Hozzászólások
Boruto manga
goku5
Hát nem azért de megint mi volt ez? Tényleg ennyire nem bírna el Narutó vele? Se erőben se gyorsaságban? Na ne már!
És mégis mivel győzi le? Hát egy rasengannal. És hogy őszinték legyünk nem is pont azzal hanem hogy egyszerűen túltöltötte ellenfelét. Már nem volt képes elnyelni azt. És Narutó is szépen elfáradt a legvégére!? Na ne ennyire már! Pláne hogy Delta ki lett ütve igaz viszont nem kellet volna szétszakítania a rasengannak? Ennek ellenére lényegében úgy néz ki semmi komolyan külső sérülése sincs! Ez így megint csak nem kóser!
 
czera
Fogalmam sincs hogy milyen anyagból készülhetett a teste.. Hegyeket lerombol a Rasengan de Delta aki össze-vissza tákolt testben van egyben marad... Hát.. Ez az egész komolytalan volt, és egyszerűen nem tudtam izgulni az egészen csak húztam a szám a történéseken. Nem volt reális ez az egész...
Várhatunk megint egy hónapot hogy Delta felébredjen és megszökjön valahogy a társával. :D Kawakit meg én biztos vagyok hogy úgy is elviszik. Narutóból kinézek innentől már bármit.
 
Kerlon
Teljes mértékben egyetértek az előttem kommentelőkkel.

Ami még engem nagyon zavar, az Naruto állóképessége. Azért nem volt ez egy olyan hosszan elhúzódó összecsapás, mégis Naruto már a tüdejét köpte kifelé pár perc után. Minden egyes fejezettel tovább gyengítik Naruto-t.
Én ilyenkor leültetném a készítőket és megnézetnék velük 1-2 harcot a Shippuuden-ből. Ez csak egyre szánalmasabb lesz.


A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva!
 
Lacika
Én az egész borutoban csak egyetlen dolgot várok egy igazi Orochimaru küzdelmet esetleg az egyik kara taggal (pl:Kashin Kojival)

Egyesítve 2019.03.23 15:48:42:
Amúgy meg többször kiivolt hangsúlyozva, hogy esélye sincs naruto ellen. Egyetlen egy veszély forrás volt ami az a lézer volt. Szóval nem kell annyit siránkozni rajta szimplán annyit mutattak, hogy nem kell őket lebecsülni
Szerkesztette: Lacika - 2019.03.23. 15:48
 
Rikiya
Esélye sincs Naruto ellen? Tényleg? :D
Barátom,akkor kérlek magyarázd már meg nekem,hogy miért kellett a jelenlegi korszak legerősebb shinobijának egy ilyen nőszemély ellen 3 fejezeten keresztül kínlódnia?Delta simán felvette a versenyt vele ökölharcban (ami elég szánalmas,mivel Momoshiki ellen is jobban harcolt Naruto,mint ellene).Ráadásul,ami még az előbb említett dologtól is szánalmasabb,hogy Delta gyorsabb volt Narutonál,aki állítólag a leggyorsabb shinobi is :( Aztán Naruto még a gyerekeit sem volt képes normálisan megvédeni,semmi találékonyság,sem a specialitásai (Pl.:árnyékklónok).Tehát szerintem ezt nem kell nekem tovább ragoznom,egyértelmű,hogy a Boruto manga,amibe én személy szerint láttam még jövőt,az még az animénél is szánalmasabb lett.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Shiro
Delta megítélésem szerint kb Kakashi szintjéhez hasonló taijutsu jártassággal rendelkezik, ami viszonylag jónak mondható, de Naruto és Sasuke azért képzettebb a kézitusában.

Ha a módosított teste valamilyen formában kapcsolódik Juugo dns-éhez, akkor olyasmi lehet, mint az átok pecsét második szintje.
Naruto Sennin Módja erősebb, mint Sasuke kettes szintű átok pecsétje. A lámpás módról nem is beszélve.

Tehát ez az erő önmagában még kevés lenne Naruto ellen. Viszont ha a csakra kapuk ki vannak nyitva a testében, vagy ki tudja őket nyitni, akkor azzal együtt már megvan Naruto ereje és sebessége. A mellékhatásokat meg kompenzálhatja a regeneráció.

Az ilyen szintű sebesség mellett nem árt valamiféle szenzor képesség. A csakrát nem érzékeli, hiszen nem a drónt küldte volna Kawaki keresésére.
Bár ár Peinhez hasonlóan a drónnal ki tudja terjeszteni a látómezejét, az még önmagában nem elég. Viszont ha szeme(i) képesek adatátvitelre, akkor feltételezhetjük, hogy az adatfeldolgozó képessége is gyorsabb, a normál emberi szemhez képest és így a sharinganhoz hasonlóan képes "előre látni" az ellenfél mozdulatait.

Ha a testének köze van Juugo dns-éhez, az magyarázhatja, hogy Naruto miért nem a senjutsu csakrával akarta megetetni.

Ha Naruto világából ismert különféle képességeket összelegózunk, akkor végül is megkaphatjuk Delta erejét.

Narutotól, ezt a győzelmet, valahogy mégsem tudom elfogadni. Teljesen logikus, de annyiszor láttam már ezt a klisét, illetve anno Naruto jóval kreatívabb volt a harcok terén.


img00.deviantart.net/1e09/i/2018/003/7/f/zero_no_naku_koro_ni___grail_killer_chapter_by_shirohun-d53yyil.jpg

When Zero Cry: Grail Killer Chapter
 
Rikiya
Naruto akkor is sokkal jobb mindenben,még is szenvedni láttuk.
Elsősorban az a lézersugár,ami állítólag megöli a sejteket.Naruto egy ehhez hasonló technikát már egyszer kikerült,ami sokkal erősebb (tekintve,hogy még a Gudodamát is ketté vágta),sokkal gyorsabb és sokkal veszélyesebb is.Ez a támadás pedig magától Madarától származott,aki SO6P szinten volt.Az érzékelőképességei is sokkal jobbak,hiszen még Madara rinneganja által létrehozott láthatatlan árnyékklónokkal is simán képes volt harcolni,annak ellenére,hogy nem is látta őket.(ugye a sennin erőnek köszönhetően) Harmadszor pedig a gyorsasága,ami hihetetlenül megalázó volt.Felvette a versenyt Madarával,Kaguyával,Momoshikivel,akkor mi a frász karikáért volt Delta képes őt felülmúlni?Himawari már rég az égben repdesett,Borutot egy pillanat alatt elkapta és megütötte,de ő nyugodtan méterekről figyeli,ahogyan ez mind megtörténik.Ez az Juugos és az átokpecsétes észrevételed nagyon érdekes,de össze sem hasonlítható a jelenlegi ereje Narutonak,és az amiről te beszélsz.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
goku5
És ami még aggasztóbb eléggé úgy tűnik hogy eléggé ki is merült a csata végére!
Szóval se gyorsaságban se erőben nem verte. Sőt még biju módban is kimerült? Ez a szánalmas már. A shinobi háborúban napokig harcolt. Most meg pár perc és már elfárad. Mind erőben pláne gyorsaságban vernie kellet volna Deltát.
Amúgy az a drón biztos sokat segített érzékelni és követni Narutót na de akkor is ne már. Szerény véleményem szerint most se véletlenül mutatták azt a drónt Narutó győzelme előtt. Nem-e töltötte át a tudatát vagy valami mást nem-e csinált vele.
Delta teste lényegében ninja teches cuc. Így hogy tudna olyasmit mint a 8 kapu? Na meg azoknak is megvan a káros hatásuk a testre.
De még mindig tartom azt a jó kérdést hogy a francba maradt delta teste lényegében sértetlen a hatalmas rasengan után? Mint ha csak ki lenne szimplán ütve.
 
Rikiya
Én azt is meg merem kockáztatni,hogy félig,de használta Rikudou erejét.Kurama sennin szeme van,de nincs tetkója,és egy láva Rasenshurikent is eldobott.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
koll12
Szerintem ez a harc azért lett ilyen hogy lefektesék a boruto érában az erönek a szintjét, ne legyen az az overpower a mangában hogy ne tudják már kezelni az idö elteltével, pl majd megtudják magyarázni a hulyeséget hogy " hisz láttátok naruto elgyengult nem harcolt edzett stb nem olyan eros mint rég, fel kell emelkednie az uj generácionak és nekik kell szembeszálniuk az uj ellenségel akik a technikát részesitik elönyben stb bullsht. De ha ez még sincs igy akkor is valamit nagyon elrontottak, nem gondolták át ezt teljesen, sokan el fognak fordulni ettöl a mangátol.
 
Ningen
Egyértelmű, hogy nem teljesen így van. Az eddigiek alapján Delta sehol nincs a Kara legerősebb tagjaihoz képest, mégis kifárasztotta kicsit Narutot. (Mondjuk a harc végére az jött le, hogy Naruto csak szórakozott vele) Az meg, hogy Borutoék majd pár hónap alatt túlszárnyalják őket teljesen lehetetlen, ha mégis így oldják meg akkor full trash lesz az egész.


Without L, the world is just a word.
 
lina22
Egy pillanatra azt hittem hogy majd közéjük ugrik az az álarcos alak (Jiraya utánzat! XD gomenne elfelejtettem a nevét)
De végtére is igen mondhatjuk azt, hogy Naruto egy kicsit eltunyult, azért a hokage irodájában mást sem látunk mint hogy "gépezik" és papírokat töltöget, stb, haza is csak aludni jár márha egyáltalán hazajár...XD szóval elméje teljesen el van tunyulva a régi önmagához képest. Nyilván felhozhatjuk azt is, hogy aki fizikai melót végez és aki elméleti melót végez, van különbség de az elméleti az agyilag fárasztó nem testileg, de mivel az elme fáradt ezért a test is puhány... szóval Naruto öregszik, elkényelmesedett. Ez a "béke" úgy is az ő álma volt, de ennek nyilván vannak árai. Meghát...ott van ügye, hogy Ino érzékelte, hogy valami nem ismerős chakra lépett be, de azt nem vette észre hogy egy ismerős belépet tételezzük fel, tényleg Jiraya, akkor ez elég gáz, hogy egy rég "elfeledett" chakrát nem ismer fel. Oké ismerős, de azért tudni kéne ha egy nagyon régi valaki is megjelenik. :D
Ettől függetlenül, kiváncsi vagyok rá, hogy most fogságba ejtik a csajt, és megpróbálják kifaggatni, vagy "esetleg" szétszedettni Orcsimarcsival? :]Ikszdé Illetve, hogy Kawaki karja hogyan fog meggyógyulni, mert ahogy kivettem a csaj szavaiból csak az a valaki képes a tárolót "helyre rakni" aki tán "készítette?"
 
goku5
Én akkor se látok semmi olyan magyarázatot ami megfelelne ennek.
Rendben Narutó éppen nincsen toppon mert nem küzd annyit. Na de akkor se ennyire. Kuramma és senin módban minden érzékelés és teljes lehengerlő erő kéne neki. Nem hogy egy szervezet messze nem is a legerősebb tagja már így megizzasztja. (amúgy megjegyezném lehet akárki is a Jiraya utánzat Narutónak ebben a formában érzékelnie kellene)
Az is igaz hogy fel kell nőniük Borutóéknak is ehez, Na de viszont az első részből az jön le hogy kb 5 év alatt felül kell múlniuk Narutóékat. Na ez nekem kicsit túlzás ahhoz képest ahogy most állnak és erősödnek.
Az a pecsét ennyit jelentene??? Meg Borutó jobb szeme (az is igazán megjelenhetne már mert semmi infó de rengeteg lehetőség van benne)
 
Rikiya
De végtére is igen mondhatjuk azt, hogy Naruto egy kicsit eltunyult, azért a hokage irodájában mást sem látunk mint hogy "gépezik" és papírokat töltöget, stb, haza is csak aludni jár márha egyáltalán hazajár...XD szóval elméje teljesen el van tunyulva a régi önmagához képest. Nyilván felhozhatjuk azt is, hogy aki fizikai melót végez és aki elméleti melót végez, van különbség de az elméleti az agyilag fárasztó nem testileg, de mivel az elme fáradt ezért a test is puhány... szóval Naruto öregszik, elkényelmesedett.


Abban egyetértek,hogy Naruto elpuhult az évek során,de ez egyáltalán nem magyarázatra erre.Az a szint amit ő képvisel már nem halandói.Deltának egy fikarcnyi esélynek sem kellett volna lennie,mint a fizikai ereje,mint a gyorsasága,mint a chakra nívója ellen.Ennek ellenére felvette a versenyt vele gyorsaságban és öklözésben is.De egy kérdésem lenne:Ha Momoshikivel meg Madarával felvette a versenyt közelharcba,akkor miért szenvedett Delta ellen? Sarutobi, a harmadik hogake szintén nagyon idős volt,ennek ellenére sokkal jobban boldogult a harcmezőn,mint az akkori kagék.Mivel már Madara és Hashirama páros nincs életbe,ezért a jelenlegi korszak legerősebb shinobiai Naruto és Sasuke.Ők ketten voltak azok akik legyőzték Juuby Obitot,megküzdöttek a valaha volt legerősebb Uchihával,és még magát a Chakra szülőanyját is lepecsételték.Delta meg mi?Egy senki.Madarához vagy Kaguyához hozzásem mérhető,olyan mintha az elefánt vagy a hangya magasságát viszonyítanád egymáshoz.Naruto aki már Kaguya és Madara szint körül lehet,az a Naruto aki ezeket az ellenfeleket legyőzte (na jó,Madarát nem ők győzték le :P),kínlódott Delta ellen, és ahogy Kerlon is írta,a tüdejét kiköpve nyerte meg ezt a csatát.Annyit meg biztosan nem gyengülhetett az idők során,hogy egy ilyen Hello Kitty majdnem elverje.A manga volt az amibe sok reményt fektettem,mert az anime egyszerűen borzasztó.Viszont akkorát csalódtam,hogy a remény halt meg utoljára.Szóval szánalmas.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
lina22
Rikiya írta:

De végtére is igen mondhatjuk azt, hogy Naruto egy kicsit eltunyult, azért a hokage irodájában mást sem látunk mint hogy "gépezik" és papírokat töltöget, stb, haza is csak aludni jár márha egyáltalán hazajár...XD szóval elméje teljesen el van tunyulva a régi önmagához képest. Nyilván felhozhatjuk azt is, hogy aki fizikai melót végez és aki elméleti melót végez, van különbség de az elméleti az agyilag fárasztó nem testileg, de mivel az elme fáradt ezért a test is puhány... szóval Naruto öregszik, elkényelmesedett.


Abban egyetértek,hogy Naruto elpuhult az évek során,de ez egyáltalán nem magyarázatra erre.Az a szint amit ő képvisel már nem halandói.Deltának egy fikarcnyi esélynek sem kellett volna lennie,mint a fizikai ereje,mint a gyorsasága,mint a chakra nívója ellen.Ennek ellenére felvette a versenyt vele gyorsaságban és öklözésben is.De egy kérdésem lenne:Ha Momoshikivel meg Madarával felvette a versenyt közelharcba,akkor miért szenvedett Delta ellen?


Lehet csak így tudják megmutatni a nézőknek, hogy ez lett az ászokból. Ha azt vesszük, hogy Borutoéknak is hány évük van hátra míg Kawaki ellenük fordul? 5? vagy esetleg kicsit több? abból a kis szösszenetből igencsak az jött le, hogy Narutoékat el tették lábalól, akkor koránt sem meglepő, hogy egy ilyen kis jött ment Delta csajszi is megizzasztotta... igen szerintem is furcsa egyébként, hogy Narutotól csak ennyi telik. De nyilván annak sem lenne értelme, hogy legyőzőn minden jött ment alakot, mert akkor kb. ott tartanánk hogy minek ide folytatás, úgyis badaas Sasukéval együtt.

Az meg hogy nem érzékelte azt az alakot....reméljük lesz rá valami "magyarázat" hogy miközben harcolt valami ismerőst érzékelt de fogalma sincs ki volt az XD báár...nem sok esélyt látok rá. Azt kitudja. Lehet az lesz a következő részben, hogy megszólal: mostmár előbújhatsz te aki ott bujkálsz? de mire odamenne már nincs ott senki. XD
 
Ugrás a fórumra: