Hozzászólások
UQ-Holder! anime, OVA
Nester
Csalódtam. Ennél jobbat vártam. Miért keverték bele a Negima!-t??? Meg Touta hangja is nem tetszik nekem. de ettől még adok neki esélyt. Remélem a többieké jobb lesz.
 
Durzo
Valószínű azért, mert a Negima folytatása.:D
 
bakod
A mangát nem olvastam, de gondoltam nem szabad félni az újtól, így megnéztem az első részt.

eddig elég ecchinek és agyzsibbasztónak tűnik főleg hogy van egy szöszi vámpír, aki 620 év alatt kb 10-12 éves kiscsaj testtel rendelkezett, majd 80 év múlva már egy 20 évesével... kb 3 perc alatt ezt tudtam leszűrni :D

(Igen az a cenzúra.... XD mondjuk jogos kérdést vetettetek fel hogy ha a néhány liter kifröccsenő vér oké akkor az elejére miért kellett az a cenzúra. De viccesnek hatott az biztos)

De összességében tetszik a stílusa, kíváncsian várom a folytatást.
 
szilvi2098
Örülök hogy animeként is kijött az UQ Holder mert a mangát nagyon szeretem de nekem a hangok nagyon nem jönnek be :( túl fiatalos vagy nem tudom
Mindenesetre köszönöm a fordítást :)
 
http://cicuska2120.tumblr.com/
bakod
Többen mondtátok hogy nem tetszenek a hangok. Szerintem nincs velük gond, hiszen a srácok még tényleg eléggé gyerekek :D jóóó a 700 éves vámpírunknak is fiatalos de 25nél többnek se néz ki szal még az is elmegy.
 
Jon
Hát, mivel Eva technikailag egy 11 éves, aki 700 éve 11 éves (vagy nemtom mennyi, de nagyon fiatal), ezért egyáltalán nem gond nála a vékony hang :D
Én még csak belenéztem, nem néztem meg rendesen, de mondjuk Touta hangja nekem is nagyon furának tűnt elsőre.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
david56
Ohhh végre akkor nem sak nekem volt fura a szinkron :) meg az openingje az sem igazán tetszett ez egy hárem-shounen anime lenne az opening a fegyverekrt leszámítva full hárem. Gondoltam lesznek változtatások a mangához képest,ami eddig az első részben volt addig az nem sok meg belefér nekem legalábbis


Winter is coming....oh its here !!!
 
Jaeger
Amugy mennyire kell ismerni hozzá az előzményeket?:D Negima-t azt nem láttam.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Durzo
Nem közvetlen folytatása a Negimának, szóval anélkül is érted, hogy miről van szó. Viszont, ha érdekel, hogy hogyan jutott el a világ, amiben játszódik a történet abba a formájába, ahogy most van, olvasd el a Negimát. Meg amúgy is csak ajánlani tudom, mert egy jó történet.
 
Jon
Nekem amúgy nagyon tetszik az opening zeneileg. Hangulatos és pörgős, bár sokkal inkább negimás (amennyi fejezetet olvastam abból, az alapján legalábbis), mint UQ Holderes, de jó átvezetés, hogy meghagyták, szerintem.
Nekem legalábbis bejön :D


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Subinator
Amennyire szeretem ezt a mangát most annyira utálom. Az eleje nagyon jó de mégse bírom magam rávenni, hogy az animet elkezdjem nézni.
 
Nester
Nekem továbbra se tetszik. Most meg egy kis szál maradt ki belőle. Akkor azt vajon hogyan pótolják be? Meg Touta álma nem az, hogy a torony tetején az olimpia idején/megnyitásakor a Wonderful Word-öt énekelje? Egy csöppet zavar ez az eltérés. Meg a hangok továbbra is. Jól hallottam, hogy Kuroumaru-nak nő a hangja? Bár ez megszokott.
 
JenoChakra
Kuroumaru-nak milyen szép már a szeme *-*
 
bakod
Kuromaru hangja és teste abszolút lányos... Ezt nem tudom miért szeretik annyira a japánok de ez van.
Amúgy nekem a hangjukkal egyáltalán nincs továbbra se gondom. A korukhoz simán illik.
 
goku5
A japánok nem véletlenül választanak olyan szinkronhangot amilyet!
Pl Narutó Borutó hangja is nő. Szóval ők is jól tudják mit miért választanak. Nagyon igényesek az ilyesmire. És hát ott bőven van "alapanyag" amiből lehet válogatni.
Amúgy vajon hány részes lesz az anime?
 
Ugrás a fórumra: