Hozzászólások
Boruto manga
Rikiya
Madara sosem becsülte le Gai-t.Ő maga nevezte ki őt a legerősebb taijutsu használónak.Ez az "enyhén" lenéző beszéd Madara stílusához tartozik,tehát ez nem jelenti azt,hogy lebecsülné őt.De mind1,ez nem tartozik a Borutóhoz,hagyjuk meg más topicba ezt a témát.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Jaeger
Rikiya először is a nevem Jaeger nem pedig Jeager.

Másodszor attól, hogy valaki izgatott nem azt jelenti, hogy komolyan veszi a harcot. Abban az állapotban kb sebezhetetlen volt Madara csak szórakozott Gai-al kiváncsi volt milyen erős. Ha komolyan vette volna akkor nem lett volna esélye majdnem Gai-nak megöli őt, de mindegy.

Naruto nem fog szerintem rasengant vagy bijuu bombát használni és nem a gyerekek miatt hanem mert egyszerűen az ellenfele képes lenne rá visszaküldeni szóval semmi ételme...


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Rikiya
Nehogy elkezdj csámcsogni egy elíráson....
így van,megölhette volna.Épp ezt magyarázom,hogy megis ölhette volna,de Minato és Kakashi megmentette őt (meg talán Lee).Lehet,hogy nem teljesmértékben vette komolyan a harcot,de azt túlzás kijelenteni,hogy:"Nagyon csúnyán lebecsülte",mert egyáltalán nem becsülte le azért ennyire.

Ha normálisan elolvastad volna a korábbi hsz-met,akkor rájöhettél volna,hogy azt csak példának hoztam fel,nem mondtam,hogy a csajszi ellen használjon "bijuu bombákat meg rasenshurikeneket".


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
itachi01
Röhej ez a manga. Egész egyszerűen vicc.
(Szubjektív véleményem.)


p1.picsto.re/Zb2SL.gif
 
https://jobbik.hu/
Letti
A Narutohoz és Shippuudenhez képest valóban nem valami nagy szám, viszont szerintem ez várható volt. A múltról értelmetlen lett volna újabb sorozatot indítani, szinte mindent tudunk már mi volt a történet előtt. Én annak sem láttam volna értelmét, hogy folytatódjon tovább Narutoékkal, mert szerintem bőven elég képességük lett, egy idő unalmas lenne ha mindig újabb és újabb erő ébredne fel bennük

Így kizárásos alapon maradt a jövő, és ahogyan az előbb említettem, unalmas lenne Narutoékkal egy idő után, így lett a fia, ami annyira nem kreatív dolog, de ez van... Ebben a ninja világban a jövőt szinte lehetetlen érdekesen megvalósítani, mert lehetetlen elkerülni a technika fejlődését, amit sajnálatos módon beleraktak ebbe a sorozatba (szerintem nagy hiba volt).

A manga ezerszer jobb mint az anime (szerintem), én igazából örülök, hogy van. később elég jó harcok lesznek ahogy elnézem. Ha azt vesszük, simán mondhatták volna, hogy itt vége a Shippuudennel, szóval ha valakinek nem tetszik, nem kell olvasni *-)
 
itachi01
Személy szerint nem a - szintén röhejes - "technikai fejlődésre" gondoltam, hanem a harcra.
Gondoljuk már végig Naruto milyen erőt is birtokol. Az a brutalitás erő és gyorsaság, amit - elméletileg - képvisel már-már nem hajlandói szint. Erre ez a hellokitti izzasztja/leveri. Na ez a röhej. :)
Másodperc töredéke alatt szaggatná szét normál esetben. Egyáltalán nem értem ezt bénázást.
Remélem a végén ez egy taktika lesz Naruto részéről, hogy hagyta magát az információk kisajtolása végett.

Végtére igazad van. Ha nem tetszik nem kell kommentelni, sem pedig olvasni.
Így is járok el.

Azért csendben még olvasom attól függetlenül. 13 éve követem. Kicsit bosszantó tud lenni amikor ilyen szarságokat csinálnak...


p1.picsto.re/Zb2SL.gif
 
https://jobbik.hu/
goku5
Én már leginkább megszokásból olvasom ha ezt az elvet nézzük! Mivel csak már jó néhány éve én is folyamatosan olvasom a mangát. És azért még nem adtam fel a reményt hogy javulni fog.
De hát mint ahogy én is ezelőtt meg mások is írták Narutó olyan szintet képvisel ami már nem emberi szint. Narutó ereje a legerősebb biju és a természeti erők kombinációjával veszi fel a versenyt! És itt már nem is a technológia játszik mert erő és gyorsasága adott Narutónak azzal veszi fel a versenyt. És az elejét még meg is értem de a végére már Narutó is bekeményített.
És ami leginkább nem jó hogy még nem is a csaj lenne a legerősebb és a végén nem Narutónak hanem Borutónak kell majd az ennél erősebbet is legyőznie. Azt meg mégis hogy érik el? A pecsétje meg a jobb szem ennyit jelent majd?
 
Capac
itachi01 írta:

Röhej ez a manga. Egész egyszerűen vicc.
(Szubjektív véleményem.)


Elolvastam pár részt ebből a szemétből, és egyet kell értenem veled. Bakker a tény hogy egy véleményen vagyunk, már a ragnarök eljövetelét jelzi, de akkor is így van.


Adama: Starbuck, what do you hear?
Starbuck: Nothing but the rain.
Adama: Then grab your gun and bring in the cat.
- Battlestar Galactica-
 
http://myanimelist.net/animelist/Larten
itachi01
Rég volt az, nem kell készülődni. :D


p1.picsto.re/Zb2SL.gif
 
https://jobbik.hu/
Letti
Ja hát igen, a harcok valóban botrányosak, meg sem közelítik az előzőek színvonalát :nugget
 
Kerlon
Katasztrófa ez a Boruto, komolyan mondom. Mostanában inkább a mangát olvasom, de az abba bele vetett hitem is kezd meginogni minden egyes új fejezet után.
Ugyan már, mégis mi a fenéért hagyja magát Naruto? Csak azért, hogy információt nyerjen ki belőle? Szánalmas. Csak simán kapja el és ültesse oda a jó öreg Ibiki elé. Biztos vagyok benne, hogy még tovább finomította a vallatási technikáit az évek alatt :D Azzal, hogy hagyja magát megsebezni, fenn áll a veszélye, hogy közben Delta rátámad a GYEREKEIRE és Kawakira. Hiába az emberfeletti gyógyítási képesség, neki is kell idő a regenerálódásra. Nem hiszem, hogy Naruto veszélyeztetné a szeretteit. Továbbá, biztos vagyok benne, hogy Delta meg sem közelíti Narutot gyorsaság terén.


A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva!
 
Miky
Ne haragudjon meg senki, de miért nem lehet már ennyi idő után elengedni a Naruto-val való összehasonlítgatást:?:nugget

Tiszteletben tartom mindenki véleményét maximálisan (megjegyzem szerintem sem közelíti meg Kishi mester művét), de szerintem még a Boruto-ban is sokkal több hozzáadott érték van, mint egy Eden's Zero-ban. (Pedig annak a története tetszik, de nekem elég izzadtság és kiégés aromája van. :Okad )

A Boruto esetében egy fiatal alkotóról van szó, akit az eddigi felettese szépen beledobott a mélyvízbe, hogy boldoguljon és szerintem szépen lassan sikerül is neki.:jaja (Mert nekem senki se mondja, hogy az első fejezet óta nem fejlődött a Boruto, mind grafikában, mind történetben.) Igen rettentő lassú, mert havi manga. (Bár a Jump döntését nem értem emögött. Valószinű, hogy csökkenteni akarják a terhelését az alkotónak. :hmm )

Kérem maradjunk távól a non-stop szőrszálhasogatásról és társaitól: Naruto miért hagyja magát? Heh ez vicces. Ez a harc eleje, ami leanimálva kb. 3-4 perc. Nem emlékszem, hogy a Naruto-ban mindenki egyből mindent beleadott volna. De természetesen minden tiszteletem Kerlon-é, mert ő legalább megindokolta és érvelt a nem tetszése mellett, amit teljesen megértek és át tudok érezni, még úgy is, hogy nem értek vele eggyet. De az amikor valaki csak egy mondatban odaböki a nem tetszését egyszerűen csak felszínesnek tűnik.
Érveljünk, bizonyítsunk, írjuk le a gondolatainkat. Erre valók a fórumok. (Igen itachi01 és Capac, ez az utolsó pár mondat nektek szólt volna.)

Köszönöm a figyelmet és további szép napot nektek!
 
DieHardy
Miky írta:

Kérem maradjunk távól a non-stop szőrszálhasogatásról és társaitól: Naruto miért hagyja magát? Heh ez vicces. Ez a harc eleje, ami leanimálva kb. 3-4 perc. Nem emlékszem, hogy a Naruto-ban mindenki egyből mindent beleadott volna.


Ezzel csak az a probléma, hogy egy elég erős behatolóról beszélünk, akinek a teste mindenféle fegyverekkel fel van erősítve, így lehetséges, hogy képes olyan támadásokra, ami hatalmas területet lefed. Na most ha ő azt a falu közepén szabadjára engedi, akkor vajon megtudják védeni a lakosokat, meg a "várost" a nagyobb károktól? Ilyenkor nem az lenne a legcélszerűbb, hogy minél gyorsabban elkapni és hatástalanítani az elkövetőt, ezzel a károkat minimalizálva?
Jó nyílván nem ezzel a céllal jött Delta, de végső esetben akármi történhet.. aztán láttuk Kinshikiéknél is mi történt Narutoval, mikor mindenkit megakart védeni.


"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
 
goku5
Én megértem minden indokot amik eddig voltak. Mind igaz valamilyen szempontból.
A történet valamennyit fejlődött, gond nincs vele. A grafika kivált képen azt már lehet értékelni a kezdetihez képest. NA de viszont ez a Narutó folytatása lenne. Vannak benne agyon nem tetsző részek.
Az hogy nem ad bele mindet megérthető valamilyen szempontból mert kímélné a gyerekeket meg infót szedne ki belőle. NA de azért ez már túlzás egy kissé hogy legalább egyenlő fele legyen Narutónak akihez fogható már csak az "istenek" voltak. És főleg abból a szempontból hogy Borutó lenne a főhős most már és biztos nem ez a nő a legerősebb az ellenség soraiban. Szóval mint írtam már nem a legerősebb tag olyan erős mint Narutó akkor hogy tudna már Borutó még ennél is sokkal erősebbet legyőzni pár éven belül. Ő még sehol nincs az apjához képest. Ez igen nagy baki már így az elején, legyen akár bármilyen ninja cucca is a csajnak.
Amúgy meg nincsenek a faluban. Kimentek a falu szélére edzeni. Ott bátrabban lehet használnia az erejét. És a gyerekeket is gyorsan el lehet tüntetni védeni 1-2 klónnal ha nem mennének el.
 
Kerlon
Ne haragudjon meg senki, de miért nem lehet már ennyi idő után elengedni a Naruto-val való összehasonlítgatást:?:nugget


Azért, mert ez a FOLYTATÁS és nekem - illetve jó pár embernek -, aki már egy ideje követi a Naruto franchiset, felháborító azt látni, hogy ennyire legyengítik és nem használják megfelelően az egyik legerősebb karaktert az egész Naruto univerzumban.
Azt már talán elfogadtam volna, ha Naruto úgy sebesül meg, hogy a gyerekeket védi. Úgy még értelme is lett volna az egésznek. Itt nekem egyből Gaara és Deidara harca ugrik be.

A Boruto esetében egy fiatal alkotóról van szó, akit az eddigi felettese szépen beledobott a mélyvízbe, hogy boldoguljon és szerintem szépen lassan sikerül is neki.:jaja (Mert nekem senki se mondja, hogy az első fejezet óta nem fejlődött a Boruto, mind grafikában, mind történetben.)


Ebben az esetben, úgy gondolom, nem lehet arra fogni, hogy fiatal az alkotó. Ha azt mondanád, hogy nem olyan tehetséges, azt elfogadnám, sőt én is így vélem. Nem mondhatjuk, hogy tapasztalatlan, mert ott volt Kishimoto mester mellett és biztos ellesett jó pár trükköt tőle. Valószínűleg jelenleg is kap néha útmutatást, de ez már az ő munkája elsősorban.
Anno, mikor Kishimoto elkezdte a Naruto-t, ő mellette nem volt senki. A nulláról kellett szép lassan felépítenei azt, ami jelenleg mélyrepülésben van.

Nézd csak meg ezt a harcot:

https://www.youtu...Q5iJ4ad1aU

Ez még igen csak a történet elején volt, de már Kishimoto akkor is ilyeneket alkotott.

Ilyenkor nem az lenne a legcélszerűbb, hogy minél gyorsabban elkapni és hatástalanítani az elkövetőt, ezzel a károkat minimalizálva?

A számból vetted ki a szót. Minél tovább elhúzódik a harc, annál rosszabb.


A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva!
 
Ugrás a fórumra: