Hozzászólások
Boruto manga
lina22
Gather írta:

Sajnos van neked egy rossz hírem. Jiraya halott és az is marad. Nem értem hogy emberek mért hiszik hogy ő az :/ szerintem semmi köze hozzá attól hogy még békát idéz nem azt jelenti hogy köze lenne hozzá.


De mikor belépet a faluba, Ino nem érzékelte idegennek a chakráját, akkor ez mivel magyarázható?


kepkuldes.com/images/94c4ab3217cfb899ae3e5513b2d3c08d.jpg
 
Jaeger
Csupán azzal az egyszerű magyarázattal, hogy valamilyen módon elrejtették?:D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
bijuu93
Kashin-Koji-nak regisztrálva van Konohában a Chakrája. Valamit a készítők rejtegetnek előlünk. A hangjára kíváncsi lennék.
 
Konczo
Dzsirajja fia a csáki, Koji, a vén kujon erro sennin tuti belógatta :D Naruto nem mutatta meg egyszer se a teljes erejét a kara ellen. Momoshiki ellen igen, de ugye o kettő lett, kannibál, kellett is a giga duo Sasukeval. A Borító szeme valami ősi, földön kívüli dódzsucu Kaguya nagy faterjába volt utoljára, vagy nem :D
 
bijuu93
Milyen komoly lenne ha Boruto használná a szemét és követné az apját és Sasukét ott ahol küzdenek Jigennel :D Mert ugye Boruto szeme Tenseigan (Jougan másnéven) tud teleportálni, csak az a kérdés hogy Naruto chakrája befolyásolja-e az hogy el tudjon menni hozzájuk. Vagy a szeme képességével látná a dimenziókat és tud választani közülük hogy melyikben vannak. De jó lenne ha megvalósulna :bow :D
 
Kerlon
A készítőkkel legalább 10x megnézetném a Naruto Shippuuden című animét és még utána is lennének fenntartásaim, hogy egyáltalán tisztában vannak-e a karakterek képességeivel. A legújabb fejezet valami förtelem. Naruto és Sasuke megmozdulásai teljesen logikátlanok.

- Sasuke-nak 2x is volt alkalma, hogy harcképtelenné tegye, vagy megölje Jigen-t. Ehelyett mind a 2x szimplán csak elrúgja? De most komolyan, ha meg akarta volna ölni, akkor egy jól irányzott Chidori a szívre, vagy akár még a karddal is leszúrhatta volna. A Genjutsu nem tudom, hogy működne-e rajta, de egy próbát ez is megért volna bármikor a harc során.

- Naruto érzékelő képességei páratlanok minden téren. A gonosz szándékot is megérzi. Erre megkérdezi Sasuke-t, hogy ugyan hová tűnt? Komolyan mondom hangosan felnevettem ennél a résznél. Oké, hogy összezsugorodik, de attól még ott van.

- Még egy dolog az érzékeléshez: Jigen valójában szívességet tett Naruto-nak azzal, hogy megszúrta őt a rudakkal, mert utána Senjutsu-val simán visszaköveti Jigen tartózkodási helyét.

- Naruto miért nem használ Kawazu Kumite-t közelharcban? Úgy a támadásai biztos betalálnának.

- Már a Delta elleni harcnál sem értettem, hogy Naruto miért nem vegyít Senjutsu chakrát a technikáihoz? Én a helyében a két kőszobrot kitettem volna az irodába, vagy a bejárati ajtó elé.


Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha Jigen csak ennyit tud, akkor valójában fikarcnyi esélye sincs Naruto ellen. A lehető legrosszabb ellenfelet választotta ki.
Szerkesztette: Kerlon - 2019.09.03. 23:31


A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva!
 
czera
Kerlon egyetértek veled, de sajnos van egy pont ahol mind a ketten tévedünk.
Ez nem Naruto Shipuuden, ez Boruto. Ez más. Itt Naruto árnyéka önmagának, ez az igazság. Konkrétan ütést sem szabadna bekapnia a gyorsasága és az érzékelő képessége miatt.
Senjutsut nem szívesen használja sajnos ahogy észrevettem azóta amióta a Kyuubival ilyen jóban van.
 
ecet024
A 37. mikor lesz lefordítva?
 
Tapion-sama
Amikor elkészülünk vele. Annál hamarabb biztos nem. ^^

Exkluzív info: már le van fordítva.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
http://viharsziget.naruto-kun.hu
ecet024
köszi a választ haver vagy
 
Ugrás a fórumra: