A Naruto és Naruto Shippuuden animékkel kapcsolatos megbeszélések.
Naruto és Naruto Shippuuden anime
Ebből a Jiraiya-s fillerből csak ezt az utolsó részt néztem meg márt láttam valahol hogy Naruto vs. Sasuke lesz.Elég viccesnek tartottam De nézhető volt. Itachis részeket követni fogom mert egyik kedvenc karakterem.Azt hittem hogy majd kb ugyanaz lesz benne mint amit eddig mutattak 100x Itachi múltjáról de a review-ben már látszik hogy nem ez lesz szerencsére. Opening új lesz? Ha igen esetleg nem tudja valaki a címét előadót?
mac001 írta:
Így van! Márc. 03-ától Itachis részek jönnek
Hát a mostani fillereket asszem addig bírtam, amíg Minato megjelent bennük. Pedig imádom őt de akkor is fárasztó ez a sok fillér. Viszont az Itachisban lehet, hogy lesz némi újdonság, plusz benne lesz Shisui is ami plusz pont nálam.
Én egytől-egyig minden részt kiírtam DVD lemezre a Narutoból, de az a brutális mértékű filler mennyiség, ami itt van az valami botrányos.
Egy éve valahol linkeltek egy oldalt, melyen listázták részre pontosan megjelölve a filler részeket. No, én ezt az oldalt kérném szépen. Nem fogok több fillert kiírni. Már-már a hányinger kerülget, de komolyan.
Mindkettőt érdekesnek tartom, de azért valljuk be, tényleg nincs már annyi megmagyarázatlan dolog velük kapcsolatban, ami miatt hosszú-hosszú hónapokig megint el lehetne húzni az időt. Nem tudom pontosan, hogy mennyi ideig tervezték, olvastam néhány időpontot, talán a leghosszabb a nyár végi befejezés volt, na pl. ha addig elhúzzák ezt a fillert, akkor szinte biztos, hogy nem húzom ki addig, mert kizárt, hogy addig fenntartsa az érdeklődést, még ha Itachiról és Shisuiról is van szó.
Amúgy nem hiszem, hogy lesz új opening. Mindig április és október elején szoktak újak lenni, és kizártnak tartom, hogy a mostani filler miatt változtatnának ezen.
itachi01: Amúgy itt a Naruto-kunon is van ilyen. Anime sorozataink -> Aktuális projektek -> Naruto Shippuden, évadok szerint van csoportosítva és minden évadnál van epizódlista és elvileg minden rész címe mögött odavan írva, hogy melyik filler.
Úgy tűnt, hogy a lustaságom túl tett az akaraterőmön.
Sikerült találni egy másik weblapot, mely jól helyettesíti az általam kért oldalt.
Igen csak figyelemreméltó, hogy több filler van, mint amennyi a manga szálhoz köthető.
Egy hányás lett az első sorozatból, amit gyermek korom óta követtem. Végtelenül elszomorító.
http://www.animef...-shippuden
Azért ne keverjük a jó filler bővítéseket a szar fillerekel. Mert vannak nagyon jó fillerek. Megvagyok lepődve,hogy vége van a Tsunade álomnak. A mai résznél csak nekem ugrott be a Naruto Shippuden Ending 21 jelenetek? www.youtube.com/w...tSbrl8VSsA
Ugrás a fórumra: |