Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai anime
Chakra
Nanatsu no Taizai: Kamigami no Gekirin #22. rész

A rész a 261. fejezet 17. oldalától a 264. fejezet végéig, ill. a 266. fejezet 1-8. oldait dolgozza fel a mangát.

Dreyfus ördögi vigyora jó lett, amikor szép nagyra nőtt és készült kilapítani a csápos démont.
Mit ne mondja, ez a rész nem lett rossz. Majdhogy nem még jó is lett. Dearhpierce felsülése, a Fekete Vadászeb, a cethal, Elizabeth és Derieri beszélgetése, a külön dimenzió Estarossa vesztőhelyének... ha grafikailag nem is voltak csúcsok, de legalább mangahűre sikerültek.
Szerkesztette: Chakra - 2020.03.22. 13:40


naruto-kun.hu/images/avatars/csoportkep_220fejezet_6-7oldal_-_retegek_egyesitve.png
 
https://naruto-kun.hu/
tyber16
Arról lehet tudni, hogy ugyanez a csapat csinálja majd az utolsó évadot is ?
 
Tapion-sama
Ahogy a Facebook-oldalunkon is írtuk: egyelőre nincs megnevezve, hogy melyik stúdió gondozásában fog készülni. ^^


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
bakod
A gyenge animáció a szezon kezdetén zavaró volt, de azért a végére egész összekapták magukat. mondjuk a cenzúra még így is elvett rengeteget az élvezeti értékéből.

Ettől függetlenül nekem baromira tetszett, és örülök neki hogy a - valószínűleg - befejező évad hamarosan itt van. több kérdőjel is akad, kíváncsian várom. persze ezzel együtt remélem hogy az animáció minősége is csak növekszik.
 
tyber16
Köszi Tapion, azt pont nem olvastam :D
bakod- szerintem kriminális az egész évad. Az elején még voltak reményeim de a cenzúra még hagyján de az animáció....2019/20-ban egy szezonos! animénél szerintem ez megbocsáthatatlan és felháborító. Tudom, hogy egy nagyon másodlagos csapathoz került a sorozat de akkor is könyörgöm ezt így kiadni..... Ráadásul az egyik legjobb történetívvel történt ez. King és Diane visszautazása az időben, Meliodas átállása, a harc Escanorral és utána a 2 mentoros szál......vérzik a szívem hogy mi lett az egészből és tényleg a neten lévő FAN animációk jobbak mint a hivatalos verzió. Szerintem az EGYETLEN pozitívum az a zene mert az megint nagyon jó lett és lett pár szuper új szám is.
 
Tapion-sama
Ha már zene... én tavaly az Eri0ne-ra vonultam be az oltárhoz az esküvőnkön :D Aztán vártam a menyasszonyt :D jött jött ne aggódjatok xD

https://youtu.be/...


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
tyber16
Úristen mekkora formák vagytok, hogy pont erre! Basszus még illik is hozzá amúgy :D Őszintén gratulálok mert nagyon epic lehetett. :D Sokkal menőbb szerintem mint valami tipikus lagzis zene :D Csak nehogy te is elmenj démonkirállyá alakulni majd XD
 
Szalamandra-kun
Köszönet az egész évados munkátokért :bow

Örömteli, hogy a gyenge 3. évad után mégis megtisztelik ezt a csodálatos művet a remélhetőleg Méltó befejezéssel.
Nagyon sajnáltam volna, ha elmaradt volna az Animált változat az utolsó fejezetekről.

Nem tudom, hogy a BD Változattól mit várhatunk vagy mit sem, de jó lenne ha azt egy kicsit újragondolnák és ha mást nem is, de legalább a leg kínosabb bakikat kijavítanák.

Ez az utolsó rész nekem tetszett, szerintem ideális egy évad lezárásához. :D
 
gigantotrex
Ez most nem a jelenlegi részhez fog tartozni de azért leírom!
Ugye még pár hónapja ahogy kijött a kritikán aluli Meliodas vs Escanor jelenet az animében, egy Raysther animations nevű Youtube csatorna elkezdte saját maga újra animálni a jelenetsort.
1 órája megosztott egy 30 másodperces jelenetsort belőle, konkrétan az elejét.
Szerintem parádés eddig, egy valamit viszont túlgondolt szerintem az animátorunk... a 11. másodpercnél Meliodas, hát hogy is mondjam, megmutat olyat is, amit még eddig nem láthattunk belőle... IkszdéIkszdéIkszdé

https://www.youtu...Two62Svo8w
 
agateonoob9
Most jutott idő rá, hogy befejezzem. Először is természetesen köszönöm a fordítást! Másodszor... nem fogok újat mondani, sajnos ez bizony csalódás volt! Cenzúra, gyenge animáció (nem csak a grafikáról beszélek) és ha jól olvastam itt-ott voltak apróbb eltérések a mangához képest.
Mindezek ellenére hétről hétre vártam a részeket és egy ütős fináléval - hibák ide vagy oda - azt mondtam volna, hogy oké nem volt ez olyan rossz, de így...
Reménykedjünk, hogy az utolsó évadot egy másik stúdió fogja csinálni (erre kevés az esély) vagy ha ismét a DEEN viszi, akkor normálisan megcsinálják magasabb költségvetés mellett (erre még kevesebb).
 
Chakra
24. rész

Minimál rész volt, minimál... A végét kicsit megváltoztatták a mangához képest. Nem a történésekben, hanem a történések sorrendjében.

Sosem értettem az ilyet. Ott van pl. a Hunter x Hunter. Aki ismeri a mangáját, az tudja, hogy milyen a rajzolása és a történetvezetése (a mangaka nem sokat "fejlődött" a Yuu-Yuu Hakusho óta). Ahhoz képest egy egész jó animét csináltak belőle, jó animációval és érdekes történettel (kivéve a kiméra hangyás történetszál utolsó harmadát, de ez most részletkérdés). És ezért nem értem, hogy egy Nanatsu no Taizait hogy nem lehet akkor normálisan megcsinálni? Arról nem is beszélve, hogy az első két évad jó lett animében, csak a harmadikat adták lejjebb... :(


naruto-kun.hu/images/avatars/csoportkep_220fejezet_6-7oldal_-_retegek_egyesitve.png
 
https://naruto-kun.hu/
goku5
Köszi az egész évados fordítást!
Már alig várom a következő évadot! Pláne így hogy egyszerre néztem végig ezt az évadit is!
 
Avaren
Az első 12 rész blu-ray változata fent van nyaan. Cenzúra ugyanúgy van, csak itt-ott javítottak az arcokon és ennyi kb. :D
 
nagyrobert1996
Azt lehet tudni, hogy a cenzúra mentes verzió mikorra várhatóan fog felkerülni az oldalra? Annyit tudok, hogy a lemez megjelenés után, de arra gondoltam, hogy pontosabb információ van-e róla.
 
Tapion-sama
Van, facebook oldalunkon közzé is tettük a fantasztikus hírt: a BD lemez is cenzúrázott. :(


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Ugrás a fórumra: