Hozzászólások
UQ-Holder! anime, OVA
Chakra
UQ-Holder! anime

A közelmúltban napvilágot látott hírek szerint anime készül az UQ-Holder!-ből. Reméljük a legjobbakat. :D

A spoiler tilos, ha mégis írod, akkor tedd spoiler tag-ek közé!
Szerkesztette: Chakra - 2018.03.11. 12:32
 
https://naruto-kun.hu/
Serpens
itt Nagumo belépőjénél milyen hangeffekteket képzeltek el az animében?
http://naruto-kun...lder/026/9

én valahogy úgy képzelem el, hogy touta néz, hogy mi van, fekete snitt vágás, 3-4 vízrelépés effect és amikor újra látszik Nagumo már Touta előtt, akkor valamiféle ilyen nehézkés effect, mint valami erőtér vagy egy közeli anyahajó zúgása :D

egyébként, hogy folyik egy anime készítése?
mennyi teret engednek a rajongói beleszólásnak?
tök menő lenne, ha akár ezt az egy ötletet meg lehetne valahogy osztani az alkotókkal és figyelembe is vennék :D
 
Chakra
Nézegettem a netet, hátha van kint valami kis infó vagy kép az UQ-Holder animéről. Erre beleakadtam ebbe a képbe: http://i.imgur.co... Először néztem egyet. o.O Talán lemaradtam valamiről? Aztán a fülbevaló gyanús lett. És valóban. :D Akinek esetleg még nem esett le, a jobb oldali képen Riza Hawkeye főhadnagy van a FMA (Brotherhood) -ból. ^^
 
https://naruto-kun.hu/
Bastian
Anno ígértem, hogy latolgatom majd az esélyes stúdiókat, de nagyon állt az egész anime projektről az információs folyam, így nem találtam jó alkalmat rá. Nos, végre kaptunk kézzelfogható információkat, és azt kell, hogy mondjam, a J.C. Staff benne lett volna azok között, akiket esélyesnek tartottam volna a projektre, sőt örültem volna, ha ők lesznek azok, ahogy most is teszem. A problémám csupán az, amit meg is írtam volna, hogy relatíve elfoglaltak szoktak lenni. Bár a premier októberben lesz csak, az EGG FIRM besegítésének köze lehet ehhez. Velük már dolgoztak a Saiki Kusuo animén, ami szórakoztató volt, de elég egyszerű karakterdizájnokkal operáltak. Bár lehet, hogy a feltüntetett kép csak kezdetleges, nem tartom kizártnak, hogy itt is erre kényszerültek. Öröm viszont az ürömben, hogy nagy valószínűséggel ez minimum 2 szezonos animét tesz lehetővé. Akamatsu-sensei is a stúdió mellett dolgozik, szóval bármiféle változás is történjen, áldását adta rá.
http://www.animen...ff/.113593

Ó, még annyit, hogy a sensei azt is mondta, hogy megpróbálja a Negima animében lévő seiyuuket visszahozni, ami talán csak Fate esetében érdekes egyelőre, aki a zseniális Ishida Akira volt. Meglepne, ha Yukihime hozná az Evangeline hangját, aki azt hiszem Orihimét játszotta a Bleach-ből... Itou Shizuka tökéletes lenne hozzá, de ő is játszott a Negimában egy karaktert, Kakizaki Misát... Meglátjuk.
----------
Újabb infók: Akamatsu azt írja a twitterén, hogy Dana nem lesz benne az animében, de az OVA-ban, ami a 14. kötet limitált kiadásaként fog jönni, abban viszont igen. Nos, ezzel borítékolni is lehet, hogy 1 szezon esetén Fate-ig, 2 szezon esetén Santáig fog eljutni az anime.


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
Jon
Ejj, de jó is lenne egy minőségi anime, talán visszarázna a történetbe, mert így, havi egy megjelenéssel ez lehetetlen.
Köszi a híreket :)


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Chakra
Kösz az infót, Bastian!

Hát, az egy szál kép alapján tényleg kicsit "egyszerű vonalú" lesz az anime grafikája, de azért bizakodok. Bár pont én vagyok az, aki az Uq-Holdert is sokat bírálja a szereplők "nem-MSN karakterhű" ábrázolása miatt... ^^" De ha a szinkron jó lesz, és a harcok nem vesznek fel gumiember hatást, akkor megérdemel egy esélyt. ^^

u.i.: A Digimon Tri-nél is hasonlóan vélekedtem, de azért az is nézhető lett. Ott is ugye sokkal "egyszerűbb" lett a grafika a Digimon Adventure és a Digimon Adventure 2-höz képest. Bár ott meg a Digimonok "nem rajzolt" verziói lettek kicsit túl számítógépesek... ^^"


naruto-kun.hu/images/avatars/csoportkep_220fejezet_6-7oldal_-_retegek_egyesitve.png
 
https://naruto-kun.hu/
sasa87
Nem tudom igaz-e a hír, de valahol azt olvastam hogy október elején fog kezdődni az anime.:]
 
Nester
Én is ezt tudom, meg egy OVA is jön elég hamar
 
Jon
És semmi mást nem lehet tudni róla? Hány részes lesz, meddig fog menni? Évados lesz?
Linkelni tudod a forrást? :D


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
goku55
Hát arra én is kíváncsi vagyok hogy mikor kezdődik és hány részes lesz! Régóta lehet hallani róla hogy lesz, de eddig semmi biztos. Elég hosszú ahhoz hogy 12-26 részesre le tudják rövidíteni.
 
Azazel
Mindössze Santás részig ölelheti fel a mangát az anime. Azért így fogalmaztam, mert Akamatsu-sensei tett ki egy posztot az animével kapcsolatban, ahol közölte az olvasókkal, hogy Dana nem lesz most az animében. Ebből következtethetünk arra, hogy vagy a Santa féle történetszállal fejezik be az animét, avagy a Fate harc lesz az anime lezárása. Viszont Akamatsu ezzel kapcsolatban konkrétabb dolgokat nem közölt velünk.
 
Bastian
http://www.animen...ou/.117117
Touta: Takakura Yuka
Yukihime: Matsuoka Yuki
Kuromaru: Hirose Yuuki
Negi: Satou Rina
Kirie: Kayano Ai
Karin: Ogura Yui

A seiyuuk valóban visszatérnek a szerepükre a Negima animéből.


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
Jon
"The manga is getting a separate upcoming original anime DVD (OAD) The OAD will be bundled with the manga's 14th volume on September 8. The OAD will show when Touta and 16-year-old Evangeline met, as well as an original episode about "naked friendship," starring Kurōmaru, Karin, and Kirie at the Senkyōkan inn's open-air bath."

Ez mit jelent pontosan? Lesz anime, ami max Santáig megy majd, de kapunk majd extrákat is?


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
sasa87
Én úgy tudom Jon hogy az anime mellett jön ki OVA is.
 
Jon
Áh értem, akkor itt az OAD=OVA? Akkor világos, kapunk két OVA-t, egyet Touta és a fiatal Evangeline találkozásáról, a másikat meg a meztelen barátságról :D Na, tök jó.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Ugrás a fórumra: