Hozzászólások
Boruto manga
itachi01
Wáooo de király rész imádom :D


p1.picsto.re/Zb2SL.gif
 
https://jobbik.hu/
vegel2014
Nagyon jó fejezet. Elég informatív volt, és szerencsére úgy látszik, hogy a következő is az lesz. Tetszik ez a Kashin Koji vs Jigen élő közvetítés. Narutoék legalább láthassák milyen bika is Jigen, és több infót kaphatnak belőle. (Mellesleg ha igaz, hogy Kashin Koji Jiraiya akkor mikor máskor derülne ki, mint egy csata közben. Naruto tán felismerné a technikáit, és a harcstílusát.)

Otsutsuki elég bika egy népség. Oké, hogy eddig 2 tízfarkúról tudunk, de ki tudja, hogy még mennyi lehet nekik.

Eddig a manga nagyon tetszik. Szerintem a sztorit nagyon eltalálták. Így kell egy érdekes folytatást csinálni, úgy, hogy ne hasonlítson túlságosan az előzményre. Az egyetlen hiba az néha a harc(mikor Naruto is benne van.)

Köszönöm a fordítást. :)
 
Minato33
Bastian írta:

Roppant egyszerű a helyzet.
Tsuda Kenjirou megkapta Jigen szerepét az animében. Ha tervben van Kashin Koji megszólaltatása is idő előtt, és véletlenül pont Ootsuka Houchuu hangját kapja, akkor valamilyen úton-módon köze lesz Jiraiyahoz. Pont. Ha nem, akkor szándékos néphülyítés történik. Megjegyzem, a manga is megválaszolhatja a kérdést, még azelőtt, hogy az anime releváns lenne.


Azért ennyire nem egyszerű a helyzet. Nem ez lenne az első és az utolsó alkalom sem hogy ugyan az a szinkron színész több szerepet is csinál egy animében. Egyébként itt a készítők nem hülyítettek senkit csak szokás szerint túlgondolta a többség a dolgokat csak mert Koji megidézett egy békát. Ezen kívül semmilyen más utalás nem volt arra hogy neki köze lehetne Jiraiya-hoz. Nem mellesleg elmondanám hogy anno mikor Naruto szerződést kötött a békákkal láttuk a tekercsen az összes nevet. Akkor 5 név volt rajta ebből hármat ismertünk már, Jiraiyát, Minatót és Narutót. A 4. simán lehet Koji és azóta van már egy 6. is hiszen Konohamaru is náluk van. Az 5. emberről pedig még mindig nem tudunk semmit.
images-cdn.9gag.com/photo/aeMA9wp_460s.jpg

Senki soha nem mondta hogy a békákkal csak konohai ninják köthetnek szerződést DE még ha Koji esetleg konohai is lenne nem muszáj neki Jiraiya-nak lennie. Lehet akárki más. De ha már rokonságot akartok, lehet az apja, nagyapja, akárkije. Az ő családjáról gyakorlatilag semmit sem tudunk szóval... Nem mellesleg ne feledjük hogy ebben az időszakban már vannak gépek meg ezer féle tech kütyü. Az egész Kara erre épül és tudjuk hogy Koji-t is úgy építették. Ergo lehet hogy Jiraiyára mintázták direkt vagy szimplán csak hasonlít rá vagy a már említett rokona akit valamilyen okból kifolyólag visszahoztak.

Plusz még ha valamelyik robot le is ment volna Jiraiyáért a vízbe mit talált volna? Egy oszladozó tetemet és hát Koji nem tűnik oszladozónak de legfőképp nem tűnik olyna korabeli embernek mint Jiraiya. Az öreg már volt vagy 60 éves ha nem több ez a csávó meg max 40. Persze sok mindent ki lehet magyarázni de baromira nagy öngól lenne ha ő lenne Jiraiya.
Szerkesztette: Minato33 - 2020.05.05. 14:52
 
Bastian
"valamilyen úton-módon köze lesz Jiraiyahoz...".
Szerintem ez elég egyértelmű mondat, nem kell mit magyarázni rajta, de neked valahogy sikerült ebből kihoznod, hogy Koji = Jiraiya, majd felveted a mondat helyes értelmezését, azaz lehet akárkije, akár a klónja is, mit bánom én. A seiyuus példa pedig egy feltételezés, de te már azt is leszűrted látatlanban, hallatlanban, hogy a készítők nem hülyítettek senkit, amikor a jövőbeli animés szerep volt a kontextus. Mondtam már, Kuro, hogy mindig lebuktatod magad ezzel az "expert bot" stílussal, pedig komoly értelmezési gondokkal küzdesz. :nee


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
goku5
Szerintem a szerződéskor nem mutatták az összes nevet, csak az utólsókat. De ez lényegtelen is, mert tény hogy Jirayának már 70 körül kell lennie. Szóval simán lehet inkább Narutóék után mint előtt, ha nem ő az.
De mint mondtam korábban is. DNS lehet az övé de attól még nem ő az. Ha DNS egyezik idézhet mert azonos a vér.

De tényleg a karmáról valósan még tényleg nem volt szó. A csata félbeszakította. Inkább arra vagyok én igazán kíváncsi. De szerintem is egy Ootsuki tárolója lehet.
De mi is a valós céljuk!? Sok itt még a rajtény. Csak hosszúra tervezik a Borutót is.
 
Kretosz
Jigen nem Isshiki Otsutsuki tárolója?
 
Minato33
Bastian írta:

"valamilyen úton-módon köze lesz Jiraiyahoz...".
Szerintem ez elég egyértelmű mondat, nem kell mit magyarázni rajta, de neked valahogy sikerült ebből kihoznod, hogy Koji = Jiraiya, majd felveted a mondat helyes értelmezését, azaz lehet akárkije, akár a klónja is, mit bánom én. A seiyuus példa pedig egy feltételezés, de te már azt is leszűrted látatlanban, hallatlanban, hogy a készítők nem hülyítettek senkit, amikor a jövőbeli animés szerep volt a kontextus. Mondtam már, Kuro, hogy mindig lebuktatod magad ezzel az "expert bot" stílussal, pedig komoly értelmezési gondokkal küzdesz. :nee


Most nem azért de szerintem érthetően leírtam, hogy attól hogy a hang ugyan az lenne véletlen bár kétlem hogy az lesz majd nem jelent semmit. De a mondandóm lényege az volt igazából, hogy szerinted ez az egész néphülyítés. Pedig ezt a Jiraiya teóriát senki sem adta a szájába senkinek, ti találtátok ki magatoktól. Ahogy mondtam nem volt erre semmiféle utalás hogy bármiféle köze lehetne Jiraiyához. Szóval nem értem milyen néphülyítésről beszélsz.
 
Bastian
Akkor még egyszer:
Ha netalántán Ootsuka Houchuu adná Kashin Koji hangját az animében, de zéró köze lenne Jiraiyahoz, azaz nem ő az, nem egy rokona, nem egy klónja stb., csak megtehették, hogy őt választják a hangjának, az néphülyítés, mert szándékosan rájátszanának az elméletre. Pont. Nincs mit ezen ragozni.

Mellékesen, szerinted tényleg nem juthatott eszébe Japánban senkinek az ötlet? Tényleg azt hiszed, hogy egy nyamvadt olvasó sem gondolt Jiraiyára, ha egy magyar fórumon megtették? Vagy mire alapozod, hogy kitalálják az emberek itt a részleteket, a felkelő nap országában pedig senkinek eszébe sem jutott a gondolatfoszlánya sem?


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
Capac
Valszeg azért jutott erre a következtetésre, mert japán csak a nap országa, ellenben mi a MAG népe vagyunk, tehát előre is minden nekünk jutott eszünkbe.


Adama: Starbuck, what do you hear?
Starbuck: Nothing but the rain.
Adama: Then grab your gun and bring in the cat.
- Battlestar Galactica-
 
http://myanimelist.net/animelist/Larten
Sasuke
Kashin Koji nagy eséllyel konohai mivel betudott lépni a területre anélkül,hogy érzékelték volna .Úgy látom sokan elfelejtették ezt a részt :D Így ismét úgy tűnik,hogy konohai ninjáknak van csak szerződésük a békákkal.Mellesleg " Azért jöttem létre" Szóval biztosan nem Jiraiya ugyanis valaki készítette.Legalábbis a szöveg erre utal. Köszönöm a figyelmet :D
 
Gurat
Mindig az öreg perverz volt a kedvencem. Örültem, hogy nem hozták vissza, mert az szentségtörés lenne :D Remélem most sem keverik elő, mert az mégroszabb lenne...
 
saurs
Ezek a találgatások olyanok, mint anno Peinél voltak, hogy ő Naruto apja. Sokmillió konteot lehet gyártani a témában, de a legbiztosabb az lesz, mikor le lesz rajzolva feketén fehéren a mangában! :D Addig felesleges veszekedni rajta.
 
goku5
Annó a Pain találgatásoknál is legtöbben Obitóra gondoltak. És az jó húzás is volt.
Most szerintem legtöbben Jirayára gondolnak. (én is) Ami szerintem nem lenne a legjobb húzás. Jó befejezést lezárást kapott.
Az meg hogy nem tudták Edóval visszahozni szerintem csak kifogás volt. Az edó-hoz DNS kell. Rendben a teste nem volt elérhető na de hogy pont Orochimarunak ne lett volna tőle DNS-e azt kizártnak tartom. Csak kellet egy jó indok hogy miért ne hozzák vissza. Ez jó indok volt és nem kellet elrontani a jó lezárását.
De ha nem is ő szerintem is lesz valami köze hozzá. Valahogy túl nyilvánvalónak tűnik, mivel mindenre képes amire Jiraya is képes volt.
 
saurs
Ha ninjatechel ki lehetne játszani a rendszert, akkor Delta is be mehett volna. Itt inkább DNS vagy chakra alapján működő technikáról beszélhetünk. Szóval szerintem valamilyen kapcsolat kell, hogy legyen közte és Konoha közt.
 
DereX
Jaeger

"Jirayat visszahozni szerintem nem lenne jó. Kerek történetet és motivációt adott Naruto számára. Amit már lezárt magában és megtanulta milyen az, ha elveszít valakit. "

Még maga Kishimoto hozta vissza Asumát is akinek úgyszintén le volt zárva a saját kis történetszála azáltal, hogy meghalt.
Még is visszahozták egy ideig.

Ahogy a 4. Hokage is szép lezárást kapott azzal, hogy életét áldozta a faluért, hogy a róka ne tudjon tombolni, s mégis visszahozták.

Az, hogy valaki halott a Naruto unvierzumban nem feltétlenül jelent végleges halált, hiszen láttunk már egy csomó olyan lehetőséget amivel ideiglenesen, vagy véglegesen vissza tudtak hozni embereket. Hogy épp Jirayát hogy hozzák vissza, ha túl mélyen van a teste? Majd kitalálják, ami persze akarva akaratlanul sem fog tetszeni senkinek.

Ezt most attól függetlenül írtam, hogy egyáltalán a Koji az ő, vagy sem.

Ezt még a SW9 előtt is tudtuk. Ezért behozni ide a Palpatinos sztorit nettó bullshitelés.
Edo Tensei, A báb-os felélesztő jutsu, Rinne Tensei..

Lehet látunk valami újat, sőt maga a Karma is valami ilyesmi célt fog szolgálni.

Az animét nem nézve, nekem a manga történetével kb. semmi bajom. Itt páran már az 1. fejezetben látottak miatt úgy leírták az egészet, hogy azóta minden egyes kommentjüknél el kell azt mondani, hogy "de mennyire szar" "csak spinoff" "nem tekintem az eredeti folyatásának" stb.

ha valakinek ennyire nem tetszik ne nézze, ne olvassa, ellenkező esetben nem értem minek kínozza magát.

Egyesítve 2020.05.08 16:54:39:
A tekercsen az rémlik nekem, hogy Rikudou neve rajta lehet, vagy Ashuráé, ha csak 5 ember írta alá ez megoldaná a rejtélyt.
Szerkesztette: DereX - 2020.05.08. 16:54
 
Ugrás a fórumra: