Hozzászólások
Boruto manga
Bastian
Ha "Same old story" alatt azt érted, hogy valahányszor kidobásra kerülsz, (immár a 74. alkalom érik), de mindig visszatolod a szánalmas képedet az oldalra, akkor a válasz: Igen.

Kemény, hogy eljutottál a svéd proxy használatáig, miután a dán nem működött, a nemedet is letagadtad legalább egyszer, most a születési dátumod kamu. Újfent elmondom, nem tollas a hátunk. Tudomásul kellene végre venned, de semmi okom feltételezni, hogy 74 profil után most döntesz végleg úgy, hogy felhagysz a próbálkozással.


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
Dova
Nem mintha nem élvezném a különböző nézetek ütköztetését, de kezdünk kicsit eltérni a témától :D.

Amúgy ha már hasonlóságokat keresünk Koji és Jiraya közt: a szeme alatti (valószínűleg piros) sáv is pont olyan mint Jirayaé, játszanak itt a készítők az emberekkel :D.

Én mostanság néha azon gondolkodom, hogy Boruto miképp szárnyalná túl Narutot. Mert ugye Borutonak ez a célja (amellett hogy olyan legyen mint Sasuke), és erős a gyanúm hogy ez sajna(ez csak an én véleményem) meg is fog történni. Egyelőre ezt a Karmát így egyenlőnek mondanám, ha kihasználják majd a teljes potenciáját, abból kiindulva hogy lehet vele jutsut elnyelni, teleportálni, és felerősíti az alap fizikumot+technikákat. Utóbbira ugyanúgy megvan Narutonak a Sennin mód, és még csak a Kyuubinál se tartunk. Persze kicsit "legyengítették" főleg a Boruto elején, de nem tudom Boruto miképp szárnyalná túl Narutot. Meg a mangában eddig elő se került a Jougan, az mikor jön ugyan?
 
sulyvahn
Ha jól emlékszem előkerült a Jogan a mangába a Boro elleni harc során, de nem nevezték nevén.
 
goku5
Ja ja. Megjelent, de mindenki Byakugannak gondolta aki látta.
Amúgy tényleg jó kérdés hogyan is lehetne Narutót túlszárnyalni. Sasuke meg pláne Borutó személyiségével rossz példa. Ő is csak azért gondolja hogy menő de semmit nem tud arról mit is csinál valójában. Lényegében ő a sötét oldalt járja.
De ezek már égi kérdések. Már a manga elején felmerültek.

Amúgy Mintaónak nem volt lezárt ügye! Pont hogy nem volt! Meghal éppen elzárva Kurammaát de egyeül hagyva a fiát és veszélyben a világot. Érezve egy nagy fenyegetést.
Jiraya viszont tényleg egész jó lezárást kapott. Tudta hogy ott van Narutó mint a kiválasztott megmentő és megnyugodott, hogy jó kezekben van a világ. Ha nem így lett volna visszahozzák volna edóval hogy lássa az új világot Narutó által.
De milyen lett volna pont ellene harcolni?????? Ezért se lehetett visszahozni nem pedig a kitalált mélység miatt.
 
Arrow
új fejezet https://mangaplus...er/1006652
 
sulyvahn
Komolyan mondom idáig ez volt a legizgalmasabb fejezet :D egyre jobban kezd körvonalazódni a dolog az által hogy kapjuk folyton a magyarázatokat.
 
Jaeger
Én ismét annyira nem voltam boldog. Először is ez a test átvételes dolog tiszta Orichimaru 2.0. Nem azt mondom, hogy nem lehetne jó ötlet, de ez így megint nem egy túl nagy szám ha már eljátszották egyszer.

Ráadásul ez most így elég érdekes magyarázat. Akkor gondolom elvileg Jigen majd sikerrel jár megszállja Kawakit és azért fordul majd Boruto meg a többiek ellen. De az már megint felesleges időhúzás, ha most azt a Jigent akit simán lelehetne győzni mégsem sikerül hanem túléli. Ettől egy Naruto folytatásának szánt műtől többet várnék el.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
goku5
Tényleg felás érzési vannak az embernek. Új infók és egyre izgibb az biztos. De egyes dolgok mintha már sejthetők voltak.
Ez a testátvevésről meg nekem inkább a Bijuk jutottak eszembe. Át akarta venni annak idején az uralmat Kuramma is ezáltal kiszabadulva. Valahogy én ezt ahhoz hasonlítanám. Persze átalakítva modernen feltúrbózva.
De a harcból meg tényleg egyre jobban Jiraya jön le nekem. Az ő technikáit használja. De majd ez is kiderül. Tűz és békák na meg pecsételés. De valahogy a földben nem vagyok biztos. Arra képes (elemre) volt Jiraya? Nem emlékszem.
 
Jaeger
Igen képes volt Jiraya doton jutsura. Sajnos nagyon arra játszanak, hogy vagy ő az és majd leesik a maszkja és úristen mekkora fordulat vagy valahogyan köze lesz hozzá.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Dova
Hát ez nekem is most egy felemás rész volt. A magyarázatok jók, csak már kicsit kezd nagyon bonyolult lenni, megszállja, nem szállja, pecséttel, de mégse, de am alapból igen. Nálam is egyből Oro ugrott be, meg nem tudom, én Narutoék helyében azon lennék hogy minél előbb kiszedjék ezt Borutoékból, de még tini koráig benne lesz, ahogy indult a manga.

Arra kíváncsi vagyok milyen módon akarja megsemmisíteni őket, az igaz h Kaguya is kb a semmiből vissza tudott térni ha csak elzárták, szóval kéne egy módszer. Amúgy ha ez az Isshiki ennyire OP, Kaguya majdnem elverte, akit meg Narutoék. Innentől nekem gyengébbnek kéne hogy legyen, kicsit túlzóan verte le amúgy is Jigen Narutoékat, de majd meglátjuk.
Nem tudom mi lesz Kojival is, egyre jobban Jiraya felé tendál, Naruto megjegyzése miatt.
 
goku5
Kaguyát inkább a tapasztalatlansága miatt tudták legyőzni, na meg a csapatmunka. Az a legyőzés is inkább csak a lepecsételés volt. Azóta meg eltelt elég sok idő! És azóta Isshiki erősödhetett fejlődhetett.
Lehet őket is csak megpróbálják valahogy örökre lepecsételni.
Amúgy meg a karma forma meg hogy belőle merít erőt átalakulva tényleg csak nekem hajaz a Biju formára? Benne élőből kér merít erőt, aki ki akar törni belőle elfoglalva a testét.
 
Jaeger
Jó, ha nincs lepecsételés akkor nem győzik le Kaguyát. Viszont Naruto meg Sasuke nem sokat fáradt , mivel utána még a végső harcukat is lenyomták simán.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
digio1995
Nekem (is) egyre jobban tetszik a dolog, remélem az animét is lassan zárkóztatják majd hozzá. Azon sem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy Orochimaru az Otsutsukiktól vette azt, hogy hogyan tárolja magát egy átokpecsétben. Annak is kifejezetten örültem, hogy Naruto is észrevette, hogy Kashin Koji mozdulatai hasonlítanak Jirayáéhoz, szóval valami köze csak lesz hozzá... Hátha jól oldják majd meg a dolgot :)
 
lina22
goku5 írta:
De a harcból meg tényleg egyre jobban Jiraya jön le nekem. Az ő technikáit használja. De majd ez is kiderül. Tűz és békák na meg pecsételés. De valahogy a földben nem vagyok biztos. Arra képes (elemre) volt Jiraya? Nem emlékszem.


Hát igen, én még csak ma jutottam hozzá az új részhez.
Már eleve, ahogy azt mondja az elején: " That's was shinobi are" (khöm...Jiraya..-> tételezzük fel, nem Jiraya az. Hanem mondjuk csak a teste, vagy bármilyen DNS tőle és ezáltal egy félig kiborg valaki. Ahogyan többször írtátok, miért pont Orochimaru lenne az, akinél ne lenne tényleg valami Jirayától? Max nem használták fel, mert most nem ő a fő gonosz. Ha tényleg nem ő, miért bizonygatja, hogy ezt a shinobi dumát? )
Halkan megjegyzem, még Naruto fejében is az fordult meg, hogy "ahogyan harcol a maszkos alak, olyan mint..." (direkt nem mondták ki XD )

Jiraya azt hiszem tudott föld elemet használni.
i.imgur.com/Cj3OFQT.png

Csak ezt az egyet találtam. Lehet volt más jutsu is, amit használt föld elemből.

Egyszóval, érdekes fejlemények vannak, tetszik.


kepkuldes.com/images/94c4ab3217cfb899ae3e5513b2d3c08d.jpg
 
Jaeger
Még jó, hogy feljebb én is írtam, hogy tud föld elemet használni :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Ugrás a fórumra: