Hozzászólások
Boruto manga
DieHardy
Kövi fejezet
Belelapoztam a raw-ba és szerintem elég gázul haladunk a sztorival...Képek alapján: Naruto "kínlódik" mert szerintem erre mást nem lehet mondani... Boruto meg megint nem tud a seggén ülni.. Ha egy ilyen ellenféllel nem bír Naruto, akkor ki fogja legyőzni a vezetőjüket? Mert ha azt vesszük, hogy mindegyik a "gyökér"ből ilyen szörnyeteg, akkor még Sasuke segítségével se fognak sokat elérni... Mit fog tudni Boruto csinálni? Mekkora power up kell neki, hogy ezekhez akár egy ujjal is hozzá tudjon érni? Ha már ő a főszereplő elvileg..."Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
 
Jaeger
Jah Narutonak nem kéne egy ilyen szintű mellékkarakter ellen szenvednie.
Ha a másik tag jönne azt még talán megérteném mivel az erősebbnek nézz ki, de ez olyan mintha Sakura ellen nem tudna mit kezdeni.

Ne mondja nekem senki, hogy ez a nő erősebb mint Momoshiki. És sajnos tényleg a alkotóra lehet ráhúzni a lepedőt. Naruto már 2 fejezet óta nem használ semmi ötletesebb dolgot ami mindig jellemző volt rá. Akár pár klónal is csinálhatott volna valamit, ahelyett, hogy 1v1-ben öklözik ez tőle nem megszokott. Borutoéknak meg ahelyett, hogy bambulnak már régen elkellett volna mennie fedezékbe ahogyan kérte őket.
Szerkesztette: Jaeger - 2019.02.23. 15:42


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
goku5
Hát ez már tényleg kezd röhejes lenni!
Narutó teljes erejével ennyire tehetetlen ez ellen a nő ellen? Tényleg röhej. És még hol vannak a fő karakterek az ellenség soraiból? Ahogy írva volt Narutó tényleg csak kínlódik.
Borutó meg hogy lehet tényleg ilyen idióta? Bele akar avatkozni a nagyok dolgába? Tanulhatott volna már annyit hogy ilyenkor csak maradjon nyugton és figyeljen.
Himawaritól ne várjuk még sokat csak fiatal viszont nem ártana neki egy kis edzés a nagynénjétől, ha már megadatott neki a Byakugan. Lehet azzal még jobban tudna segíteni (megfigyelés tájékoztatás) mint az idióta bátya.
Kawaki meg azért kicsit meglepett!

DieHardy előzőleg én is ugyanezt írtam! Akkor csak lehet benne valami más szerint is.
 
Kerlon
Hát komolyan mondom, ez az Ikemoto meggyalázza az egész Naruto franchiset úgy, ahogy van. Nekem nagyon úgy jön le az utóbbi fejezetekből, mintha soha életében nem ismerte volna a Naruto-t. Ha megtehetném, azonnali módon meneszteném.

Mégis mi a fenéért vannak még mindig ott a gyerekek? Naruto csináljon pár árnyékklónt és vigye őket minél messzebbre, így teljes mértékben a harcra tudna koncentrálni.
Vagy ha már annyira ragaszkodik hozzá, hogy szemtanúi is legyenek, ahogy szétverik, akkor miért nem védi meg pár klónnal a gyerekeket közben?

Gondolok itt erre konkrétan:

i.ibb.co/TmKTbM7/1111.png


Ha már Naruto-t ennyire lebutítják, de Kawaki tudja, milyen veszélyes Delta, akkor mi a fenének nem menekül el a többiekkel? Még mondja is, hogy csak útban vannak a Hokagénak.

A másik nagyon szembetűnő dolog, ami zavar, hogy Naruto egyáltalán nem használja a chakra palástot. Simán tudna extra kezeket bevetni.

Mégis miért van ennyire megijedve ettől a kis disco fénytől, amikor SO6P Madara támadását közvetlen közelről elkerülte a levegőben. Oké, hogy a sejteket megöli, de Madara támadása még a Gudodama-t is kettévágta. Össze sem hasonlítható a két technika ereje és gyorsasága.

i.ibb.co/pWqgLk1/2222.png


Könyörgöm, hogy lehetséges, hogy Delta mérföldeket ver Naruto-ra? Simán előbb odaért a gyerekekhez és volt elég ideje arra, hogy megüsse Boruto-t és Himawari-t feldobja a levegőbe. A kislány már régen a csillagokat számolta, Naruto pedig még mindig méterekről figyeli az eseményeket.
Az Isten szerelmére, ha más nem, hát az hozza elő a rejtett erejét, hogy Himawari-t meg kell menteni. Elvileg ő a leggyorsabb ninja.

További megválaszolatlan kérdések:
Ha Naruto simán felvette a harcot Momoshiki-vel közelharcban, akkor miért szenved Delta ellen?
Miért nem használ Naruto árnyékklónokat?

Egy szóval tudom jellemezni az e havi fejezetet: SZÁNALMAS


A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva!
 
DereX
A sztorit nem Ikemoto írja ő csak rajzolja. Azért Kodachi a felelős úgy mint az animénél is.
 
Letti
Én azt is elég idióta megoldásnak tartom, hogy Naruto azért fetreng a földön Delta ellen, hogy kiszedhessen belőle pár infót miután kihasználva a figyelmetlenségét elkapja. Nem azért, de egy fél pillanat alatt kiüthette volna őt és amíg eszméletlen addig Inoék megtudtak volna mindent amit lehet.

Amúgy ha 1-2 Bijuu Damaval trükközött volna úgy, hogy ne tudja elnyelni akkor simán el tudta volna intézni Deltát.


"Finally... it's the day you'll take your final breath... Saiyan."
 
zsero
"Ha Naruto simán felvette a harcot Momoshiki-vel közelharcban, akkor miért szenved Delta ellen?"

Azt ugye vágod hogy Momoshikit gyakorlatilag Sasukéval meg a Kagékkal plusz Borutóval nyomták le és nem egyedül? :D

Én komolyan nem tudom megérteni mit vártok pontosan mikor Naruto semmiben sem másabb mint régen. Még szájba is volt rágva hogy mit miért csinált ráadásul nem csak Naruto de még Kawaki is elmondta.

A siránkozásotok olyan mintha azon akadnátok ki hogy anno ha Naruto legyőzte Paint akkor miért szenved Obito ellen pl vagy Kaguya ellen. Láttatok ti egyáltalán Shounen animét vagy mangát ezen kívül? Alap történet írási szint kb amit a Borutóban látunk meg úgy általában minden Shounenben. Ha a főhős azonnal lenyom mindenkit akkor az egész történet kb 5 fejezet lenne. Ráadásul szó szerint semmit se tudunk ezekről az új emberkékről csak azt hogy igen is erősek.
Plusz ha azonnal lenyomná őket Naruto akkor 1000% hogy azon sírnátok. Ezek egyáltalán nem mellékszereplők hanem a jelenlegi ARC főszereplői és valószínűleg még elég sokáig azok is maradnak. Ők a mostani Akatsuki kb.

Vagy 10x a szánkba lett rágva hogy a csaj elnyeli a jutsukat mint Momoshiki de csak azt írja mindenki hogy miért nem használ komolyabb jutsukat. :D

Egyébként is az egész harc arra van felépítve hogy egyrészt megtörténjen Kawaki áldozata és később barátok legyenek majd Borutóval, másrészt pedig a történetben már nem Narutó a főhős plusz már rég nem olyan edzett mint anno. Sasuke tuti hogy instant killt nyomna a csajra mert ő nem az a fajta aki elszórakozik a prédájával. Naruto simán átmehetne full Kurama módba legyintene egyet eltűnne a fél Konoha de a csajt legalább legyőzné. Gondolkodjatok már egy kicsit az ég szerelmére.
 
Capac
Te, zsero! Te valami nagyon bölcs copeng beltalowda vagy. Olyan, mintha 66x respawnoltál volna az oldalra.Csak nem.... Csak nem?!?!?!?!?!
Szerkesztette: Capac - 2019.02.25. 16:34


Adama: Starbuck, what do you hear?
Starbuck: Nothing but the rain.
Adama: Then grab your gun and bring in the cat.
- Battlestar Galactica-
 
http://myanimelist.net/animelist/Larten
goku5
Most nem azért de azért sírunk annyit mert már Narutó szenved ezzel aki még messze nem a legerősebb a szervezetében. És hát tudjuk mi hogy ő pedig messze menőik a legerősebb karakter lenne. És ami még ennél is fontosabb milyen erősek lehetnek a legfőbb karakterek. Azokat pedig majd Borutónak kell legyőznie mert elméletileg ez az ő sorozata lenne. NA szóval akkor mégis mennyit kell még neki erősödnie ehhez és hogyan ha még Narutóhoz sincs sehol!
Az előző fejezeti tettetését még valahogy megérteni de már ezt a fejezetet elvileg komolyan vette még sincs előrébb. Pláne hogy tényleg ő milyen gyors is lenne. Ennek semmi jelét nem mutatja. És ahogy sokan írták sehol egy klón hogy védje vagy elvigye a gyerekeket. És most még a faluban sincsenek hogy annyira visszafogja magát.
Egyedüli aminek tényleg tudok örülni hogy még mindig képes a láva elemű rasen shurikenre. Azt pedig Son Gokutól tanulta vette.
 
Letti
Részemről arról megy a "siránkozás", hogy értelmetlennek tartom a fetrengését Narutonak., amit le írtam miért.

Azt az elnyelést egyébként nagyon könnyen ki lehetne játszani, ha készítene 4-5 Kage Bunshint és mind egyszerre támadna akár 1-1 rasengannal vagy valamivel. Naruto amúgy is sokkal gyorsabban mozog Delta elnyelésénél, szóval lenne még másik 1000 mód hogy kijátssza.

És ha ellene őszintén nem tud mit tenni, holott messze nem ő a legerősebb tagja a szervezetnek, akkor teljesen reménytelen a helyzet, ha meg Boruto 1-2 év alatt ilyen szinten túlszárnyalja, akkor az nagyon nem valósághű, abból még nagyobb viták lennének.

Eleve egy nagyon idióta megoldás, hogy Naruto "elpuhult" az évek során. Aki eddig mindig azért edzett, hogy meg tudja védeni a barátait, az kétlem, hogy egy nagyobb harc után ezt egyből fel is adta volna. (persze ez csak szerintem van így)


"Finally... it's the day you'll take your final breath... Saiyan."
 
Kerlon
Azt ugye vágod hogy Momoshikit gyakorlatilag Sasukéval meg a Kagékkal plusz Borutóval nyomták le és nem egyedül? :D

Azt ugye vágod, hogy Naruto és Sasuke úgy győzte le Momoshiki-t, hogy gyakorlatilag 80%-ban csak Taijutsu-t tudtak használni? :D Az már más kérdés, hogy utána Katasuke beavatkozása miatt új erőre kapott. De hát ugye Boruto-nak is kellett egy kis rivaldafény.

Én komolyan nem tudom megérteni mit vártok pontosan mikor Naruto semmiben sem másabb mint régen.

Ezt olvasd át kérlek mégegyszer, mert szerintem te magad sem gondolod komolyan.

Még szájba is volt rágva hogy mit miért csinált ráadásul nem csak Naruto de még Kawaki is elmondta.

Vagy 10x a szánkba lett rágva hogy a csaj elnyeli a jutsukat mint Momoshiki de csak azt írja mindenki hogy miért nem használ komolyabb jutsukat. :D

Tudod, én akárhogy gondolkodom, nekem még mindig teljesen logikátlan az, ahogy Naruto viselkedik/harcol ebben a helyzetben. Sehol egy árnyékklón, a chakra palástot sem használja sem támadásra, sem védekezésre. Olyan, mintha a korábbi sebessége hirtelen a tizedére csökkent volna.

i.ibb.co/KVNLq63/1111.png


Ez egy korábbi Boruto epizódból kivett pillanatot ábrázol. A körülötte lévők fel sem fogták, hogy mi történt, olyan gyors volt Naruto. Most mond meg őszíntén, hogy érhetett oda Delta előbb a gyerekekhez, mint Naruto? Hogyan volt az előbbinek elég ideje arra, hogy megüsse az egyiket, utána meg a másikat feldobja a levegőbe? Mindezt úgy, hogy Naruto még a táv felénél tart.

Egyébként is az egész harc arra van felépítve hogy egyrészt megtörténjen Kawaki áldozata és később barátok legyenek majd Borutóval, másrészt pedig a történetben már nem Narutó a főhős plusz már rég nem olyan edzett mint anno. Sasuke tuti hogy instant killt nyomna a csajra mert ő nem az a fajta aki elszórakozik a prédájával. Naruto simán átmehetne full Kurama módba legyintene egyet eltűnne a fél Konoha de a csajt legalább legyőzné. Gondolkodjatok már egy kicsit az ég szerelmére.


Az addig oké, hogy nem ő a főhős, azonban nem kellene a tizedére gyengíteni az egyik legerősebb karaktert. Nem kell neki ahhoz teljesen átalakulnia, hogy nagyobb erőt mozgósítson. Ha nézted volna a Shippuuden-t, akkor tudnád, hogy Killer Bee-vel pont azért maradt ott edzeni a szobában, hogy megtanulja kezelni a Kilencfarkú erejét.

A siránkozásotok olyan mintha azon akadnátok ki hogy anno ha Naruto legyőzte Paint akkor miért szenved Obito ellen pl vagy Kaguya ellen.


Pein-t csak azért tudta legyőzni, mert 6 felé volt osztva az ereje. Nagato még úgy is lenyomta mindkettejüket, hogy Naruto sokkal erősebb lett.
Obito esetében pedig tisztában kellene legyél vele, hogyha meglett volna mindkét szeme, akkor nem tudták volna legyőzni. Az egyik legerősebb karakter lehetett volna az egész Naruto univerzumban.
Kaguya-t nem értem, hogy miért hozod fel példának. Teljesen természetes, hogy a chakra őse nem könnyű ellenfél.
Nem ártana újra megnézned a canon epizódokat.


A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva!
 
goku5
NA ahogy látom tényleg sokan siránkoznak azon hogy mi is folyik itt!?
Annyira erős lenne Narutó mégse igen tud semmit kezdeni. Sehol se az ereje pláne nem a gyorsasága. Gyorsasága akár Minatóé. Nála meg nem igen volt gyorsabb. Már már teleportálással ér fel a gyorsasága és mégse elég gyors itt. Hova a gyorsaság? Hova találékonyság? Se klónok ami a specialitása.
A jövőre nézve ez tényleg röhejes ha most ez a helyzet mi lesz itt még később Borutó esetében.

Már tényleg csak az hiányozna nekem hogy Deltát Borutó győzi le valahogy mert Narutó nem boldogul vele vagy csak miatta tudja legyőzni. A pecsétjét is feloldotta mégse ért vele se semmit. Csak felhívta magára a figyelmet és hátrányba hozta ezzel Narutót.
 
DieHardy
Talán egyetlen dologgal lehetne magyarázni azt, amit most Naruto csinál és az nem más mint: aki most Deltával harcol az egy klón... és így érthető lenne, hogy miért nem használ komolyabb justukat, miért lassú és körülményes annyira... Más magyarázatot nem tudok elképzelni, bár ez meg elég gáz megoldás lenne...

Az meg oké shounenben hogy demonstráljuk a közelgő veszélyt egy komoly harccal, de kérlek akkor harcoljon Konohamaru és veszítsen, vagy valamelyik ismertebb jounin vagy jouninok ellene és kapjanak ki, de ne Naruto - az univerzum eddig ismert legerősebb karaktere - kinlódjon már...

Azért remélem, nem az lesz a vége, hogy majd Boruto valami seggből előhúzott jutsuval kiüti Deltát, mert akkor lehet, hogy az lesz az utolsó fejezet amit elolvasok a mangából...


"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
 
Szemi1992
Muszáj ezt le írnom mert ki kel adnom magamból bocsánat azok felé akik még kedvelik ezt a szériát le daráltam a Boruto Manga és Anime részeket és a most megjelent Manga fejezet után a hányinger kerülgettet ez egyszerűn undorító amit ezzel a szériával műveltek és senki ne merje nekem azt mondani hogy ö még mindig Uzumaki Naruto mert a csata amit ezzel a Deltával művel nevetséges egyszóval tudnám értékelni szánalmas számomra ez a széria véget ért a Naruto Mangával és a Shippuuden Animével
 
szocsola
meggyalázzák naruto karakterét ezzel a harcal...
 
Ugrás a fórumra: