Hozzászólások
Boruto manga
DereX
Igen, az oda küldelek ahová a hetediket az nem passzol azzal, hogy Naruto most meghal.

Szokás szerint szoktam olvasni kommenteket redditen és ezidáig amire felhívták a figyelmet az az, hogy Kurama valószínűleg feláldozta magát, és a teljes életenergiáját és chakráját egy egészben adta át Narutónak, (nem pedig folyamatosan használja fel) ezért Naruto kinézete elkezdett átváltozni jobban a rókává. Ugyanakkor mivel ez el fog fogyni nem lesz bijuu, legalább is az eredetije benne és emiatt hal meg.

Erre jön egy olyan teória, hogy a 8 másik bijuu még benne van, talán nem hal meg, de kitudja.

Vagy egy másik kézenfekvőbb, hogy ez lesz az egyetlen módja Isshiki legyőzésére, s Sasuke feláldozza magát és visszahozza az életbe. Felébresztve ezzel Sarada Mangekyou sharinganját + valószínűleg megkapja a Rinnegant is.

Naruto pedig tovább élhet, de a későbbiekben ismét elzárhatják egy másik dimenzióba. Ami fix, hogy Isshiki valahogy ráteszi a karmát Kawakira, szóval tegyen bármit Naruto, nem fog vele érni semmit.

Aztán ott van az is, hogy az anime 1. részében még csak 7 Hokage kőarc volt, szóval ha pl. Konohamaru lenne a 8. akkor azt is látni kellett volna. Erre egy jó válasz, hogy még ott van Kakashi és Tsunade is, akik újra betölthetik a szerepet. Ahogy azt a harmadik is tette.

A mondatra visszautalva, hogy oda küldi ahová Narutót is még utalhat a konkrét halálra attól, csak az anime startolásánál nem merték konkrétan kimondani, hogy megölik, mert tudták, hogy azzal nagy lavinát indítanak el.

Vagy akkor még nem tudták mihez is akarnak kezdeni. Hiszen ha belegondolunk, ahhoz hogy a Szentfa létrejöjjön a Tízfarkúnak meg kell ennie egy Otsutsuki-t. Na már most Kaguya megette a Szentfa gyümölcsét, tehát annak a fának át kellett alakulnia. A "filler" részek során nem is tízfarkú formában került a Földre, hanem már egyből fa alakban, szóval a történetet folyamatosan írják, és ha úgy látják csinálnak változtatásokat is.

Kurama elmondása alapján ez a halálához fog vezetni, elkerülhetetlenül szóval végül is egy logikus fordulat, mint Hokage, de még is szomorú, hogy itt érne véget az ő története.

Ugyanakkor még mindig ott van a sebhely Boruto arcán, azt meg hol szerzi akkor? Hiszen a bordáit, a karját, a gerincét eltörte most Isshiki, lehet belső szervei is sérültek. Bár ilyenkor állítólag a legjobb módja, hogy Momoshiki ismét átvegye felette az uralmat. Lehet meg is történik és így szerzi a sebhelyet? (Mert Momoshiki nem akarja megetetni magát, és ezért szembe szállna vele)

Ezernyi konteó fog még születni, szerintem általunk is. A legrosszabb, hogy ez megint egy cliffhangerrel ért véget, várd a következő részt, amiben valószínűleg megint nem fog sok minden történni.


Az előzménytörténet dolgot nem úgy írtam, hogy én annak tartanám, hanem arra utaltam, hogy azzá teszik ezzel a történettel.


Közbe látom goku is írt. Mivel valószínűleg nem tudod miről szól a fejezet így ne szabadkozz te is konteók gyártásába. Narutó nem legyengülni fog, hanem meghalni. Ezt kerek perec kimondta Kurama, ráadásul elkerülhetetlenül, ugyanúgy, mint egy nyolckapu technika. Más kérdés, hogy valahogy visszahozhatják.

Ahogy írtam fentebb, hogy változtathatnak, úgy a Boruto Rasenganját illetően is simán megváltoztathatják az animében majd azt a részt, amikor ez a fejezet megy benne.
Gondolj csak bele a Film és az anime különbségeire. Momoshiki teljesen új kinézetet kapott. Szerintem itt a grafikai megjelenítés Ikemoto által afféle vázlat lenne csak.

Amugy visszatérve, hogy arra, hogy senki nem olvasná... ezzel a redditen eddig nem találkoztam, senki nem kezdett el Naruto halálhírén kikelni magából, hogy akkor nem fogják olvasni, mindenki az értelmet keresi és a logikát ami mögötte van. Fel sem merült ez amit te írsz. A star warsnak is az volt a célja, hogy az öregeket idővel kiírják. Más kérdés, hogy szarul jött ki.
Lehet attól a történet még jó, ha a korábbi szereplők már nem lesznek benne, csak nagy feladat lesz a stúdió számára egy olyan történetet írni, ami elfogadható.
Szerkesztette: DereX - 2020.10.20. 18:55
 
Papirtigriske
Ja, majd pont most kezdenek el tököt növeszteni és egy komoly kulcsfigurát kinyírni. Nyilván. Az alapsorozat sem merte ezeket meglépni úgy igazán, a Boruto meg nem fogja önmaga alatt vágni a fát, hogy megöli azt, ami miatt még valamennyi nézőbázisa is van. Ha mégis, akkor érzékeny búcsút lehet venni a mangától és az animétől egyaránt.


"No risk it, no biscuit"
 
goku5
Ja ja Narutó nélkül a sorozatnak nem hiszem hogy hosszú jövője lenne.
Egy olyan viszont elképzelhető hogy nem hal meg csak elzárják majd valamikor és Borutónak az lesz a célja a jövőben hogy visszahozza az apját.
Az első részes kijelentésre egy másik lehetőség az előző elzárós elméletre alapozva az hogy nem ölhetik meg a Karma hordozói sem egymást. Így csak elzárhatják a másikat. Nauró is elzárva lenne. Pont passzolna.
Amúgy tényleg csak 7 kép volt nem volt több Hokage. Szóval visszavehette Kakashi, de Narutó se biztos hogy meghalna. Így nem kell új hokage. Csak a katasztrófa (csata) előtt tünne el.
 
DereX
Biztos lennének sokan akik nem néznék tovább, de szerintem nagyon sokan (köztük én is) tovább nézném, hiszen nekem maga az univerzum is tetszik, nem csak a karakterek.

Star Wars esetében is megölték a fő karaktereket és sokan kiakadtak, de szerintem ott is inkább amiatt, ahogyan. Viszont a Mandalorian sorozat ami az SW univerzumban játszódik nagyon sikeres ennek ellenére.

Papirtigriske, ha jól veszem ki neked teljesen mindegy milyen úton is ölik meg őt, ha megteszik onnantól kész vége.. Szerintem nem így kell felfogni.

S nem akarom, hogy bárki azzal jöjjön nekem, hogy akkor a Naruto manga 700 fejezete nem számított nekem,mert de. Viszont én képes vagyok elfogadni dolgokat, ha azok JÓL vannak előadva. Ahogy a prófécia sem tart örökké.

Nekem eddig az, hogy kap egy olyan erő boostot ami az életébe kerül tök elfogadható, főleg ha ezzel képes Hokageként a falut és annak lakóit megvédeni. Hiszen ez az álma is.


Amúgy hogyha emiatt nem fordítanátok tovább csak azokkal csesznétek ki akik nem tudnak angolul, de ezek után is kíváncsiak a sztorira.
 
Jaeger
A végső megölésre nem láttok esélyt. Én inkább támogatom azt az elméletet, hogy így Naruto meg Kurama elalszik (mivel felhasználják minden chakrájukat) majd pedig elzárják őket, de egyszer majd felébrednek erre utal az első fejezet.

DereX szerintem ebben a mangában már kevés dolgot lehetne jól tálalni.

Nagyon sokan szeretik a Borutot hááát nem hiszem. Talán Japánban a top50-ben ha benne van az nem túl népszerű. A top 20-ban 100%-osan tudom, hogy nincs benne. Ha Naruto meghal akkor még a kevés közönségből is veszítenek szerintem embert ahogyan Papirtigriske írja.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
DereX
Megpróbáltam keresni 1-2 oldalt ami a népszerűséget adná vissza az anime és manga tekintetében.

Annyit találtam, hogy az anime az nagyjából mindig is maradt népszerű, Crunchyroll áprilisi jelentése szerint náluk a 3. helyen állt. Hogy most mi a helyzet azt nem tudni. Sokat nem változott, ugyanakkor a koronavírus miatt nem volt sokáig új megjelenés így ez egy kicsit visszább vethet majd.

A manga fejezetről fejezetre rosszabb eladásokkal volt elkönyvelve, de már a legutolsó volume valamivel javult az előzőekhez képest, a mostanit pedig még nem tudjuk. Előreláthatólag a jelenlegi volume is (ha majd ki jön az utolsó fejezete is) vélhetően még jobb eladásokkal fog zárni, hiszen ebben kezdődött el az Isshiki arc, a Kara arcon belül.

Viszont mangapluson jelenleg a legnézettebb, ez a mai napot nézve érthető is, de előtte is az lehetett, hiszen egy nap alatt nem tud 160 ezres nézettséget ráverni a My Hero Academiara.
Persze ez a mangaplust jelenti, sajnos konkrét oldalakat ahol realtime lehetne látni mind a manga mind az anime népszerűséget, összevethetőséget időlebontásban ilyet nem találni. Nem adnak ki minden infót.

Viszont ezekből nekem az jön le, hogy azért elég népszerű még mindig. Máshol pedig nem láttam a mai fejezetet követően olyan hozzászólásokat, hogy ha megteszik azt, hogy meghal, akkor nem követné tovább. Biztos lesz egy réteg, kérdéses mekkora. Már amennyiben valóban meghal.
 
goku5
Azokat az eladásokat kell nézni ahol Nauróék benne vannak. Szerintem nagyobb volt akkor.
Én azon vagyok hogy egy jó sztori sokat kárpótolna még a régi hősök halálán is, de ezt itt lehetetlen lenne véghezvinni.
A SW Mandalorian nekem nem jött be. Nem értem miért olyan népszerű, csak azért mert a SW univerzumban játszódik. És valahogy ez a Borutóra is igaz lehet valamilyen módon. Még az elején volt vita mennyit is változott a világ és ezzel akartak sok mindent magyarázni. Viszont emiatt sok mindent ment a rossz irányba.
Amúgy én még Nauróék halála után is nézném a sorozatot ha lenne egy jó sztori, de viszont jó kérdés japánban mi lenne a nézettség és folytatnák-e? De őszintén én is csak a kíváncsiság megszokás kedvéért. Néha jó szapulni az újat a régi dicsősége érdekében.
De egy biztos remélem a jövőben Himawarinak nagyobb szerepe lesz. Szerintem biztos sokat dobna a nézettségen.
 
DereX
Azért jó a Mandalorian sorozat, mert egyrészt az SW univerzumában játszódik és végre bemutatják annak azt a részét is, ahol nem csak fénykardozás van. Nekem bejött nagyon. Nem a bébi Yoda miatt, hanem a hangulata, a zenék, az életérzés stb.

De a Star Trek összes filmjét is láttam (még a 40 éveseket is) és a legutolsó Picard sorozatot is, amit én még jobbnak mondanék mint a Mandaloriant, csak az annyira nincs felkapva, pedig olyan scifi-t kap az ember benne, hogy kiesik a szeme.

Sok ember más, és ahogy lesz mindig egy bizonyos réteg akiknek nem tetszik, a túlnyomó többségnek viszont fog.

Ahogy ez lesz a helyzet a Borutóval is. Ha meghal, de valami logikus érthető módon, azt a rajongók elfogják tudni fogadni, ugyanúgy ahogy Gai esetében is eltudták volna. Igaz nem főszereplő, de fontos szereplő.
 
Jaeger
Az, hogy a mangaplus oldala mit mutat egyáltalán nem releváns.

Én a Japánban eladott példányszámokra gondoltam, mivel az a mérvadó.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
DereX
Csakhogy a bevétel nem csak a Japánban eladott példányszámokból tevődik.
 
alfaaaaaaaa
Sziasztok! Elore is elnezest az ekezet hiany miatt ,de angol kiosztasu a billentyuzet.
Nem tudom feltunt e valakinek ,a manga 35. resz 14. oldalan amikor Sasuke korul nez azon a helyen,hogy van ott 6 "abra". Az elso par ugye Momoshiki-Kinshiki paros,a masodik paros Isshiki-Kaguya,de van ott egy 3. is ami sajnos osszevan torve igy nem latszik ,hogy kik lehetnek. Mit gondoltok ki lehet a 3. paros? Az egyik esetleg Urashiki lenne,de akkor ki a parja?

i.ibb.co/YRXrL3N/Boruto-Naruto-Next-Generations-035-14.png
 
Jaeger
Szia! Jó kérdés :) Erre csak később kaphatjuk meg a választ.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
YakuZaRicsi
AZT A BÜDÖS KURVA... Mi ez a fejezet emberek? Egyszerűen BAMMM alig bírtam kivárni, de megérte... Már alig várom a kövit AAAAAA
 
alfaaaaaaaa
Remelem nem fog a kovetkezo resz is ennyire elhuzodni ,hanem megtudjuk hogy mennyire eros ez a forma. Szerintem kapni fog rendesen Isshiki de ettol fuggetlenul Kawakinak valahogy karmaja lesz szoval valoszinuleg nem hal meg. Ugy nezki Naruto ennek a hasznalata utan meghal igy azt varom ,hogy Sasuke felaldozza magat es hasznalja majd a Rinne tensei-t amivel vissza hozza Narutot.

Amit hianyoltam az a Sennin formanal a vizszintes pupilla "csik" ha lehet igy mondani. Nemtudjuk pontosan milyen ero is ez ,de gyanitom Kurama eletereje ,azert egy sennin erot meg dobhatna hozza.
 
lina22
Wow!

Tetszett a fejezet.
Ha esetleg Naruto meghalna( Mi lesz akkor a Jiraya hasonmással? - Akkor tök fölösleges volt életben maradnia, hiszen mindenki a NAGY találkozásra vár kettejük közt...)

Ha mégsen hal meg, az biztosan Sasukénak lesz köszönhető. Hiszen nem hinném, hogy most elötte megölnék Narutot vagyis..hagyná hogy megöljék?... Ugyan. Bár nem tudom hogy a hírtelen érzelmi sokk okozna e bármi változást a szemeiben? Gondolom ennél brutálisabb már úgy sem lehetne.

Momoshiki talán közbe avatkozik, hiszen kettejük közt Ishiki az aki közelebb van a halálhoz. Eleve ő volt a tervben, szóval lehet besegítene egy picit. Nyílván nem miattuk, csakis saját maga miatt.

A mondat ami az anime legelején van, hogy oda küldelek ahová... ott ekte látszik, hogy Boruto már tinédzser, nem hinném, hogy ehhez most köze lenne. Bárki is legyen Kawaki testébe.
Fel a fejjel minna, már csak 16 nap és megtudjuk mi lesz végül Narutoval vagy éppen csak Kuramával.
Szerkesztette: lina22 - 2020.11.04. 10:33


kepkuldes.com/images/94c4ab3217cfb899ae3e5513b2d3c08d.jpg
 
Ugrás a fórumra: