Hozzászólások
Boruto manga
Dzsiza
Mikor lesz magyar felirat a 35. Fejezethez ??
 
czera
Dzsiza írta:

Mikor lesz magyar felirat a 35. Fejezethez ??


Már van! :D

Amúgy érti valaki hogy Boruto miért indult el Jigen ellen..? Ez nem kicsit vakmerő és butaság szerintem.
 
Dzsiza
Észre vettem 😂.
Hát gondolom együtt érzett kawakival meg sajnálta h ő rá rá erőltette a karmat jigen
 
goku5
Nem azért de épen Sakura (vagy az 5.) felé megy hogy érdeklődjön a Byakugoról. Amúgy én már régebben írtam, hogy hasonló lehet ahhoz mert gyűjti az erőt technikát (tároló) majd felhasználhatóvá teszi azt a használója számára. De majd megtudunk többet is még később.
Amúgy lehet a Byakugo az Uzumakiktől származik. Pecsételő techniáik egyikéhez hasonló ami még Rikudotól ( Hagoromo) származik.
Nem is tudja merre van Jigen. Hogy mehetne felé?

Amúgy ha jól értelmezem akkor ez a Jigen lenne Kaguya társa nem?

Nekem inkább az a kérdésem ezek alapján az ki lehetett aki a földre jött 3. félként a Chunin vizsgán? Igaz ő nem volt eddig a mangában. Mert elvileg lehet akkor még sokkal több is akiket nem mutattak eddig a mangában "megsérült" felület miatt.
 
Jaeger
https://www.manga...rations-36

Legújabb fejezet... Annyi, hogy valamiért ez rendesen balról jobbra kell olvasni úgy csinálta meg valaki...

A dolgok kezdenek beindulni de ha engem kérdeztek szerintem ennek súlyos vereség lesz a vége, a csaj szerintem negyed annyira volt erős mint ő.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Lacika
Szerintem meg Sasuke miatt vissza vonul

Egyesítve 2019.07.19 21:38:53:
Továbbá Kashin Koji árulónak néz ki
Szerkesztette: Lacika - 2019.07.19. 21:38
 
bijuu93
Nem tudom miért nem mutatják Sasukét a 36.fejezetben, lehet hogy Jigen harcolhatott vele ? Vagy Jigen irányítása alá vonta Sasukét hogy nem követte őt Narutoékhoz,az érdekelne hogy Kawaki karma pecsétje miért váltott át olyan mintára mint Jigennek van az Ooutsutsuki formája és hogy hogyan lett Kawakinak szarva, átadta volna Jigen Kawakinak egy ereje részét ?
Nagyon nagy ütközet lesz Naruto Vs Jigen közt, de a szobában akarják vagy Naruto háza környékén letudni a küzdelmüket ? Naruto remélem nem fog vereséget szenvedni ilyen hamar, nagyon várom már az új fejezetet.
Jó fejezet volt a mostani is.
 
Lipusz165
Sziasztok

Valaki tudja, hogy a 36. fejezet mikor lesz lefordítva?
 
Tapion-sama
Folyamatban van. Sajnos a szokásos forrásunk kiapadt, úgyhogy más módszerekhez kellett folyamodnunk.
Bővebben nyilatkozni a készítők tudnak, a felhasználóneveik rajta vannak minden fejezet első oldalán.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Lacika
https://mangaplus...er/1003649
Új fejezet elege jónak ígérkezik
 
goku5
DE rendes már Jigentől, hogy elviszi Narutót hogy szabadon tudjon harcolni. De bezzeg Sasukéra nem számított. De legalább szabadon zúzhatnak bármilyen zavaró tényező nélkül. És ez főleg a civilek vagy a kotnyeles Borutóra értetendő.
Na vajon mit is hoznak majd ki belőle?
Amúgy nem otthon volt még Hinata és Himawari is? Igaz éppen indulóban voltak. Így meg csak Kawaki maradt otthon. És Sarada is tudja hogy mikor mennyen, anélkül tudná mi is történet ott.
 
Jaeger
Nem volt rendes mert ott akarta hagyni a semmi közepén Narutot harc nélkül majd lelépni.

Lehet akkor, hogy a manga elején Naruto nem is halt meg csak elvitték egy másik dimenzióba onnan meg Sasuke nélkül nem tud hazajönni.

Most legalább láttunk egy kis kreativitást ami a Delta elleni harcból nagyon hiányzott persze ez még igy is alul marad a Madara vagy Kaguya elleni szintől.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
goku5
Hát jó hogy azért vitte oda, de azért is írtam még hogy nem számított Sasukéra. És azért "rendes" mert ott tényleg küzdhetnek és senkinek nem lesz semmi útjában. Szabadon harcolhatnak.

Egyesítve 2019.08.22 23:01:19:
Amúgy eszembe jutott egy régi elmélet még az előző fejezettel kapcsolatban, ha már az most került fel az oldalra. (eddig elfelejtettem írni kevés hsz miatt, most is egyesítéssel lesz.)

A karma egyértelműen kapcsolódik az Ootsutsuki klánhoz.
Ahogy mondta Sakura a Byakugo Rikudoutól származhat. Aki Kaguya révén csak Ootsutsuki klán tagja volt.
Rikudou megtanulhatta vagy lemásolhatta tudása alapján az anyjától. A fia Ashura megtanulta tőle. A leszármazottjai Senjuk és az Uzumakik voltak. Az Uzumaik meg csak a pecsételő technikákra meg hasonlókra specializálódtak. Szóval közöttük öröklődött, Uzumaki Mitó meg megtanította rá az unokáját az 5.et ő meg átadta Sakurának. Azaz lényegében a tudás tovább öröklődött generációról generációra lényegében nem tudva az eredetét célját. Kisebb módosításokkal gondolom.
Szerkesztette: goku5 - 2019.08.22. 23:02
 
lina22
Érdekes fejezet volt, szinte annyira lassan kapjuk a részeket, hogy mire a végére érek jön egy mi is volt az előző fejezetben? xd nem tudom melyik volt annak idején jobb, hetente új részek vagy havonta ha nem több és úgy több oldal rész...

Nyilván nem tudhatjuk, mennyire erős ez a Jigen, de ha Narutot elporolja az úgy elég ciki. Nem tudom azt sem, mennyire helytálló az a tény, hogy a béke, és a Hokage-ség tényleg elpuhítja-e. Van benne némi igazság.


Az a maszkos Jiraya fazon, remélem tényleg Jiraya lesz XD Kíváncsi vagyok közbe lép-e. Ha esetleg a gyerekek is csatlakoznak és esetleg "vesztésre" állnak majd, remélem majd előugrik.

Nekem pl az is fura, hogy Ino ügye közölte hogy megjelent valaki Naruto mellett. S ezek kajak ott állnak még? XD Értem én, hogy Hokage lett, erős, stb, vagy bánom is én, de pl az anbuk? akik a sötétből védelmezik a falut, azok ilyenkor hol a fenében vannak? ennyire rájuk dőlt ez a Béke dolog? Annak idején a harmadiknál már mindenki mozgósítva lett.
Az hogy Sakura is ott maradt elég... " oh bocsi Naruto nem érek rá hazajön a pasim" XD


kepkuldes.com/images/94c4ab3217cfb899ae3e5513b2d3c08d.jpg
 
Gather
Sajnos van neked egy rossz hírem. Jiraya halott és az is marad. Nem értem hogy emberek mért hiszik hogy ő az :/ szerintem semmi köze hozzá attól hogy még békát idéz nem azt jelenti hogy köze lenne hozzá.
 
Ugrás a fórumra: