Hozzászólások
Boruto manga
Jakuzaa
én ezt a vakulás nem vakulás dolgot úgy tudom, azthiszem ki is tértek rá a sorozatban, hogy egy MS vakul, ha szerez mástól is szemet akkor nem(itachi vs sasuke a genjutsuban jelenet pl), vagy egy visszaemlékezés amikor madara fekszik az ágyban és elveszi a testvéréét.ha nem így van, akkor elnézést, 14 év emléke megkavart valamit bennem :D
 
Razen
[quote]én ezt a vakulás nem vakulás dolgot úgy tudom, azthiszem ki is tértek rá a sorozatban, hogy egy MS vakul, ha szerez mástól is szemet akkor nem(itachi vs sasuke a genjutsuban jelenet pl), vagy egy visszaemlékezés amikor madara fekszik az ágyban és elveszi a testvéréét.ha nem így van, akkor elnézést, 14 év emléke megkavart valamit bennem :D[quote]

- Köszönjük, hogy leírtad az egyértelműt. :D Mi ennél kicsit (sokkal jobban) belementünk a részletekbe.
 
lina22
Jaeger írta:

Ha Naruto használná a Rikkudo módot amit Kaguya ellen + feltudná kb végtelenig boostolni magát a Sennin mód chakrával kizárt, hogy nem venné fel a versenyt.

Csak itt az a lényeg, hogy Boruto legyen a közzépontba és Naruto meg Sasuke ne érjen túl sokat :D


Ne kövezzetek meg, de amit kaptak Rikkudotól erőt, az már nincs meg nekik.
De mint irtad, itt az a lényeg, hogy Boruto legyen a megoldás az új manga fejezetben. Nem ölheti meg, mert benne is egy Ootsuki lenne? hm..azért ez durva, hogy kb. 70% saccolta meg Ishiki.
Arra azért kiváncsi vagyok, Kawaki hogyan fogja vissza kapni a karmáját, valahogy mégis átjut majd oda? vagy most Narutoék legyőzik, össze zsugorítja magát, majd vissza mennek és megjelenik és paff? ott a jel megint? Ikszdé


kepkuldes.com/images/94c4ab3217cfb899ae3e5513b2d3c08d.jpg
 
Jaeger
Megvan nekik az erő csak nem használják pont ez a lényeg mert nem akarja a mangaka :D

Sasukénak megvan a Rinnengan, Naruto is használhatná az összes Bijuu chakráját és átmehetne egy magasabb módba mint amit Kuramával használ de nem teszi.

Valószínűleg megint megszívják Narutoék és lehet Kawaki menti meg őket, de ezáltal néha lesz a karma.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
digio1995
Én speciel lina-val értek egyet, hogy Naruto-éknak már nincs meg az az erő ami a háború végén, mivel szerintem annak egy része "véges" mennyiségű volt (pl a rikudoo chakra amit a sage-től kaptak), persze vannak maradó dolgok, pl Sasuke rinnegan-ja, de ha figyeltétek, akkor pl Naruto Gudoodama-i folyamatosan fogytak, a kezdeti 6+-ból is a Sasuke elleni harcra már csak 3 maradt. Szóval az akkori erejüket már nem tudják előhívni, már igazából a kettejük harca után sem tudták volna, szerintem.
Nyilván ez "plot convenience" is, hisz így nem kell olyan überbrutál ellenfél sem, meg Boruto-ék is villoghatnak... De lehet csak én akarom túlzottan védeni a mangát/animét
 
DereX
Rikudou ereje visszaszált a Senninre miután a pecsétet megformálták.

Sasuke Rinneganja soha nem volt bizonyítottan Rikudou által adott ajándék. Sokkal inkább Kabuto által beültetett Hashirama sejtek miatt. Maximum Rikudou felgyorsította a fejlődés folyamatát.

Sasuke-nak volt pl. fekete chidorija ami azt az erőt használta, az már neki nincs. Ezen kívül, hogy ő milyen több erőt "nem használ" nem tudom.

Naruto esetében se látok semmi nagy különbséget. Nincsenek talán Truthseeker orbjai, de helyette teljes Kurama ereje van+ sennin forma. Szerintem ez erősebb.

Egyébként digio meglátása is egy pluszpont.

Viszont megint elfelejtük azt, hogy ez ellen az ellenfél ellen, nem a puszta isteni erő fog győzni.
 
lina22
Kiváncsi vagyok Jirayát mikor látjuk újra... lehet ő fogja megmenteni őket egy utolsó "csapással" amikor Ishiki össze zsugorítja magát, Borutoék vissza és Kawakira telepszik mint egy bolha Ikszdé


kepkuldes.com/images/94c4ab3217cfb899ae3e5513b2d3c08d.jpg
 
DereX
A készítők helyébe inkább Konohai shinobivá csinálnám át, hiszen lenne benne potenciál. Ugyanakkor Boruto-nak lehetne mestere is. Sok minden lehetséges végül is. Annyi lehetőségük van, mint égen a csillag. Gyakorlatilag akár 2-3x annyi részt is kitudnának (értelmesen persze) csiholni ebből az egész Boruto animéből, mint a Naruto-ból összesen.
 
Jaeger
Azért én nem értek egyet az ilyen számokkal. Inkább legyen valami rövidebb, de tartalmasabb és nem széthúzott.

Sasuke Rinnengan mitől ébred fel az jó kérdés, hogy Rikudonak köszönhető vagy nem. Lehet rosszul írom, de képes lenne a Chidorira meg a Sussanos lángos kombóra, amit legutoljára használt Naruto elleni harcban. Meg a Rinnengan erejét se igazán használja maxon ez a helycserélgetés meg dimenziók közötti ugráláson kívül.

Naruto ha nem is tudná használni a Rikkudo módot a gömbökkel, ő elvileg nem minden Bijuu Jinchūriki-je.
Tehát különböző Bijuu chakráját felhasználva képes lenne különböző támadásokra. Sennin formát is használhatná úgy mint Sasuke ellen és felboostolhatná magát chakrával, de ez sem teszi meg.

Tudom nem az erő a minden, de az megint sablon, hogy az ellenséget csak a saját erejével lehet legyőzni Boruto által.

Sokan ezért nem szereték a Bleacht mert ott Ichigo mindig az ellenség erejével ment az ellenség ellen :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Kerlon
Másrészt Kerlon. Ne csak a mangára támaszkodj. Azért mert a legtöbb anime esetén CSAK az és CSAK IS AZ cannon, ami az adott mangában szerepel, addig itt a Boruto esetében ez nem így van. Folyamatosan elfelejted ezt, s jössz azzal, hogy filler, filler, de tulajdonképpen nem az.

A Boruto történetét jelenleg egy Ukyo Kodachi nevű ember írja, nyilván konzultálgatva Kishimoto-val. Ez az ember írja közvetlenül a manga és az anime történetét. Ez a legfontosabb mondat, ne felejtsd el.
A történet alapján novellák és a konkrét manga keletkezik. Ez utóbbit, Kishimoto volt segédje, Ikemoto rajzolja és csak annyi a szerepe, hogy a rajongók lássák, mi fog történni majd a jövőben, ha egyszer eljutunk oda. Máskülönben nem is lenne értelme a mangának, ők is tisztában vannak azzal, hogy a manga hatalmas rajongó bázissal bír, s azt várja mindenki, hogy a történet a manga íven folytatódjon végre.

Azonban ettől eltekintve a manga ívet eddig mindig kiegészítették, de ez nem azt jelenti, hogy akkor az már is filler lenne. Behozták a köztudatba az anime canon fogalmat is, s így jó formán a Boruto 160+ részéből, össz-vissz 10% volt csak konkrét filler.


Már pedig ami nincs benne a mangában, az filler. Ennek az "anime canon" kifejezésnek az ég világon semmi értelme, mert nem halad vele sehová a történet. De hát mit is várunk egy havi megjelenésű manga mellett? Túlságosan hamar kezdték el az animét. Várni kellett volna legalább 2 évet, amíg össze gyűlik annyi anyag, hogy minőségi animét láthassunk hétről-hétre.

Te az Ohnoki féle történetszálat, ahol szegény vénemberről ötlet híján lehúztak még 1 réteg bőrt, vagy az időutazós részeket, ami csak arra volt jó, hogy Sasuke-ból bohócot csináljon nevezed canonnak? A Kirin-t úgy tűntették fel, mintha valami óvodás technika lett volna, Urashiki meg sem érezte. Láttad te, amikor Itachi ellen használta? El is ismerte, hogy ha nincs a Susanoo, akkor belehalt volna.

Én személy szerint szívesebben megnéztem volna egy olyan részt, ahol Sasuke Saradát edzi.

Láttok abba relációt hogy Sarada orvosi ninjutsu-val, "állítja" meg a mangekyou vakságát?
Nekem még ez volt az első gondolatom borotu-sorozat kezdetével. :)


Ez is egy lehetőség, de amíg ott vannak az apja régi szemei, addig nem hiszem, hogy más eshetőséggel is számolna az író.


lina22 / digio1995 / DereX: Ti miről beszéltek emberek?Ikszdé Ne vicceljetek már, úgy csináltok, mintha nem láttátok volna a Shippuuden-t. A SO6P Senjutsu, amit Naruto is használt a Shippuuden végén, az akkor aktiválódik, amikor mindegyik Bijuu chakrája ott van a használóban. Hagoromo meg is jegyezte, hogy Naruto a hiányzó Bijuuknak a chakráját Obito-tól kapta meg. A háború után pedig Naruto lett a Bijuuk "találkozó helye", tehát a chakrájuknak még ott kell lennie nála. A Gudodama pedig nem más, mint a különböző természeti elemű chakrák keveréke. Naruto a végére már valóban felhasználta az összeset, de ki garantálja, hogy nem tudná újra alkotni őket? Lehet, hogy csak azért nem csinált újakat, mert rengeteg chakrát igényelnek. Nem tudjuk, mivel csak egyszer használta ezt a formát a Shippuuden végén. Ezt az erőt, ha meg van nála minden Bijuu-nak a chakrája, akkor előbb-utóbb magától is elérte volna. Amit egyértelműen Rikudo Sennin-től kapott, az a gyógyítási képessége, illetve én még gyanítom, hogy a chakra irányítását is javította, mivel utána 1 kézzel is tudott Rasen Shuriken-t használni. Talán az utóbbi miatt is tudott utána egyből átváltozni SO6P formába.
Ami a Rinnegan-t illeti, azt csak úgy lehet felébreszteni, ha rendelkezel Hagoromo, vagy pedig Indra és Ashura chakrájával. Mivel Sasuke Indra lélekörököse, ezért a szükséges chakrának a fele már eleve nála volt, Hagoromo-tól csak megkapta a másik felét.
A Rikudo-tól kapott erőt már valóban felsználták, de attól még Naruto-ban ugyanúgy ott van mindegyik Bijuu chakrája, tehát elvileg bármikor átváltozhat SO6P formába. A gyógyítási képességét már bizonyára nem fogja tudni használni. Ami Sasuke-t illeti, a Rinnegan nem fog visszafejlődni csak azért, mert már nincs meg neki Ashura chakrája.
DereX Hogy lenne már nagyobb Kurama teljes ereje + Sennin forma, mint a SO6P Senjutsu, amikor mindegyik Bijuu chakráját vegyíti? Egy kicsit gondold át ezt az állításodat, mert oltára nagy hülyeség.
Az új fejezetről: Folytatódik az előzménysorozat két főhősének megszégyenítő hadjárata. Sajnos ezúttal Sasuke húzta a rövidebbet és jelenleg ott tartunk, hogy vissza esett chuunin szintre, mert legútóbb Itachi alázta meg hasonlóképpen. Emlékeztek, ugyanígy elkapta a Chidoriját :D Konkrétan hozzá sem tudott érni Isshiki-hez. Teljesen abszurd ilyen erőkülönbséggel feltüntetni a két karaktert. Egyáltalán nem használja a Susanoo-t (gondolok itt főleg a védekezésre, pl. amikor a földre zuhant), nem látjuk tőle a Rinnegan többi képességét és ami a legjobban zavar, hogy egyáltalán nem használ Genjutsu-t. Pedig szívesen látnék tőle még olyanokat, mint amit Sakura-n használt a Shippuuden végén a Rinnegan-al.


A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva!
 
sulyvahn
Az ugye nem zavar hogy Isshiki tulajdonképpen egy idegen entitás egy totálisan ismeretlen helyről ( dimenzió, bolygó tökmindegy ) aki konkrétan isteni hatalommal rendelkezik ? :D számomra valahogy bőven elfogadható hogy egy halandó emberrel ilyen könnyen elbánik még ha az a halandó Uchiha Sasuke is. Mellesleg ő az aktuális főgonosz szóval érthető hogy elveri hőseinket.
Szerkesztette: sulyvahn - 2020.10.01. 18:21
 
Kerlon
Az ugye nem zavar, hogy Kaguya félholtra verte Isshiki-t? :D Tudod, az a Kaguya, akit az a 2 halandó ember lepecsételt. Egyértelmű, hogy Kaguya legalább egy szinten volt Isshiki-vel. Eltelt pár év, ha Naruto nem is, de Sasuke folyamatosan harcolt és gondolom erősebb is lett azóta. Most pedig egyszerűen hozzá sem tud érni Isshiki-hez. Na ne nevettess!
Ez olyan volt, mint mikor Naruto megtámadta Kakashi-t a csengős teszt alatt a sorozat elején. Mond meg nekem, ha ilyen erőkülönbség van kettejük között, akkor mégis ki a fene fogja őt legyőzni?


A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva!
 
Mach5
Nem csak Naruto+Sasuke verte le Kaguyat. Végénél Sakura besegített, igaz csak kicsit, de még mellettük ott ovlt Obito+Kakashi is. Ők azért többször is segítettek narutoéknak kaguya ellen. Persze naruto+sasuke harcolt kaguya ellen 80%-ban, de azért volt nekik kis segítségük is.
Viszont azzal teljesen egyetértek, hogy teli van logikai bukfenccel most az erősorrend. Naruto+Sasuke nagyon le lett gyengítve Isshiki ellen, miközben szerintem is Isshiki kb. Kaguya szintű lehet.
Kaguya ellen meg azért eléggé szépen elharcolt Naruto+Sasuke, ráadásul azóta Sasuke szerintem jobban is használja a rinnegan erejét, még se látunk semmit sasuke-tól.
Sasuke tudása isshiki ellen abba kimerül, hogy dimenziót ugrál, helyet cserél, meg chidorit használ. Miközben ott az eléggé ütős Rinnegan szeme meg az örök Mangekyou Sharingan, plusz azt se szabad elfelejteni, hogy ő eléggé eszes is, sharingan nélkül is erősnek kéne lennie, hát még rinnegan+örök mangekyou sharingannal.

Értem én, hogy Isshiki-t nagy főgonosznak kell beharangozni aki mindenkinél erősebb, de azért legalább annyira nem kéne legyengíteni Naruto+Sasuke duót, hogy megsebezni se tudják Isshikit... Azzal szerintem senkinek nem lenne baja, ha a ninja világ két legerősebbje döntetlenezne Isshiki ellen vagy legalább menekülésre késztetné, de ezek a harcok olyanok mintha Kakashi harcolna a 12 éves konohamaru ellen.
 
goku5
Kerlon Ha én írtam volna ezt engem teljesen leszóltak volna! Teljesen igazad van.

De azért tegyük hozzá hogy szerintem Sasuke az akit itt most csúnyán legyengítettek. Jó ő sose volt olyan erős mint Narutó, csak a bijuk lopott erejével. Na de akkor is. Csúnyán nem erre lenne képes!
Narutót is de őt még hagyján. De Sasukét túlságosan is. Szinte azonnal kiütik. Testcserén kívül szinte semmilyen nagy erőt nem vet be.
Többet várnék én a rinnegantól. Igaz az animés alázása tán még rosszabb volt amikor visszamentek az időben. Ott hiába szívták el az erejét több napi aktív pihenés után se igen volt sok mindenre képes. Már már ott tartunk most is.

Amúgy egy nagy különbség van itt Kaguya elleni harccal szemben. Őt csak lepecsételni akarták itt viszont meg kell ölniük.
Na meg azért az is érdekes ha összehasonlítom a két fő gonoszt akkor nem mondanám hogy akár közel olyan erősek lennének. Nemhogy még Kaguya legyőzte Isshikit.
Túlságosan erőltetik ezt a Borutó a megmentő hős (főhős) dolgot. Legalábbis a jelenlegi erőviszonyok mellet.
 
Mach5
Azt azért nem mondanám, hogy Sasuke sose volt olyan erős, mint naruto.. Egész Naruto sorozat erről szólt meg még itt a hozzászólások is, hogy egyszer naruto az erősebb egyszer sasuke, de szerintem sasuke többször volt erősebb, mint naruto. Shippuuden végén meg nem hiába döntetleneztek mindketten. Nyilván kishimoto így akarta megmagyarázni, hogy ki az erősebb. Hát senki se erősebb a másiknál már :)
Az meg, hogy elszívta sasuke a bijuu chakrát, ez a szem erejéhez tartozik. Ez az egyik ereje, ami már sasukehoz tartozik.
Nyilván a szemek is hozzá tartoznak, meg a szemektől lesz erősebb.
Jelenleg meg azt mondom, hogy Sasukenak erősebbnek kéne lennie sokkal, mint narutonak. Mert míg naruto az irodába tevékenykedett, addig Sasuke vándor életmódot élt, meg dimenziók között utazott és ootsukik után kutatott, meg még harcolni is kellett ellenük. Hamarabb harcolt ooutsukik ellen borutoba, mint Naruto. Plusz nyilván ha ilyen erős ellenfelek után kutat ébernek kellett lennie folyamat.
Szóval erősebbnek kéne lennie most Sasukenak narutonál, de jelenleg az a helyzet, hogy a shippuudenes sasuke meg shippuudenes naruto viccet csinálna a jelenlegi naruto+sasuke-ból.
 
Ugrás a fórumra: