Drawzeem az van, most a legerősebb Pokémonom egy 246CP Pidgeotto, őt követi egy 242CP Golbat, mindkettő már az én jótékony hatásomra alakult át.
Szerintem per pill nagyon sok gond van a játékkal, A működő elemek azok működnek, Buggal nem találkoztam, de a véleményem az hogy a Pokemonok eloszlásában nincs semmi fantázia. A google térkép amire az egész épül elég okos ahhoz hogy meg lehessen oldani hogy Vízi Pokemonokat a vízparton, rengeteg más fajtát a városi parkokban, vagy külterületen, stb,stb hogy legyen értelme menni. A Pokestop rendszer tetszik, GYM-ezni még nem voltam, mert szerintem nem rúgnék labdába, de nagyon hiányzik az 1v1 és a gyakorlás, esetleg az interakció a Pokemonjaiddal, mint egy minimális Tamagochinál, hogy kötődj is a kedvenceidhez, pl a kedvenc 6 Pokemonoddal foglalkoznod kelljen és ezáltal lassan de biztosan erősödjenek is. A maradékkal meg foglalkozik a telód, de nem erősödnek. Én örülök hogy ha jól tudom jelenleg cserélgetni még nem lehet. Abból csak balhé lesz ebben biztos vagyok.
És a fekete leves, jelenleg az egész játék egy véletlenszerű katyvasz, nincs benne vadászat érzés, még azt a kretén kiismerhetetlen lábnyomos megoldást is kivették ami nem ért semmit de legalább volt. Kell valami ami vadászattá célirányossá teszi a játékot nem csak sétává. Mert így unalmas.
És akkor néhány kérdés: az első az hogy nektek működik az a pokemon vonzó feromon? tegnap egy parkban 30 perc alatt 1 pidgey jött csak oda hozzám, pedig egy városliget felét kiadó parkot sétáltam végig amiben 10 pokestop is volt.
A második, az ugráló bozót jelent valamit? mert követtem ezeket vártam is itt ott ugorjon ki valami de semmi. Idegesítő így....