Ne felejtsük el, hogy itt még Kurama nem volt puszipajtás.
Pain leverte Narutót. Aztán kitört belőle Kurama és rendesen megruházta Paint.
Igen kitőrt belőle, mert Kurama itt még szabadulni akart. Azért az kicsit túlzás, hogy megruházta Paint. Valójában Pain csak egy irányított bábu volt csupán. Max Nagato chakrája csökkent a harc alatt.
Onnantól pedig sose harcolt már Kurama ereje nélkül.
Szóval túlzás az hogy saját erejéből.
Megküzdött érte, igaz Kushina segített neki Kurama elleni csatában, de ha már kiszívta belőle a chakrájának legnagyobb részét miért ne használhatná?
Visszajött az edzésről és ahelyett hogy azt ábrázolták volna hogy ér valamit és elérte a Joninok szintjét ehelyett béna és gyenge volt.
Jirayával ment el még geninként, hogy eddze hogy erősebb legyen. Hogy megtanulja irányítani a Kyuubit. Amit mint láttunk az elején még korántsem volt tökéletes. De ahogy halad előre a sztori, Naruto igenis fejlődött agyilag is, erőben is. A Rasen-Shurikent sem pikk pakk alatt tanulta meg. Kakashival és Yamatoval együtt edzett rá nem kevés részen keresztül. Az már persze más kérdés, hogy nem ajánlatos a használata, mert az ő karja is ugyanannyire roncsolódott.
Mindenki Sakurát bántotta hogy semmit se csinál holott Naruto mit is tett Gaara megmentése küldi alatt? Vagy Orochimaru elkapása küldetés alatt? Semmit. Nyafogott, Kyuubiként tombolt, mindenkit veszélyeztetett mert nem volt képes higgad maradni és Shinobiként viselkedni. Igazából totál alkalmatlan volt.
Erre írtam, hogy az epizódok alatt igenis fejlődött. Az akkor még csak Kyuubi néven ismert róka felhasználta Naruto dühét, hogy átvegye felette az irányítást. A pecsét akkor már koránt sem volt tökéletes, a róka chakrája pedig simán átáramlott amikor Naruto dühössé vált és olyankor bizony ő is szomjazott az erőre, hogy elérhesse a célját; "visszahozni Sasukét Orochimaru karmaiból".
Aztán jött a Rasenshuriken és állítólag ezzel felül is múlta Kakashit. Remete mód -> Felülmúlta Jirayát. Két jó szólt szólt a Kyuubihoz és rögtön Kurama lett a puszipajti és Naruto a legerősebb élő ember.
Elfelejtetted, hogy a Rasen-Shurikent a Rasenganból hozta létre (Amit Csak a 4. Hokage, és Jiraya tudott. Tehát nem egy átlagos jutsuról beszélünk.) vagyis tovább fejlesztette természet manipulációval. Ami eddig senki másnak nem sikerült. Ezért szárnyalta túl a 4. Hokagét és Kakashit is (és nem csak állítólag múlta felül) Felülmúlta mert Kakashi nem lenne rá képes. Még lemásolni sem tudja a sharinganjával.
A Boruto idejére legalább megtanult verekedni.
Szerintem míg nem használta Kurama erejét hanem a klónokkal támadt már akkor jól verekedett. Max Kurama ereje háttérbe szorította. De verekedni eddig is tudott.
Ne felejtsük el, hogy itt még Kurama nem volt puszipajtás.
Igen nem volt puszipajti nem felejtettem el. De később el lett magyarázva hogy amikor vágott szemmel jelenik meg az azért van mert olyankor kiszivárgott a Kurama Chakrája és keveredett (erősítette) Naruto Chakráját. Tehát puszipajtiság ide vagy oda Kurama kellett a győzelméhez.
Igen kitőrt belőle, mert Kurama itt még szabadulni akart. Azért az kicsit túlzás, hogy megruházta Paint. Valójában Pain csak egy irányított bábu volt csupán. Max Nagato chakrája csökkent a harc alatt.
Az bőven elég. Naruto le volt győzve. Magatehetetlenül a földhöz volt szögezve és Chakrával volt blokkolva a mozgása. Ha Hinata nem megy oda megöletni magát és nem tör ki emiatt a Kyuubi akkor a fejezet végén ott virított volna a Naruto R.I.P. Story the END felírat mert Pain elviszi és lecsapolja.
Megküzdött érte, igaz Kushina segített neki Kurama elleni csatában, de ha már kiszívta belőle a chakrájának legnagyobb részét miért ne használhatná?
Persze egyértelmű hogy ha már van akkor használja de én arra céloztam hogy annyira mindig csak erre támaszkodik hogy valószínűleg nem hozta ki magából azt a maximumot amit elérhetett volna ha nincs Kurama. Szerintem erősebb lenne mint így most hogy elvesztette Kurama erejét.
Jirayával ment el még geninként, hogy eddze hogy erősebb legyen. Hogy megtanulja irányítani a Kyuubit. Amit mint láttunk az elején még korántsem volt tökéletes. De ahogy halad előre a sztori, Naruto igenis fejlődött agyilag is, erőben is. A Rasen-Shurikent sem pikk pakk alatt tanulta meg. Kakashival és Yamatoval együtt edzett rá nem kevés részen keresztül. Az már persze más kérdés, hogy nem ajánlatos a használata, mert az ő karja is ugyanannyire roncsolódott.
Amit mondani akartam hogy Naruto fejlődése abból állt hogy megtanult 1 technikát és ezzel fejlődött vagy 6 szintet. Kb. mintha minden egyes technika egy új SSJ forma lenne. Irreálisan erősebbnek lett mindegyik után mutatva míg a 2 év edzés alatt szinte semmit se fejlődött.
Erre írtam, hogy az epizódok alatt igenis fejlődött. Az akkor még csak Kyuubi néven ismert róka felhasználta Naruto dühét, hogy átvegye felette az irányítást. A pecsét akkor már koránt sem volt tökéletes, a róka chakrája pedig simán átáramlott amikor Naruto dühössé vált és olyankor bizony ő is szomjazott az erőre, hogy elérhesse a célját; "visszahozni Sasukét Orochimaru karmaiból".
Ezt nem tudom mi köze ahhoz amire írtad
Elfelejtetted, hogy a Rasen-Shurikent a Rasenganból hozta létre (Amit Csak a 4. Hokage, és Jiraya tudott. Tehát nem egy átlagos jutsuról beszélünk.) vagyis tovább fejlesztette természet manipulációval. Ami eddig senki másnak nem sikerült. Ezért szárnyalta túl a 4. Hokagét és Kakashit is (és nem csak állítólag múlta felül) Felülmúlta mert Kakashi nem lenne rá képes. Még lemásolni sem tudja a sharinganjával. .
Nem lett elfelejtve. Egyszerűen az csak egy technika ami ellenére ugyanúgy béna maradt kézitusába. Kakashinak és Jirayának is annyi lenne hogy elkerülik a Rasenshurikent (Kakashi lazán átlátja a mozgását ez nem kérdés) majd agyonverik, szénnéégeti stb. ahogy tetszik.
Szerintem míg nem használta Kurama erejét hanem a klónokkal támadt már akkor jól verekedett. Max Kurama ereje háttérbe szorította. De verekedni eddig is tudott.
Igazából a béka harcmodor megtanulásáig pocsék volt kézitusában. De ha tudsz nyugodtan mondj akár egyetlen példát arra amikor jól bunyózott.
Mert mindig ugyanaz volt. Rakat klón akiket porig alázott az ellenfél (Naruto hozzájuk se tudott érni) és csak Chakrapocsékolás volt a létrehozásuk.
Azt a "Last" mozifilmet szerintem felesleges belegondolni, az egy közönséges filler epizód, a hosszabb fajtából. Legalábbis remélem, hogy az, mert fillernek nem volt rossz, de ha egy ilyen mocskosul gagyi dolgot akarnak berakni a kánonban.... hát remélem, hogy nem
Tegnap újra néztem. Tényleg mintha filler lenne. A Naruto-Hinata szál szép. Viszont az egész film a nyitójelenettől kezdve annyi sebből vérzik hogy a Boruto hozzá képest egy aprólékosan kidolgozott nemzeti kincs.
Nem is értem minek kellett ez a Tenseigan szem. Totál értelmetlen a létezése.
De ennek hatására világossá vált honnan jött az embereknek az a tévképzete hogy Hinata Hamura reinkarnációja (ami nagyon beteg lenne) vagy lélekörököse.
Ugyebár igazatok volt ilyen nem hangzott el sehol a filmben. Viszont van egy mondata Hinatának amit szerintem félreérthettek és onnan jöhetett ez az egész.
Azt mondta hogy benne IS Hamura Chakrája kering. Csakhogy elég egyértelmű hogy ezt úgy érti hogy Hamura leszármazottja mint Toneri, a Holdi Otsutsukik és a Hyuuga klán. Viszont gondolom volt aki félreértette és azt hitte úgy kering benne Hamura Chakrája mint Narutóban Ashuráé.
Lássuk mivel is állunk szembe...
1)
Van egy kissrác, Daemon, aki még félálomban is képes mindent visszaverni támadásokat
2)
Van egy nagyobb srác, Code, aki képes bármire amit megérint átjáró lyukakat létrehozni.
3)
S van egy lány nevezzük nevén Eida.. aki spontán magába bolondít mindenkit. S aki ellenkezik megsül az agya.
Eddig ez nekem eléggé egy instant mind meghaltok előbb utóbb formáció.
Bár annyira még nem ismertük ki Eidát, de nem hiszem, hogy átállna hozzájuk. Lehet ez csak egy duma volt, egy megjátszás. Aztán kitudja. Ezt max Kawaki tudná alátámasztani, hogy ő ismerte-e. Mivel Amado azon lepődött meg, hogy életben van. Szóval feltehetőleg halott volt de mitől? Valaki megölte? Rosszul sikerült a dokinak összerakni?
Ellenben ha mégis átállna akkor arra várnék mikor fog ellenük fordulni.
lina22
Azért lepődik meg Amado azon hogy Eida él mert Isshiki megsemmisítésre küldte Eidát és az öccsét is. Ezért ő azt hitte el lettek pusztítva. De ugyebár Boro parancsot szegett. Ez pár fejezettel ezelőtt el volt mondva kb ahol Eida megjelent.
A fejezet érdekes volt. Sikamaru végre jelét adta annak hogy felnőtt korára nem lett teljesen ostoba. Teljesen logikus amit mond. Ha Eida Kawakit akarja akkor úgy tud a legjobban bevágódni nála ha átáll Konohához hiszen Kawaki a Hetediket akarja megvédeni aki pedig Konohát. Így ha átáll azzal növeli az esélyeit Kawakinál.
Igen na ez a baj. XD pár résszel lehet elmondták, de úgy elfelejtettem mint a sicc. Még mindig tartom, hogy jobb volt kevesebb oldalszám de hamarabb kaptunk fejezeteket mint így.
Eida szerintem elgondolkozik az ajánlaton. Hiszen így együtt lehetne Kawakival. És ahogyan utalva lett rá ezeket az embereket erővel nem lehet legyőzni.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Akkor kapunk a következő fejezetből 2 oldalnyi komoly Eida fejet miközben Shikamaru majd meghal mit fog válaszolni, majd a harmadik oldalon a tipikus fangirl arc, szívecskés szemekkel körbe fogja ujjongani hogy Igen!! Kawaki drágámmal együtt... XD Na jó nem... talán ennyire nem kelne ki magából
Ahogy az előző 69 fejezet hírszövegében is írtuk: "A fejezetek rendszerint minden hónap 20. napján jelennek meg, a magyar változat várhatóan egy hónapon belül érkezik."
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.