Hozzászólások
Boruto manga
goku5
Azért tegyük már hozzá hogy lehet valamelyest puhult Narutó de azért néha ő is mutatja az erejét. Edzi a konohai shinobikat ha valamilyen olyan kiképzése van. (legalábbis az animében azt is csinálta)
Na meg ami fontosabb ha jönnek az ilyen ellenfelek akkor ő is kénytelen gyorsan visszarázódni. És egy csúcsformás Narutó Sasuke páros még akár külön is legyőzni igen érdekes hatalmas erő kell hozzá. Borutóék meg ezt múlják felül? Hogyan? És tényleg kb 5 év alatt? Narutóék erejének fejlődését akárhogy is nézzük java részt a bijuk adták de ezt az erőt honnan miből szednék Borutóék?
Én amúgy Kawaki Borutó összecsapást kb olyannak ítélem meg mint amilyen a Narutó Sasuke volt. Előtte utána barátok és riválisok, mint most Narutó és Sasuke.

A Jiraya mást meg max úgy tudom elképzelni kifogásnak hogy Messze volt a békájával figyelte és elnyomta az erejét. Na meg nem volt ő rosszindulatú.
 
Ningen
Nem lepődnék meg azon sem, ha feltaláltak volna valami olyan cuccot ami a Sage Mode elől is eltünteti az erőt. Koji valóban nem rossz indulattal ment oda, csak vissza akarta vinni azt ami "hozzájuk tartozik". Na meg most a béke időben annyi ember járkál mindenfelé szabadon, hogy gondolom napról napra mennek új emberek Konohába és őket sem ismerik, tehát nem lepődnek meg szerintem ha idegen erőt érzékelnek (főleg ha az el van nyomva)


Without L, the world is just a word.
 
Rikiya
Lehet csak így tudják megmutatni a nézőknek, hogy ez lett az ászokból. Ha azt vesszük, hogy Borutoéknak is hány évük van hátra míg Kawaki ellenük fordul? 5? vagy esetleg kicsit több? abból a kis szösszenetből igencsak az jött le, hogy Narutoékat el tették lábalól, akkor koránt sem meglepő, hogy egy ilyen kis jött ment Delta csajszi is megizzasztotta... igen szerintem is furcsa egyébként, hogy Narutotól csak ennyi telik. De nyilván annak sem lenne értelme, hogy legyőzőn minden jött ment alakot, mert akkor kb. ott tartanánk hogy minek ide folytatás, úgyis badaas Sasukéval együtt.


Tehát inkább nagymértékben gyengítsék le Narutot,csak azért,mert legyen egy hosszabb terjedelmű küzdelem?Igen,igazad van,az sem lenne élvezhető,ha egy harcot letudnának 5-10 perc alatt,de kérem,akkor menjen és harcoljon Konohamaru vagy valamilyen más Jounin Delta ellen,de ne Naruto kínlódjon már,a széria világának legerősebb karaktere...Mert amit leprodukáltak 3 fejezeten keresztül egymással,az irtózatosan szánalmas.

Igen,minek ide folytatás?Szerintem teljesen felesleges.Kaguya és az Ootsutsukik is csak a nyomorult Boruto miatt jöttek létre.Az anime és a karakter gyalázáson kívül nem sokat tett eddig.

Ez így működik srácok. Pénz volt benne, így a minőséget lehet rombolni. Én imádtam régen a Naruto-t egy ideig, a Shippuuden miatt lettem napi szinten animenéző, viszont érezhetően pár év után, a Pein sagát elhagyva az egész azzal hogy világhírű lett, simán színvonalban zuhant egy nagyot. Szerintem egyértelmű hogy miért húzták a Shippuuden végét, és miért kezdtek bele egy ilyen animébe mint a Boruto. Mert nagy fantábornak a szart is el akarják adni. Ez nem a Narutoról szól már rég, ez már egy ideje csak arról hogy egy sikeres szérián a tulajdonosa lovagol hogy még több legyen belőle a bevétel, mert szerintem ti is látjátok hogy a Shippuuden sem az ötletek miatt futott 700 részig. Én egy időben Kishimotot sem értettem, miért nem nő fel a táborával. Mert így a Boruto mára semmi más csak egy báb, ötlettelen gusztustalan kihasználása egy amúgy remek szériának, aminek a végét elba**ták.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
sulyvahn
Rikiya te a széria pocskondiázásán kívül máshoz is értesz ? :D A kommentjeid javarésze abból áll hogy savazod a Borutot :D jó persze vannak benne logikai bukfencek de attól függetlenül nekem még tetszik és egy élvezhető darab tele rejtélyekkel amikre várom hogy egyszer fény derüljön :) De ha szerinted szar és ez csak egy gyalázás a Naruto-ra nézve hát rendben :) Akkor ne nézd azt megvan oldva a problémád :D :D
 
Rikiya
Az utóbbi napokban csupán a Delta vs Naruto elleni harccal kapcsolatos gondolataimat emeltem ki,meg azt,hogy ez a küzdelem szánalmassá teszi a mangát.Most először írtam le konkrétan a véleményemet a szériával kapcsolatosan,mert úgy gondolom,hogy valamire leírni,hogy "borzasztó" észérvek nélkül,az eléggé nevetséges.Tehát ne aggódj,én nem az a fajta vagyok,aki mindennap tele fogja fröcsögni a topicot,ugyanazzal a kritikával,most leírtam először,maximum az ellenvéleményeket megcáfolom,mert ugye a fórumnak egy egészséges vita a lényege,amibe beletartozik,hogy ellentmondhatunk a másiknak,főleg ha az jogos.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
goku5
Amúgy ha jobban belegondolunk ez a harc se volt olyan hosszú. Legalábbis ha azt vesszük hogy egy oldalon általában 3 kép van azok többsége is csata. Szóval ez meganimálva pár mp. Szóval az elmúlt 3 fejezet akár 1 rész alatt is le lehetne adni. De ha csak 2 fejezet 1 rész akkor is kevés. Régebben 16 oldalas Narutó 2 fejezetéből lett 1 rész. Most 40 oldal körüli egy fejezet és mégis nagyon sok minden nem történik benne. Ha úgy vesszük visszaértük oda hogy kevés a kép egy oldalon és a csaták miatt az is gyorsan lement. Nagyon lassú a tempó. Így tényleg nem lesz ez rendesen meganimálva. Pláne mikor jön még végre Borutó jobb szeme?

Amúgy felhoznám a DB-fól C-s androidokat. Őket nem is lehetett érzékelni mégis hatalmas erejük volt. Delta vagy más társa (Jiraya hasonmás) miatt hoztam fel és hogy mennyire érezhetőek is ők. Belső reaktor adja az erejüket és vagy lépesek más erejét elszívni.
 
Lacika
https://ww5.readn...hapter-34/
Új fejezett
 
goku5
Hát végre egy olyan fejezet amire nem lehet mondani hogy semmi nem volt benne és máris véget ért. Pedig még 40 oldal se volt az előzőek meg még 40 felettiek voltak. Valahogy mintha több kép lett volna egy oldalon és a kevés akció miatt több párbeszéd is. Jobb volt mint az előzők.
Valahogy sejtettem hogy a drón lementette a tudatát. De hogy nem vette azt észre Naruto?
Egy kis szervezeti gyűlés is volt.
Kawaki is kezd valamennyire beilleszkedni. És új keze is lett.
De a legjobb csak a végén Kurama megjelenése volt.
 
lina22
Hát nagyon kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki a folytatásból...*.*
Hát Kurama… vártunk tőle mást? Ikszdé kb. "nem maradhatsz Naruto közelében grrrr…" :D
Eléggé úgy nézz ki, hogy Kawaki is kezd egyre jobban beilleszkedni, olyasmi érzetem lett ettől a fejezettől, mintha már lassan elérnénk valamihez.

Hm....nem hagy nyugodni ez a Jiraya-utánzat. Lehet, hogy mégsem Jiraya az, vagy de. Báár elismerte Naruto erejét, de ő úgy látja, hogy Delta legyőzéséhez kevés. Egyre több az új arc.... vajon ezeket honnan szalajtották, most őszintén? Evilágiak, vagy sem? Momoshikihez is közük volt.
 
Zuki
Remélem ez az új szervezet nem evilági , hanem tényleg valami másik dimenzióból jöttek , így lehetne magyarázni csak az erejüket.

Illetve ezek szerint a Borutoba nem bijuuk lesznek az emberben hanem Ootsukik :D Mekkora változatosság, micsoda ötlet! írónia off
 
goku5
Na pont ezen kezdtem el én is gondolkodni, hogy az a bizonyos "tároló" nem e egy Ootsukit rejt vagy azoknak az erejét képességeit. (erő alatt valami különlegesre gondolok mert láttuk kapszulákból nyertek erőt)
Jó látni hogy más is így gondolkodik.
Eddig azt hittem valamilyen gyűjtő ami elnyeli az erőt jutsukat. És majd később elérhetővé teszi a használója számára akárcsak a ninja tech. De végül is ez még nagyon is lehetséges mert mondjuk így nyertek erőt az Ootsukik is. Az ő elnyelő és felhasználó képességük.
 
Lacika
https://jaiminisb.../35/page/1
Kovi fejezet
 
sulyvahn
Rég izgultam ennyit egy boruto fejezeten :D
 
czera
Igen, ez most tényleg oda lett téve és így már nem is annyira légből kapott ez az egész Borutós szál.
Sasuke is behúzta fülét farkát.. :D
Csak azt nem értem hogy Borutóék miért vannak mozgásban.
 
Jon
Na, jó volt ez a fejezet (bár szerintem már az elmúlt jópár fejezet is teljesen jó volt), tetszik Jigen háttere, így tényleg egyáltalán nem alaptalan a hype-ja. Sasuke-ért izgultam :D
Örülök Kawaki karakterfejlődésének, remélem kibontakozhat. Lehet, hogy a manga elején látottak csak félreértés, vagy van valami mögötte.
Így már hihető is lenne Narutóék halála, de persze remélem azért, hogy túlélik xD


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Ugrás a fórumra: