogy mernek ilyet kiadni a kezükből.. én nem merném a nevem odaírni. Szerintem még egyetemista kezdő animátorok is jobbat tudnának produkálni.

Mindig úgy kezdem a rész megnézését, hogy félek attól mennyire lesz megint gagyi.

Értékelhetetlen, 2/10 talán?
 
DieHardy
Azigen, bepótoltam a részt amivel le voltam maradva, de előtte youtube-n láttam egy spoileres 2 perces vidit erről a harcról..azthittem valami fan made animáció amit előre elkészítettek és véletlen belefutottam, de ez.... ez még annak is rossz. Ennél még az is jobb lett volna, hogyha kiszínezik a mangaoldalt és képkockánként egymás után berakják.. azthittem, hogy a Fairy Tail állóképes animációjánál nem fogok rosszabbat látni, de mégis megtörtént..ott legalább a karakterek felismerhetőek voltak és hasonlítottak az eredetiekre, de itt Meliodas kb úgy néz ki mint egy rossz Brolly... konkrétan a sztorin kívül a feldolgozása szerintem értékelhetetlen lett.. 1/10-et is nehezen adnék rá.

Van rá vajon esély, hogy a blu-ray lemezen ezt kijavítják? Esetleg valakinek valami infó róla? Az az utolsó remény...


"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
 
Tapion-sama
Január 22-én jön emlékeim szerint az 1. lemez. Ha hozzányúlnak az animációhoz is a vérszínezésen kívül, az ki fog derülni belőle szerintem :)


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
burn3000
Értem aha van benne logika, tehát egy Meliodast aki a jelenlegi erejével ledarálná az összes 10 parancsolatot AKIK az egész országot fenyegetik jelenleg ,
aki nem látta az új részt ne nézze meg
egy képességgel lecsap Escanor. jó oké akkor küldjük be magába Zeldris ellen meg aki még maradt és vége az animének köszí sya
, nekem nagyon fáj mennyire buta lett a történet pedig egyik kedvencem volt.
 
bakod
nos szerintem meg belefért. mivel elmondták hogy Escanor az átok miatt a legerősebb ember, és ezt az erőt csak 1 percig képes felszabadítani, délben. bár néztem volna az egymás püfölését hosszabban is, majd mangában is elolvasom mindenképp.
 
Ningen
Animében nem tudom milyenre sikerült ez az Escanor vs Meliodas, nem is merem megnézni, hogy megmondjam az igazat, de mangában nekem nem volt vele bajom. Kellőképp elmagyarázták, hogy miért ilyen erős Escanor, így pedig nekem egészen valósághűnek látszott, hogy az alatt az 1 perc alatt még Meliodast is képes legyőzni. De ez egyébként csak arra szolgált, hogy megmutassák Escanor valójában milyen erős is, mikor mindent bele tud adni, ezt pedig akarva akaratlanul el kell fogadnunk.


Without L, the world is just a word.
 
https://kitsu.io/users/361132/library
Akiharu
i.ytimg.com/vi/HKFMDli78qw/hqdefault.jpg


Kérem szépen, studio DEEN minőség.
 
Mextil General
Pedig szerintem teljesen tökéletes kép, kivéve hogy egy kicsit elcsúszott a démon jel a homlokán :D :D.

Amúgy most komolyan véve kíváncsi lennék hogy mit gondolhattak ennél a képkockánál az készítők mikor csinálták.


 
Szemi1992
Van egy olyan érzésem, hogy nem lesz 4.évad mondjuk ezek után én annak is örültem volna ha inkább hagyták volna a francba a 3,évadot-is.
 
Bastian
Nem a Deen a főkolompos, lásd:
https://naruto-ku...post_74333

Chandler megkapta Risotto hangját a JoJo-ból. ^^
De ami jobban tetszik, az Nakata Jouji, mint Cusack. Yorokobe, Zeldris! :D


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
Szemi1992
Bastian már olvastam azt a kommentedet de én az animáció minőségére értetem és azért igen is a Deen a főkolompos ezen nincs mit szépíteni, aki meg nem veszi észre az sajnos vak.
 
Ugrás a fórumra: