Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai anime
Bastian
Nem lehetnek ők a főkolomposok, amikor csak névben vannak benne a projektben, ténylegesen nem. Az Aniplex nem adott elég időt senkinek, hogy szárnyai alá vegye a projektet, "azonnal" ki akarták adatni a folytatást valakikkel. A sok betáblázott stúdió közül a Deen-re böktek, akik mivel szintén elfoglaltak voltak, úgymond elviszik a balhét, pedig nincs benne a kezük egyáltalán. A Marvy Jack dolgozik, vagy éppen nem dolgozik a jelenlegi részeken...


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
Akiharu
Számtalan fórumot nézegettem, a redditen és az myanimelisten érdekes hozzászólásokat olvastam, de a lényeg a lényeg megvannak bizonyos okok, a studio Deen attól függetlenül hibás, és elég tróger munkát adnak ki. Nem kellett volna elvállalni, mivel állítólag el voltak havazva, mert ilyen munkákat ha kiadnak, akkor hitelrontás lesz belőle és a kutya se fog velük foglalkozni. Ugye nekik ez a munkájuk, amiért fizetést kapnak mint minden más ember a saját szakmájában, és a fogyasztó réteg nagyon nagy része piszkosul elégedetlen ezzel a színvonallal.
Én megértem azt hogy emberek hibáznak, lehet rossz napja mindenkinek, de náluk ez konstant és nemhogy javul a helyzet, de még romlik is. A legutóbb kijött epizód jobban sikeredett valamelyest, de olyan érzésem van ,hogy már csak a szinkronszínészek húzzák az egész sorozatot.
Amennyire a kedvencem volt a Nanatsu no Taizai, most annyira lesüllyedt a számomra. Mangát a heti kiadással követem, anno MMV-kkel kezdtem és meg kell mondjam, hogy sokkal minőségibb alkotások kerültek ki abból is úgy, hogy megpiszkolja a "profi stúdió" munkáját is. Mint ahogyan sokan írták fórumokon, mintha egy fanmade kreálmány lenne az egész.. akkor még jó is lenne, de sajnos nem az.
 
Csillaghullas
Egyébként miben nyilvánul meg a cenzúra? Vér most volt benne azért. Esetleg megvágják a jeleneteket?
 
burn3000
A mai résznél szebbet sza*ok már bocs. Rendesen lusta vagyok bevágni ide azokat a képkockákat amik egy forintot sem érnek mivel úgyis látni fogja mindenki. Förtelmes
 
Szemi1992
Na csak bele néztem a mostani részbe mert sok külföldi oldalon is fikázták, ezt egy kis kedvcsinálónak https://www.youtu...ECsJMHIVy0
Szerkesztette: Szemi1992 - 2020.02.11. 21:18
 
KaukazusiGyikember
Nem tudom, a Csapatból jelenleg ki a felelős az indavideós csatornáért, úgyhogy itt jelzem: a Nanatsu no Taizai első évadának minden része alá hirdetés lett kommentelve decemberben.
Szerkesztette: KaukazusiGyikember - 2020.02.15. 23:38
 
http://purposegames.com/game/a-gyikemberek-testfelepitese
Tapion-sama
Problem solved.
Imádjuk, mikor reklámfelületnek néz minket valaki *_* ja, nem.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
LordEscanor
A 18.rész magyar felirattal mi a helyzet srácok ? Elég sokan várjuk már, és semmi hírt nem írtok ki hogy "bocsi, de ez meg az miatt késik" !!! :hmm
 
Tapion-sama
Kérésednek eleget téve: bocsi, de ez meg az miatt késik!!!!!!! :)


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Szemi1992
Na csak rávettem magam és egyben megnéztem az eddig kiadott részeket és sajnos a legtöbb harci jelenetnél vért könnyeztem, viszont azt is észrevettem, hogy az utolsó néhány résznél javult a minőség. Kíváncsian várom, hogy ennyi elég lesz arra, hogy legyen 4. évad talán add ni kellene egy esélyt.

A felirat viszont minőségi mint mindig köszönöm.
Szerkesztette: Szemi1992 - 2020.03.13. 22:44
 
Eryndis
Mennyi esélye van annak, hogy kérésre a hivatalos TVDB évad/epizód számozást használják nya torrentsre? Kodi/sickrage/flexget meg van kergülve ezektől az elnevezésektől, és már képtelen vagyok debuggolni hozzáértés hiányában. :\
 
Chakra
Nanatsu no Taizai: Kamigami no Gekirin #22. rész

A rész nagyjából a 259-261. fejezet 16. oldaláig dolgozza fel a mangát.

A mangában a kedvenc fejezeteim közé tartoznak Derieri és Monspeet jelenetei. Úgy a "múltban", amikor Indurákká változtak, és a jelenben is. Viszont a 3. évados anime, "jó" szokásához híven, még egy ilyen egyszerű dolgot sem tudott megfelelően átadni. A gyenge animálás és szintén gyenge rajzolás más szinte csak mellékes.

Arról már nem is beszélek, hogy cenzúra az megint volt. A manga szerint Estarossa élve megsüti a vörös hajú nőt. A Pokoltüzet is lerendezték egy sima vöröses lánggal, holott ezt már láttuk korábban és tudjuk, hogy fekete.

A démon által földbe döngölt Deathpierce is látszólag sérülés nélkül megúszta, holott a mangában elég jól látható, hogy súlyosan megsérült, csak a Csalóka Remény miatt nem érzett fájdalmat.

A felett még szemet is tudok hunyni, hogy a kis Láthatatlant megint szépen felöltöztették. Végül is, ez nem egy hentai manga. Jó vicc... néhány szintén nem hentai mangából ennél jóval kivetkőzősebb dolgok is simán átkerülnek animébe. ^^" Meg az is igaz, hogy néhány ügyes "kameraszöggel" az ilyen dolgok is megoldhatók úgy, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon. Minden csak akarat és szándék kérdése.


naruto-kun.hu/images/avatars/csoportkep_220fejezet_6-7oldal_-_retegek_egyesitve.png
 
https://naruto-kun.hu/
Death02
azt hittem megint késni fog mert elvileg csütörtökön kellet volna fenrt legyen

Egyesítve 2020.03.21 20:02:06:
"mármint már késett"
Szerkesztette: Death02 - 2020.03.21. 20:02
 
Tapion-sama
Fejtsd ki bővebben kérlek a "kellett volna", illetve a "már késett" részeket.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Szalamandra-kun
Köszi a fordítást :D

Hú végre egy nagyon jó rész volt. Szerintem top 5 be simán benne van.
Estarossának valszeg elgorult a gyógyszere vagy hát inkább a gyógyszerei XD
A két "Anygal" srácot kedveltem. De valószínűleg sajnos már nem sokat fognak szerepelni :ehh
 
Ugrás a fórumra: