Hozzászólások
Boruto manga
DereX
Valahol van valami hivatalos infó, hogy ebből pontosan hány rész lesz, illetve, ha évekig fog tartani, lesz-e anime? Vagy ilyeneket még nem lehet tudni.
 
Jon
Ki tudja. De ha valami oknál fogva akarnak, mert miért ne, akkor sem a közeli jövőben fog ez megtörténni (persze relatív, hogy mi számít közeli jövőnek). Mármint, hogy animét kap.

Az, hogy hány rész lesz, meg biztos, hogy nem tudja senki :D A sikerességétől függ, gondolom én.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
goku5
Ez is csak a pénzről szól! A Narutó név meglovagolásán. Ezt is addig húzzák ameddig megéri nekik. Szóval ha lesz rá igény akkor menni fog ha nem akkor abbahagyják.
De őszintén ezzel a pocsék rajzolással (legalábbis a stílust teljesen megváltoztatták) nem is tudom mit reméljek, hogy húzza vagy hogy minél hamarabb abbahagyják.
 
DereX
Azt azért tegyük hozzá, hogy nem az eredeti alkotója rajzolja a Boruto mangát, így nyilvánvaló, hogy nehéz neki megugrani egy olyan szintet, amit előtte valaki már több, mint 10 évig taposott.

Nekem annyira nincs nagy problémám a rajzolással, tény, hogy érdekesen néz ki felnőttesen Boruto, én valahogy kicsit vékonyabb arcot képzeltem volna el neki, olyat, mint az apjáé, de ha majd kap anime-t, az általában szokott rajta segíteni.

Azt egyébként tudom, hogy májustól számítva legalább 3 év kell mire ebből anime lehetne, lévén, hogy havi 1 fejezet, igaz jóval több oldallal ugyan.

Viszont a jelenlegi anime is fut még legalább az év végéig, gondolom a Gaiden-t is animálják, valamint az áprilisban jött 1 fejezetes mangát is.
Azt se felejtsük el, hogy a Japánoknál 5 millió ünnepnap van, így csomó hét, mint pl. a mostani ki lesz hagyva, ezzel is csúsztatva.
Ezek közé meg simán berakhatnak fillereket, így az is lehet, hogy nem lesz nagy szünet a két anime között, már ha ez meglesz csinálva.

Biztos, hogy ha a rajongókon múlik, akkor folytatják, még ha sokaknak ez már nem is tetszik.

Nekem valahogy elkapkodott volt alapból a rendes manga vége. Pár rész alatt lezajlott a Kaguya és a Sasuke vs. Naruto. Alig tudtunk meg valamit arról az időszakról, amikor a gyerekek születtek, stb.

Ott van Kaguya származása amiről még mindig nem tudunk semmit. A legutolsó mozifilmben kiderült, hogy többen is vannak. Erre a történetszálra valószínűleg rálehet építeni majd a Boruto mangát.
Arra leszek csak kíváncsi, hogy végül is ez csak egy pár részes valami, vagy normális több száz fejezetes manga lesz, kap-e anime változatot és, ha kap lesznek-e újabb filmek.

Nézegettem ezt a 3 megjelent chaptert és látom, hogy a film jelenetei vannak benne javarészt, de ez gondolom azért van, hogy ne legyen kimaradás Boruto életéből, gondolom elmagyaráz mindent a Gaiden végétől és ebbe beletartozik a film eseményei is.

Én félve gondolok rá, nem lenne jó, ha valami rosszat kapnánk mint folytatás, viszont az tény, hogy el lett hadarva a rendes manga vége. Egyébként elég merész húzás volt egyből az apja halálával kezdeni. Legalább is szerintem itt arról van szó.
 
Jon
Az a baj ezzel, hogy bármennyire is király lehet maga a történet, alapjaiban rúgja fel a Naruto-t.
Ha itt ekkora háború van, akkor az egész Narutonak, cakkum-pakk 700 résznek nincs értelme. Szerintem ezt nem is kell ragozni.
Ettől még lehet egy király történet, de én innentől nem fogom a történet részének tekinteni, inkább csak... fanfiction-nek.

A rajzolás itt a sokadik számú dolog, szerintem.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
DereX
Ezt kár lenne most megítélni, amikor összesen 3 fejezet jött ki, valamint abból is csak 1 fejezetben volt kb. 3 oldal ahol a jövőt lehet látni. Abból aztán semmit nem lehet megtudni, hogy miért van a harc, mi miért van stb. Várni kéne szerintem jó pár fejezetet még, mielőtt elhamarkodottan leírjuk.

Nekem is vannak kétségeim, de meglátjuk.
 
goku5
Egyrészt, Kishimotó segédje csinálja ezt a mangát, szóval csinálhatná az eredeti karakterek megrajzolásával is (sok rajongó jobban megrajzolja) de ő a saját rajzstílusát karakterét viszi bele.
Amúgy tényleg ha ekkora nagy háború erős ellenfelek jönnénk akkor tényleg nem sok értelme lenne az eredeti történetnek. Mivel csak Narutó a kiválasztott aki békét hoz és változást, másrészt elvileg Narutó és Sasuke olyan erővel bír mint annó Rikudou, majd akkorával mint Kaguya. Nehogy jöjjön már valaki aki ezeknél is jóval erősebb.
A mostani 3 és még a következő 3 is már megjelent filmen korábban szóval ez már megvan semmi új nincs benne ezért nem értem miért innen kezdték nem a film utánitól. Szóval mikor jön még tényleg egy új történek meg mikorra bontakozhat az ki egyáltalán pláne havi megjelenési szinten.
 
DereX
Havonta 1 fejezet jön igen, de az 50-60 oldalas, nem 20. Ha kiszámolod olyan, mintha hetente kapnánk ugyanúgy 1 hét kihagyással, ami pedig minden 4. héten bekövetkezett mindenféle ünnep miatt.

Átnéztem jobban viszont ezt a 3 chaptert. A tárgyak, épületek, helyszín megrajzolásával nem is lenne gond, de a karakterek arca valahogy nekem sem jön át. Egyrészt a női hajak úgy vannak megrajzolva, mintha egy 90-es évekbeli Marvel képregényt néznék, másrészt a karakterek arca túlságosan "pufók" nem eléggé "nyújtott".
Kifogásolni lehet még az arckifejezéseket is, ezek sem olyanok amiket megszokhattunk.

Az is igaz, hogy egy 10+ év alatt kialakult szintet nehéz hozni, viszont senki nem kérte meg rá, hogy ő folytassa (szerintem), így viszont, ha már hozott anyagból dolgozik, akkor illendő lenne őket olyannak is rajzolni, majd a saját karaktereit meg úgy rajzolja meg ahogy akarja.

A sztori biztos a Kaguya származási helyére lesz hajazva, vannak ott többen is látszólag, valahogy megmagyarázzák majd szerintem. Azt egyébként is tudtuk már, hogy maga Kishimoto is szerette felrúgni néha a dolgokat, pl. instant szem át ültetés, amit ezelőtt 2 éve hetekig feküdt más az ágyhoz kötve stb.
 
itachi01
Abba az "instant szem" pakolgatásba közrejátszott Hashirama DNS-e és Senjutsu chakrája.


A témára visszatérve. Biztos ütős sztorija lesz a történetnek, de ahogy Jon kolléga is írta, szembe megy a sorozat fő-FŐ céljával. A világbéke.

Ezt egy "csak nézem, de leszarom mit látok, csak foglaljon le" kaliberű embernek kifogástalan lesz. Nekem/nekünk... hát kapják be.

Ha padavannak van egy jót ötlete (története), de balf*sz a kivitelezésben (rajzolásban), akkor bizony a mesternek is segítenie kell.
Kész vicc, hogy egy ilyen rajz mellé a nevét merte adni. Bátor a gyerek, amíg egy hőős fan, meg nem csapkodja a száját, miközben megy a henteshez farhátért.
 
https://jobbik.hu/
goku5
Őszintén nem lenne ez a Borutós dolog nagy hülyeség, ha nem Borutót akarnák nagy hősnek beállítani aki nagyobb az új korban. HA arról szólna hogy milyen lett az új világ és mit csinálnak az új generációs fiatalok, akkor még jó is lehetne. Milyen küldetéseik vannak, (kísérés rablók bűnözők levadászása esetleg árulók) Az ő gyerekkorukról neveltetésükről tanulásukról (békeidőben) és persze az eredeti szereplők hova jutottak el. Így még jó is lehetne. A fiatalok gyerekkoráról, nem arról hogy jön egy új erősebb ellenség és háború.
Végül is egy jó kis utósztorinak lenne ez jó. Persze az eredeti rajzstílussal.
 
DereX
Simán folytathatják a sztorit onnan, hogy vannak még olyan lények akik onnan jöttek ahonnan Kaguya.
Alapból a szent fa is valami meteorként jött, legalább is a fillerek kzött így szerepelt, amit inkább lehet történetkiegészítésként is tekinteni, mivel Kishimoto írta ezeket is.

Elvileg a filmeknek sincs sok közük a történetszálhoz, hát most még is benne lesz az egész. Simán elképzelhető az, hogy a világ még nem menekült meg Kaguya legyőzésével, simán pottyanhat több isten fa is és stb. Itt a kérdés az, hogy hogy fogadná a közönség ezt.

Viszont a rajzolás nekem sem tetszik. Kíváncsi vagyok a következő hónapra, hogy milyen lesz.
 
itachi01
Egy Kaguya évszázados káoszt hozott a világra. Az emberiség kipusztítása volt a célja.
Az a Chibaku Tensei, amivel elzárták a föld 1/4-ét szakította ki. Ezt párszor eljátszották volna, aztán nem lett volna hol harcolni.
Na most, ha egy hadseregnyi Kaguya lenne. :D Ez vicc. Elég volt már Kaguyából. Nem kéne ezt tovább cifrázniuk.
 
https://jobbik.hu/
DereX
A filmben is megtették és eléggé nagy valószínűséggel a rendes történet része lesz.
 
itachi01
A filmben a főszereplők harcoltak, nem az utódai. A prófécia is Narutoról szólt, nem a fiáról.
Az igazi nagy hosszan tartó világbékének, a két szteroidos legyőzése után kellett, hogy megkezdődjön.
Ezért írtuk le párszor azt, hogy szembe megy a sorozat happy endjével és azzal, hogy kb. 50.000 shinobi adta mindezért az életét.

Itt az új - A nap, amikor Narutóból Hokage lett - OVA magyar feliratosan!
 
https://jobbik.hu/
DereX
Én máshogy emlékszem. Javítsatok ki, de a prófécia arról szólt, hogy lesz egy gyerek aki eljön és a nevén szólítja a bijuukat, ő lesz az aki a békét elhozza. Ez simán lehet akár más is.
Illetve ez a prófécia Rikudoutól származik, aki ezen a világon élt. Azt se tudja szerintem, hogy az anyja honnan származik, legalább is még a fillerek között sem volt rá kitérés. Szent fáról is csak utólag halála után tudott meg ő maga is még többet.

A fillerekben az is egy meteorként jött s közvetlen utána jött Kaguya, akinek már akkor volt ereje. Tehát nem kellett megennie még a gyümölcsöt hozzá, hogy legyen Chakrája.

Simán lehet még akár nagyobb gonosz is a klánjában, simán pottyanhat le még több Isten fa.

Kérdés, hogy ezt ki hogyan fogadná.

Ez csak egy lehetséges ötlet, valami történt amitől megint csatázgatás van, amit csak úgy néz ki szeptember-október előtt nem igen fogunk tudni.
Speciel magát a történetét egy harmadik személy írja, tehát nem ugyanaz aki rajzolja. Ez is fura kicsit.Köszi ezt a linket, van valami oldal ahol az összes Naruto OVA megtalálható? 1-2-t láttam és érdekelnének.
Szerkesztette: DereX - 2016.07.19. 20:58
 
Ugrás a fórumra: