Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai anime
bakod
Azért Escanor nagyon adja :D A legdurvább bemutatkozást valószínűleg ő nyerte meg és ez a harca is bizonyította hogy könnyedén elintéz még egy parancsolatot is. Egy állat :D
 
Mextil General
Annyira nem gond a siettetés, de csak olyan részeket ne hagyjanak ki mint az első évadban Griamor harca Hendy ellen, vagy mondjuk Gowther behozatala is át lett írva.


 
burn3000
*Mextil General* Valszeg akkor ezek amiket irtam később derülnek ki , de azért a megjavulást megkérdőjelezni minth amás animét néznél. El is mondták ,hogy Meli a 10 parancsolat ellen fordult pedig ő volt az egyetlen aki felvette a harcot az isten klánnal. Tehát valamitől megjavult és nem akart többő olyan lenni. Ekkor volt egy kép amit láttam valahol ,hogy Meli és Escanor harcoltak egyszer de Meli nyert de minketten szétverve néztek ki.
 
Mextil General
Ennél bonyolultabb a stori, és meliodas árulása, meg itt nem kéne spoilerezni, de javulás én úgy értelmezném hogy másképp kezdte el nézni a világot, vagy inkább más miatt lett olyan mint most :D. Olvas bele jobban a mangába, mert wiki azért nem mindig részletezi annyira. De értelek.


 
Tapion-sama
Én is értek mindent, de még egy spoilerközeli hozzászólás, és egy hét szünetre mész, burn3000. Egyszer már szóltam ugyanitt emiatt.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
http://viharsziget.naruto-kun.hu
roku
Meliodas átállását spoiler mentesen annak a számlájára írom, hogy megismerte Lizt. Tiszta John Wick Ikszdé

Tapion-sama igazad van, belegondolva valóban ha nem akarják never endinggé nyilvánítani, akkor haladni kell és ki kell hagyni dolgokat. Tény, hogy nekem aki nem olvasom a mangát nincs hiányérzetem egyedül talán Gowther és Merlin akik nem lettek bemutatva rendesen de előfordulhat, hogy ez a mangában sem történt meg szóval ki tudja... :nugget

Viszont az nagyon meglepett, hogy az Istennők klánjából megidézett bige inkább elszaladt... Elég nagyot csalódtam.
 
gilath
Amikor Meliodas "meghal" annak a résznek a végén az ending kicsit más mint a többi ott rejtettek el egy kis utalást miről is van szó :)vagy lehet én tudtam be többet annak a pár jelenetnek :D
 
Avaren
Mondjuk inkább legyen 24 részes 1 évad, siessenek, hagyjanak ki apróbb dolgokat ( fontosat ne xD ), minthogy never ending legyen tele fillerrel, részenként 1 fejezetet se dolgozzanak fel ( khm. One Piece :D ), stb. :D

roku : Mivel az a bige egy kis hal volt. :D Monspeet meg is említi, hogy ellene még könnyű, de a Négy Arkangyal ellen már másabb lenne a helyzet. :D + Érdemes figyelni miket mondott ott az égen szemben Derierivel miután eltört a kardja. :P
 
roku
Hmmm.... Lemészárolták a nőket és a gyerekeket. Ez nem olyasmi, amit az Istennők Klánjától várna az ember... Viszont akkor ha jól sejtem, akkor Elizabethnek van némi köze az Arkangyalokhoz az alapján, hogy simán leszedte Derieri kezét.

King és Diane visszamentek a Tündérkirály Erdejébe? Mi a fenét csinálnak ezek a világvége kellős közepén?!
 
Mistogun
23.rész Szerintem elég gyenge rész volt nekem a elöző részekhezképest nekem nem jött be annyire. Amiért még nincs kint hozzá magyar felirat (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Ami Merlinről derült ki az nekem nagyon semit mondó volt hogy egy Belialuin lánya vagy mi de nem ismerjük hogy ki is az a Belialuin fickó hogy ő olyan erős majdnem mint a démon király vagy ő valamilyen híres család vezetője volt vagy mi. A Dreyfusszal történt az engem edig se érdekelt nagyon se ami a falukba történt se ami most történt. Szerintem edig ami Dreyfusszal történt ebbe az évadba az mind unalmas volt. Zaratras újabb halála se tetszett egy kicsit érzelem mentes volt. Meliodas ereje most 60 ezer démon formába kiváncsi vagyok ki lesz méltó ellen fele:D. )
Ha valamit rosszul irtam javítsatok ki :).


FIRE AND BLOOD
 
Durzo
Na tegyük rendbe kicsit a dolgokat.
Elvileg amikor még Meli a megjavulása előtt állt Escanorral nyomtak egy full erő harcot és Meli nyert

Meliodas átállását spoiler mentesen annak a számlájára írom, hogy megismerte Lizt. Tiszta John Wick

Lizzel és Escanorral is az után találkozott, hogy Danafor szent lovagja lett, ami bőven az árulása után történt. (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Mondjuk roku nem mondott akkora hülyeséget, de csak azért mert szerencséje volt. :D)

Nem azzal van a baj, hogy a főhős a legerősebb. Ha nem Ő lenne, akkor az valami nagyon új lenne, amit még nem láttam sehol és nem is hiszem, hogy van. Persze nyugodtan javítsatok ki ha tévedek

Pedig van.
Csak, hogy ne lőjjem le előre, hogy a főszereplő mérföldekkel nem a legerősebb karakter még az utolsó fejezetben se.
Kenichi The Mightiest Disciple
 
bakod
Durzo végülis Elizabethet nem nehéz összekötni velük. néhány kommenttel visszább én is írtam hogy gyanakszom rá, de csak tipp amit egyébként elég szembetűnően nyomnak az arcodba a manga ismerete nélkül is.
 
Avaren
Egy újabb előzetes a nyár vége fele jövő filmből. :D
https://www.youtu...ebPG4utg80
 
Mextil General
Érdekes :D, amúgy a történet szálban hol foglal majd helyet, és Escanor tényleg benne lesz? Mert akkor valami jó erős ellenfél kell majd :D.


 
Avaren
ellenfelek, spoiler
A 203-mas fejezetben szerepeltek megemlítés szinten, a 6 Fekete Lovag, na ők lesznek az ellenfelek. :D
 
Ugrás a fórumra: