http://readms.com...001/3387/1
Én kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből !
Szerkesztette: Tapion-sama - 2019.01.26. 11:47
Boruto manga
http://readms.com...001/3387/1
Én kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből !
Sajnos engem az eddig látottak nem igazán győztek meg. Én remélem, hogy történik majd valami, ami változtat a véleményemen. Mindenesetre addig nem igazán ítélek - és az elvárásaimat is karóba húzom, amíg lehet.
Egyelőre a nem-re szavaztam,mert a 2.fejezet után csalódtam.
Hogy miért nem?Nos. Egyetlen kibővített jelentetett se kaptunk.Pl Bee utolsó küzdelme.(Movie jobb volt)és még sorolhatnám.
Semmi újdonság és rajzolás se a legjobb. Szerintem is hiba volt folytatni.
5fejezet után döntök,hogy dobom vagy nem.
Szavazni szerintem akkor érdemes már amikor már nem az utolsó movie történéseit mutatja majd.
De amúgy az most magára a történetre szól (szavazás) vagy egészében véve róla? Mivel szerintem maga a rajzolása miatt már eleve nagyon rossz! Mondhatni pocsék. a történetet már meg már láttam a filmen. Az meg hogy eleve havi megjelenésű eleve ront a helyzetén.
De amúgy is érdekes téma mert egyelőre nem úgy néz ki hogy fordítva lesz a manga.
A kérdés alapján szavazni bármikor szavazhatsz, mert nem az a kérdés, hogy tetszik-e vagy sem később, hanem hogy most mit gondolsz róla, milyen reményeket fűzöl hozzá.
Reményeket én fűzhetek hozzá, de nem biztos hogy be is válnak azok!
Amúgy meg ha már egyszer szavaztam azután meg már nem lehet javítani szóval akkor inkább tán érdemesebb megvárni amíg valódi új történet kezdődik, mert én úgy tudom magát a filmet még Kishimotó története alapján csinálták, de ezt már a tanítványa csinálja, szóval még nincs benne semmi új tőle csak a pocsék rajzolás.
Szavazni meg inkább arról lenne érdemes szerintem, hogy érdemes, akarjuk-e fordítsa valaki!? (legalábbis, ha valakinek hajlandósága lenne rá)
Itt most nem is az a kérdés, hogy beválnak-e vagy sem. A szavazás nem is kíváncsi rá.
Különben attól tartok, hogy ez a Naruto után már kissé fárasztó lesz. Még a lemaradás behozatala is folyamatban, de...
Hát éppen ezért mondom, hogy még nincs értele. Még mikor lesz az hogy behozza eleve a filmet , nem hogy még egy rendes új cselekmény bontakozzon ki belőle. Éppen ezért nem jó hogy csak havonta jelenik meg és hogy eleve a filmtől kezdte. Soká lesz élvezhető, ha egyáltalán az lesz.
Ugrás a fórumra: |