Hozzászólások
Boruto manga
Dova
Válasz a kérdésre (SPOILER):


spoiler
Kawakin is Isshiki karmája volt, azért, mert Isshiki egyrészt maga is, testileg Jigenben élt, és Jigenen keresztül jutatta el a karmát Kawakiba. Viszont közben Jigenbe is tett karmát, ami miatt most fel tudott éledni, tehát úgy tűnik végtelen számú karmát adhat ki, legalábbis nem tűnik limitáltnak eddig.
 
goku5
Hát zajlottak itt az események infók, csak maga a harc nem nagyon ment előrébb!
De ami a legfőbb lehullott az álarc!
 
lina22
Wow! Akkor hát kiderült, hogy ki is ez a Kashin Koji.O_O


kepkuldes.com/images/94c4ab3217cfb899ae3e5513b2d3c08d.jpg
 
DereX
Egyébként angolul meg lett magyarázva minden, csak gondolom páran nem értik.

Amikor feléled a Karma által, az összes többi Karma ami ő hozzá tehető feloldódik, hogy ne hordozza ugyanazt a személyiséget két vagy akár több személy, s ez egyben esély is arra, hogy legyőzzenek egy Otsutsuki-t. Az is kiderült, hogy egy hullába is képes újjáéledni, hiszen pont ez történt most, s erre Amado többször is kitért.

Ezért tűnt el Kawaki-ról, de gyanítom majd újra ráfog kerülni.

A malomkerékszem-re kíváncsi leszek, hogy mi.

Gondolom a Sharingan és Byakugan mellé már korábban behozott Jougan után kellett még egy negyedik, új osztályú szem is.

A Rinnegan az ugye a Sharingan továbbfejlődése és egyelőre csak a Tenseigan az ami a Byakuganhoz köthető, így a Jougan valami új lehet, ahogy ez a szem is.
 
Jaeger
Én nem akartam lelőnni a poént azért vártam vele egy kicsit.

Valószínűleg innentől kezdve lesz megint egy harc ahol ott lesz Naruto, Sasuke, Boruto meg Kawaki ahol legyőzik majd Isshiki-t. Lehet pont Kawaki így kerül rá majd megint a jel.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
DereX
Ja, hogy most már megvárjuk míg megjelenik inkább magyarul, s azután beszéljük ki?

Számomra oké, kicsit fura, de betartható.

Egyébként ez egy olyan tipikus fejezet, ami megválaszol 1 régi kérdést, megválaszol eddig fel nem tett kérdéseket, de feltesz csomó másikat.

Kíváncsi leszek mi lesz Koji sorsa, megmentik-e vagy nem. Amúgy fiatalabb, s kicsit fura lesz hozzá a megszokott öreg hang, vagy lehet csak én nézem fiatalabbnak, még animáció során javíthatnak rajta, ill. fognak is.

Remélem minél hamarabb újraindul az anime gyártása is
 
Jaeger
Jah nem feltétlen a magyara gondoltam elnézést. Hanem arra míg páran elolvassák a fejezetet angolul.

Nekem is vegyesek az érzésem a fejezet után.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Bekescsaba2515
Hali!

Mire lefordítjátok a mangát addig ide ér a kövi réssz... :D
 
sulyvahn
Akkor várjuk szeretettel legközelebb a te villámgyors fordításodat. 😊
 
Bekescsaba2515
Hali!
Boruto Manga 48. Rész lefordítva, brutális 😀😀😀
 
Tapion-sama
Kár, hogy csak 8 nap múlva jelenik meg eredetiben :(


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Brian_l
Nem értem az ilyeneket (békéscsaba2515). Örülj neki, hogy legalább valaki veszi a fáradtságot és fordítja nekünk.

(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Remélem lesz "filler" rész, ahol elmesélik, miként klónozták le a nagy mestert.) :)
 
Gurat
Az érdekelne azért, hogy olyan karakterek is vannak azért ebben a korban, akiknek ismeretben sokkal több van a kezükben mint bárki másnak, és az egész sztoriban sehol nincsenek jelen, pedig az ő kvalitásukkal várnám, hogy színre lépnek... Orocsimarura gondolok itt például. Szerintem mindenkinél többet kellene tudjon az egész világuk működéséről. Ha ő nincs sehol a nagy technológiai dolgokban jelen, akkor ki lehetne? Ilyenekhez neki volt, meg van is meg szerintem a legnagyobb háttere, meg a hozzáállása is ugye ebbe az irányba mozgott mindig. A nagy kísérletező, a sok labor és kutatás hol van?
 
lina22
Brian_l írta:(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Remélem lesz "filler" rész, ahol elmesélik, miként klónozták le a nagy mestert.) :)


Ez engem is érdekelne, hogyan és miként sikerült leklónozni a nagy Jirayát. Most már hivatalosan kijelenthetjük, Kashin Koji Jiraya klónja.:bow Már csak arra leszek kíváncsi, hogy meglépik-e hogy ismét "megöljék". :nugget <- az olyan klisés lenne...
Vagy lesz-e bármi féle Jiraya klón és Naruto beszélgetés. Nyilván a klónnak nincsenek olyan emlékei mint az igazinak... De az lenne csak nagy durranás, ha kiderülne, hogy mégsem klón. Ikszdé
Szerkesztette: lina22 - 2020.07.16. 10:13


kepkuldes.com/images/94c4ab3217cfb899ae3e5513b2d3c08d.jpg
 
DereX
Milyen vicces, hogy holnap jön a következő fejezet (vagyis ma) amiben elméletileg többet megtudunk Kashin Kojiról meg a malomkerékszemes Isshiki-ről. Ezzel egyidőben meg az anime is visszatér végre a manga szálhoz és elvileg talán Koji pont szerepelni fog először.
 
Ugrás a fórumra: