Hozzászólások
Naruto és Naruto Shippuuden anime
Cartnecker
A Naruto és Naruto Shippuuden animékkel kapcsolatos megbeszélések.
 
http://naruto-kun.hu
Eletunt Capa
Első!!! :D

Szóval az mondtam az előző életemben, hogy "Ez a rész egész hangulatos és szép lett, a kissé kapkodós sztori ellenére is sikerült hátteret adni. És kb. 2 perc erejéig a következő rész nem lesz filler :D"
 
http://eletuntcapa.blog.hu
Oliver
Ebből a Jiraiya-s fillerből csak ezt az utolsó részt néztem meg márt láttam valahol hogy Naruto vs. Sasuke lesz.Elég viccesnek tartottam :D :D De nézhető volt. Itachis részeket követni fogom mert egyik kedvenc karakterem.Azt hittem hogy majd kb ugyanaz lesz benne mint amit eddig mutattak 100x Itachi múltjáról de a review-ben már látszik hogy nem ez lesz szerencsére. Opening új lesz? Ha igen esetleg nem tudja valaki a címét előadót?
 
Kuro25
Elvileg már csak egy filler érsz lesz és jön az Itachis adaptáció?
Arra talán benevezek de ha az is szar lesz akkor még egy ideig nem kapom elő az animét. :D


[img]http://hinata.taigaforum.com/sigid154404[/img]
 
Oliver
Kövi rész már az Itachi-s lesz tudtommal :nrt
 
mac001
Így van! Márc. 03-ától Itachis részek jönnek :)
 
Kuro25
mac001 írta:

Így van! Márc. 03-ától Itachis részek jönnek :)


Akkor ***a, jövőhéten már nézhetek talán újra Shippudent, el se hiszem. :D :kkshi


[img]http://hinata.taigaforum.com/sigid154404[/img]
 
mac001
Jaja, hihetetlen ezt leírni, de várom a kövi FILLER részt. És csakis Itachi miatt xD
 
kristofkristof
Én ezt a mostani filler évadot se bírtam sokáig, így nagyon hamar dobtam egy ideig az animét, de ennek az Itachis fillernek adok egy esélyt. Bár azért a naruto shippuden fillerek színvonala miatt egyáltalán nem fogom magasra tenni a lécet..
 
Kuro25
Hát a mostani fillereket asszem addig bírtam, amíg Minato megjelent bennük. Pedig imádom őt de akkor is fárasztó ez a sok fillér. Viszont az Itachisban lehet, hogy lesz némi újdonság, plusz benne lesz Shisui is ami plusz pont nálam. :D


[img]http://hinata.taigaforum.com/sigid154404[/img]
 
itachi01
Én egytől-egyig minden részt kiírtam DVD lemezre a Narutoból, de az a brutális mértékű filler mennyiség, ami itt van az valami botrányos.
Egy éve valahol linkeltek egy oldalt, melyen listázták részre pontosan megjelölve a filler részeket. No, én ezt az oldalt kérném szépen. Nem fogok több fillert kiírni. Már-már a hányinger kerülget, de komolyan.
 
https://jobbik.hu/
kristofkristof
Mindkettőt érdekesnek tartom, de azért valljuk be, tényleg nincs már annyi megmagyarázatlan dolog velük kapcsolatban, ami miatt hosszú-hosszú hónapokig megint el lehetne húzni az időt. Nem tudom pontosan, hogy mennyi ideig tervezték, olvastam néhány időpontot, talán a leghosszabb a nyár végi befejezés volt, na pl. ha addig elhúzzák ezt a fillert, akkor szinte biztos, hogy nem húzom ki addig, mert kizárt, hogy addig fenntartsa az érdeklődést, még ha Itachiról és Shisuiról is van szó.

Amúgy nem hiszem, hogy lesz új opening. Mindig április és október elején szoktak újak lenni, és kizártnak tartom, hogy a mostani filler miatt változtatnának ezen.

itachi01: Amúgy itt a Naruto-kunon is van ilyen. Anime sorozataink -> Aktuális projektek -> Naruto Shippuden, évadok szerint van csoportosítva és minden évadnál van epizódlista és elvileg minden rész címe mögött odavan írva, hogy melyik filler.
Szerkesztette: kristofkristof - 2016.02.28. 18:12
 
itachi01
Úgy tűnt, hogy a lustaságom túl tett az akaraterőmön.
Sikerült találni egy másik weblapot, mely jól helyettesíti az általam kért oldalt.
Igen csak figyelemreméltó, hogy több filler van, mint amennyi a manga szálhoz köthető.
Egy hányás lett az első sorozatból, amit gyermek korom óta követtem. Végtelenül elszomorító. :(

http://www.animef...-shippuden
Szerkesztette: itachi01 - 2016.02.28. 21:21
 
https://jobbik.hu/
G3ri
Most 44%-on áll a filler epizódok száma, de ameddig húzzák a történetet szerintem a végére átlépi az 50%-ot is :D
 
dungeonlord
Azért ne keverjük a jó filler bővítéseket a szar fillerekel. Mert vannak nagyon jó fillerek. Megvagyok lepődve,hogy vége van a Tsunade álomnak. A mai résznél csak nekem ugrott be a Naruto Shippuden Ending 21 jelenetek? :Dwww.youtube.com/w...tSbrl8VSsA
 
Ugrás a fórumra: