Hozzászólások
Naruto és Naruto Shippuuden anime
Jon
mac001 írta:
Elméletek vannak csak, semmi konkrét, h mikor lesz vége. Sztem az eredeti, manga sztori kb 2 hónapnyi anime rész (ha nyúzni akarják 2-3), de ehhez jön még az, a kérdés, h hány filler lesz még?! Az Itachis után vajon visszatérünk a sztorihoz v nem?


Hát remélem :D
De amúgy, még 22 manga fejezet van hátra. (Ha a manga utáni sztorit nem vesszük hozzá...akkor még 10. De szerintem azt külön fogják megcsinálni.) Ez kényelmes tempóban is 11 anime rész, szóval simán számolhatunk rá akár 4 hónapot is. 2 alatt semmiképpen nem lehet megcsinálni. Főleg, hogy szerintem az utolsó részeket teli pakolják majd visszaemlékezésekkel.
Ha augusztusban elkezdenék, akkor még idén be is fejezhetnék. Ha nem...annak nem látom értelmét, mert akkor megint csúsztatva lenne jövő évre.
Persze ezektől kitelik.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
mac001
kristofkristof: én Itachi fan vagyok, de abban tökéletesen egyet értek veled, h ez is csak időhúzás, meg filler. Baromira vártam, de filler és a manga története ezzel megint csak csúszik. Ez tény. De legalább ezt a filler arcot tutira élvezni fogom :)

Jon97: na én próbáltam pozitív és naiv lenni a 2-3 hónappal, de lehet neked lesz igazad és totál szétszedik majd a végét is.
 
Jon
Ha azzal számolunk, hogy 2 fejezet/rész tempóban haladnak, akkor is bőven több, mint három hónap. És ez teljesen ideális sebesség.
De biztos vagyok benne, hogy lesz ahol lassabban haladnak majd. Vagyis gyanítom.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Drax16
2 Manga fejezet szerinti rész, +2 filler. Náluk ez az ideális tempó. :D Felőlem jöhet a filler... csak legyen jó. A Naruto szinvonalát már rég elfelejtettem, szóval tökmindegy.
 
goku5
Egy részhez 2- max 3 fejezetet használnak fel! szóval nincs már olyan sok hátra! Kb 23 fejeztet azaz max 14 rész!
Én azt mondom ezeket adják le aztán jühet annyi filler amennyit akarnak! De amúgy már az elfogadható időhúzásos fillernél járunk miért nem tesznek be szimplán plusz jelenteket és ezzel húznák az időt és a harcot mint pl a Narutó Pain harcnál pláne kiemelve a Hinata Pain harcot! És nem feltétlenül visszaemlékezést mondok!
 
Jon
Hát nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele...de én inkább elviselek két évnyi fillerezést, de az utolsó pár részt csinálják meg zseniálisan, és ott már ne húzzák, fillerezzék, ne tűzdeljék tele fölösleges flashback-ekkel.
Az legyen zseniális, úgy, hogy bőgjek rajta.
Várni tudok.

Ha újranézném az animét (amit tervezek, majd a végénél, a mangát is újra olvastam a manga befejeztével), valószínűleg úgy is a fillerek nélkül nézném.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
mac001
Én sem szeretném, ha telefillereznék azt az utolsó szakaszt. Eleget szabdalták már. Az már legyen tökéletes.
 
goku5
Hát én is azt mondom hogy ez már túlzás mennyi fillert nyomatnak le! Előbb adnák le a rendes manga szerinti részeket aztán jöhet a filler!
Megnézni is csak azok nélkül érdemes! HA valaki mát mond monja meg melyik volt tényleg olyan jó filler rész amit érdemes megnézni!?
 
mac001
Én az Itachi-s részeket most VÁRTAM. De komolyan.
Egyébként sztem voltak jó filler részek, amikor szinte fel sem tűnt h az volt xD
(még mindig csak a Bleach-el tudok példát felhozni, de ott az első másodpercnél rá lehetett jönni. A Narutoban legalább a főszálhoz kötődő fillerek voltak, a Bleachben meg hopp, hirtelen nem is ott voltak a szereplők, ahol kellene, hanem egy totál másik helyen)
 
goku5
Komolyan várnám melyikek azok a jó eészek? Pl amikor a Shipudenben a sima kis narutót mutatták? De pl azok nem is olyan rosszak amikor pl kakashi fiatal kora volt vagy másé ilyen a mostani Itachis is! Vagy pl a Hinatás még a Last előtt adtak le különkiadásban!
 
mac001
Na ugye, még te is tudsz példát mondani :)
A Shippuuden előtti részek között is volt sok filler.

(egyébként a Kakashi Gaiden nem filler, mert a mangában benne volt)
 
Jon
A shippudenben nekem nagyon bejött a Guren filler, pl. Meg a Kakashis. Több ilyen hosszú filler szálat nem tudok mondani, esetleg pár egy-két részeset. Igen, pl. a Hinatás jó volt.
Kevés jó filler volt, de azért volt pár.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Mina
Egyetértek veletek.. a Shippuudennek 44%-a filler..ez nagyon magas..én már el is felejtettem hol tartottunk eredetileg ráadásul a mostani fillerek óta már másodszorra nézem az elejétől az egészet (fillerek nélkül), már a ship 39. részénél tartok jelenleg :D persze eközben összegyűltek a jelenlegi fillerek is így tegnap 15 részt pótoltam és értem utol az egészet :D

goku5: valóban azok nélkül érdemes végignézni, úgy szinte lehetetlen belekötni, olyan király!! Azonban vannak jó fillerek benne, de ezeket is inkább külön nézem meg én is, nem amikor szám szerint következnek. Számomra ilyen pl a chikara-s részek (látszik is hogy tetszik hiszen a nevem is onnan jött :F ), és a Gurenes fillerek is szerintem szuperek. :) De vannak még jók, darabonként, de ami ilyen hosszabb - úgy értem több részen keresztül dolgozza fel a történetet- azok ezek. Jah, esetleg még jók a Sora-s részek is. :)
 
itachi01
Ha elengeded a fantáziádat nézés közben, akkor azért akad kivetni való még fillerek nélkül is.
 
https://jobbik.hu/
mac001
Igazad van, akadnak, de énn ezért nem szoktam a hibákat "keresni", pontosabban átsiklok az ilyenek felett és nem agyalok ilyeneken, mert akkor totál nem élveznék semmit. Nem csak a Narutot, hanem semmit.Igen, persze hogy vannak hibák, de én nem szoktam komolyan venni őket, mert heti 20 perc kikapcsolódás kell, nem agyalás. Élvezni akarom az animét, úgy ahogy van, néha nem sikerül, de azért szeretem. :)
 
Ugrás a fórumra: