Köszönöm szépen a munkátokat!
Sokkal hamarabb ment mint mertem hinni!
És Kishimotó meglépte amit a rajongók reméltek. Himawari és Kuramma párosa a valódi örököse! (amúgy én is ezt vártam) Csak így tudják majd őt elég erőssé tenni hogy fontos és erős személyé váljon a jövőben,. Támogatni tudja majd Borutót, ahogy eleve ezért is kezdett el edzeni. (bár én azért reméltem egy kicsit azért jobb lesz, de még igaz semmit nem is láttunk tőle.)
A gond inkább ott van a rajongói oldalról, hogy Kuramma eleve nem meghalt? Feláldozta magát és eleve nem is kellene újraélednie? Majd erre a magyarázatra vagyok én kíváncsi! Amúgy meg még mindig megy megy a kilencfarkúzás! Miért nem használják a nevét? Kuramát!? Főleg pont Hima meg a gyerekkori plüsse?
Amúgy tiszta apja. Még fel is áldozná magát. De erősödne is. És azért csodás szépség lesz ő is mint az édesanyja.
De az az utolsó 2 oldal mindent vitt! megint megjelent a rejtélyes tér vízben állva. Majd egy hang szólt mögüle! És a kis Kuramma ismét köztük van! (És állva tombol a közönség!)
Már csak a hogyan a kérdés, meg hogy még mit is tud a kis rókánk?
Az meg már szánalmas hogy tudták Kawakit is így legyengíteni? Akárcsak annó Narutót és Sasukét.
De egy dolog megint kijött. Borutó nem támaszkodik a karmájára. Nem tudja irányítani. Szóval tisztára ott tartunk mint a Shippuden elején. Narutó visszajött (elvileg megerősödve) de a valódi erejét a biju erőt nem tudja használni. (pedig az az igazi erő) És csak később közös cél érdekében egyesítik az erőiket. Valahogy ez így túl ismerős és egyértelmű.