Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai anime
Bastian
Fú...
Előfordult már, hogy láttam/hallottam olyan Opening-et, ahol a képi világ és a zene nem illett egymáshoz véleményem szerint, de ennek az Opening-nek a képi világa az egyik legötlettelenebb, legsúlytalanabb egyveleg, amit mostanában láttam. Mélységesen lesújtott. :S


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
bakod
Bár az animációban 1-1 ponton tényleg észrevehető a változás - semmi extra - ha csak a karaktereket nézzük. viszont ez a cenzúra engem is zavart. nagyon remélem hogy pl blu-rayre kiadják cenzúrázatlanul. gondolom tvben kicsit vissza kellett fogni a dolgokat.

A rövid flashbackek engem nem zavartak, igazából az 1. részben ez várható is. igaz hogy annak aki gyorsan előtte újra nézte az előző 2 évadot - mint pl én -, ez elég frissnek hat.

meglátjuk milyen lesz én azért bizakodó vagyok :)
 
Szemi1992
Na a 2.rész már jobb minőségében és hangulatában is
 
Hadron
Nem tudom észrevettétek-e de az op végén a csoportképnél ahol fel vannak sorakozva Meliodasék Escanor Rhitta-ja picit rosszul van ábrázolva:lol
Tesóm kezdte el nézni a részt aztán szólt hogy nézd már hát mi ez itt???
Mire lehet száámítani a későbbiekben , ha még az ilyen apróságokat sem veszik figyelembe??...
Ez így eddig szégyen:Okad
 
Binda
A második rész sem lett jobb az elsőnél, tisztára mintha állóképeket mozgatnának, nagyon erőtlen az animáció. De a legrosszabb azaz élettelen párbeszédek, szituációk... A rész fele - 2/3-a nagyon erőtlen volt. Amikor visszakerültek akkor már jobb volt, de sajnos a rohanás a kidolgozottság kárára megy.
 
Durzo
Hadron írta:

Nem tudom észrevettétek-e de az op végén a csoportképnél ahol fel vannak sorakozva Meliodasék Escanor Rhitta-ja picit rosszul van ábrázolva:lol

Rhitta már a mangában is volt fordítva megrajzolva, nem is egyszer. Viszont láttad King orrát szintén az opening vége felé?


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
bakod
a 2. rész már tényleg javulást mutatott, bár nekem kicsit gyors pálfordulásnak tűnik Gloxinia és Drole helyzete. na mindegy a tényen nem változtat az, hogy King és Dianne lényegesen gyengébb mint Meliodas, Escanor vagy akár Ban. nekik is kell a powerup, bár érdekes helyről érkezik. viszont ez 2 legyet egy csapásra is, hisz a múltat is megismerjük jobban, amit reméltem is hogy megkapunk.

Amikor a trailerben láttam Elizabethet szárnyakkal, azt hittem végre felébresztette a hatalmát. ezek szerint lehet hogy a 3000 évvel ezelőtti istennőt láthattuk.
 
Szemi1992
Fáj látni, hogy ilyen darabos az animáció Diana vs Zeldris:O
 
norbi040122
Nem csak darabos, szörnyű az egész animáció.
Néhol már paint minőséget súrolja.
 
Smile0807
Rettenetes az egész. A párbeszádek lassúak, sok helyen nem passzol a zene, vagy nincs is, az animációról pedig inkább nem is mondok semmit...
Régóta vártam azt a részt, mikor (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Diane emlékei visszatérnek és bevallja Kingnek) de ezt valami szörnyű lett, nem volt benne semmi érzelem. Imádom ezt a sorozatot, de ez valami katasztrofális. :(
 
tyber16
Egyetértek Smile0807-el. Az animáció úgy szar ahogy van de még a karakterek is szarul néznek ki. A cenzúra meg még rátesz egy lapáttal. Amikor hasba rúgja Zeldris Diane-t. Ott is fehér vért köp fel....szánalmas igénytelen munka. Eskü visszasírom az A1 stúdiót hogy bár csinálnák ezt is ők.....
 
Smile0807
A mostani rész nekem olyan volt mint egy 20 perces mese, ahol történnnek szép dolgok, aztán mindenki szomorú, de a végére minden megoldódik és boldogan élnek míg meg nem halnak, az epizód pedig a naplementébe nézéssel zárul, lelki szemeim előtt pedig már ott lebegett a "The End" felirat.
Tényleg ez volna a Nanatsu no Taizai?:hmm:(
 
kasza93
A mangában gyorsabban le volt rendezve ez a visszaemlékezés, de megjelent 1 vagy 2 extra fejezet amiben részletezték a dolgokat. Ahogy néztem most ezeket az extra fejezeteket is feldolgozták.
 
Tapion-sama
Hozzá kell tenni, hogy ezzel a résszel zárult a "Szent Háború emlékei" történetív, így pontot kellett tenni Gowther hosszú ideje húzódó szenvedésére is. Jövő héttől hivatalosan is kezdetét veszi a Corand történetív, amit a félévadzáró epizódig valószínűleg le is zavarnak.

Hogy mi lesz utána?
Valószínűleg darálnak, mint állat, hiszen rengeteg harcorientált fejezetet kell feldolgozniuk, és ha jól gondolom, akkor nagy valószínűséggel a 306. fejezettel zárják az évadot.A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
szmatesz
Srácok! Akciót nem láthattunk a 9.részben, de nagyon izgalmas volt :D
Mit gondoltok Elizabeth meg fog halni ?
 
Ugrás a fórumra: