Hozzászólások
Boruto manga
goku5
A japán se most jött ki. Én már eleve az angolt néztem. Az is korábban jött ki mint a japán. szóval megvan z az 5-6 hét a kijövendő fejezetek között. Amúgy hol olvastad a dec. 22-őt mert én azt korainak tartom?
És én úgy értettem, hogy eleve ha már most ennyi filler van mennyi várható még a jövőben az ilyen ritka kiadások miatt.
 
Kerlon
goku5

Szokás szerint azt sem tudod, hogy miről beszélsz :nee Hogy jöhetne ki korábban az angol, mint a japán? A manga havonta fixen jelenik meg Japánban. Az angol fordításra pár napot kell várni általában.

A következő fejezet megjelenési időpontja pedig az esetek nagy részében az utolsó oldalak egyikének a sarkában van feltüntetve.

i.ibb.co/9wGnKc2/22.png

Szerkesztette: Kerlon - 2018.11.25. 12:02


A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva!
 
goku5
Egy kicsit lehet félreérthetően írtam, tudom hogy a japán jön ki hamarabb. Természetesen így van. Viszont akkor az mikor is jöhetett ki ha én már angolul olvastam. Szóval ahhoz a korábbi (japán megjelenés) megvan az az 5 hét, ahogy az angolok között is.
A következő megjelenéssel s tisztában vagyok hol van de azt én úgy látszik félreolvastam a pocsék angolom miatt. tényleg dec.22 lesz. Ezt tényleg félrenéztem.
 
zsero
Én már értem, hogy mit mond goku. Van hogy a manga angolul előbb megjelenik mint ahogy azt az utolsó oldalon írják. Hiszen a 27. fejezetben azt írták a végén hogy szokás szerint 22-én jelenik meg pl a 28-as fejezet de már fenn volt 19-én. De ez azért van mert előbb kézbe tudta kaparintani valami belsős ember nyilván. Ez nem újdonság. Több mint 10 éve ez a rendszer hogy néha előbb jön a manga mint alapból kéne. De ez csak azért van mert stikában valaki el tudja csórni. Ettől még a Manga ugyan úgy kerek 30 naponta jön kb minden hónapban. Mint ahogy írtam általában minden hónap 22-e körül. Szóval abból senki se vonjon le elhamarkodott következtetést ha véletlen előbb jön mert valaki előbb kézbe tudta kaparintani.

Egyébként az se lepne meg ha pl az előfizetők pár nappal előbb kapnák meg az újságot hiszen nálunk is van ilyen rengeteg újságnál. Szóval nem is feltétlen lopásról van szó, legalábbis nem olyan értelembe amilyenben írtam fentebb. De kár ezen rugózni a tényeken nem változtat. Havi 40-50 oldalt kapunk ami alig kevesebb mintha hetiben jelenne meg. Az anime fillerei meg úgyis addig tartanak amíg a készítők úgy akarják.
 
lina22
Gerigo írta:

Jiraya karja ugyebár már az elött leszakadt mielőtt a tenger fenekére került, tehát volt DNS mintája a föld felszinén.
Az Edo Tensei használatához gondolom egy egész holttest kell ami ugye már a tenger mélyén van. De mivel azóta fejlődött a technika már az sem lehet kizárt hogy valahogy hozzá fértek a holttesthez.


Mi a helyzet Jiraya vérével? az ha jól rémlik volt a sziklán, amin feküdt, plusz oké..tenger fenekén van a holtest...egy doton használó, vagy mizu ninja is felhozhatja akár...
 
itachi01
...


Okos lány.
Eszembe se jutott volna.
Edo Tenseihez szövet kell. Jiraiya nem volt egy olyan harcos, akin ne tudtak volna egy karcolást se ejteni.


p1.picsto.re/Zb2SL.gif
 
https://jobbik.hu/
Gerigo
Nekem Kawakival lenne egy hasonló teóriám miszerint ugye mondták hogy ő is létre lett hozva mint Mitsuki csak Kawaki fejlettebb, így el tudom képzelni hogy Kawaki ebből a szempontból azért különleges mert Naruto és Sasuke DNS-ből kotyvasztották össze, és szerintem tényleg olyan így kinézetre mintha kettejük keveréke lenne.
Így ez egy tökéletes párhuzam lenne Boruto és Kawaki közt, míg Boruto Naruto fia és Sasuke tanítványa így mindkettejükből átvitt értelemben van benne egy kicsi, míg Kawaki szintén ugyan ez csak szó szerint.
 
goku5
Gerigo Te most komolyan nem nézted eddig a mangát vagy mi? Már mutatták benne Kawaki apját és hogy hogy került oda ahol van! Ilyen dolgokat meg ne találjál már ki ha benne volt a története.

Amúgy jó kis találgatások Jirayával kapcsolatban meg a klónjával, viszont akkor honnan van meg a tudása? Mivel a tudás nem öröklődik a klónnal. Itt viszont tud konoha titkos védelméről és hogy hogyan játssza ki. Igaz bőven lehetett ideje ezeket kideríteni, de akkor a többinek miért nincs ilyen infója? Na meg kinézetéből az életkora se valami fiatal. És azért egy klónnak is kell jó pár év mire rendesen kifejlődik és meg is tud nőni. Na meg a tudás tapasztalat szerzés. Az az még Jiraya halála előtt kellet szerintem bőven létrehozni akkor meg még nem igen volt ilyen technológia.
 
Gerigo
Gerigo Te most komolyan nem nézted eddig a mangát vagy mi? Már mutatták benne Kawaki apját és hogy hogy került oda ahol van! Ilyen dolgokat meg ne találjál már ki ha benne volt a története.


Szerintem meg te vagy egy csöppet figyelmetlen, és azt mondtam ez egy teória. Ja és kérlek áruld el hogy Kawaki "apjának" hogyan születhetett egy "mesterséges emberi lény fia" ha? Elképzelhető hogy mikor Kawakit "megalkották" egy idegen ajtaja előtt otthagyták vagy valami. Mitsuki is említette hogy a teste nem normális és ez a technológia hasonló a klónozáshoz mint az övé. Ebből is lehet következtetni hogy Kawakit, Naruto és Sasuke DNS-ből klónozták.
 
goku5
Hát szerintem sehol se volt benne hogy Narutó és Sasuke DNS-éből lenne. Csak hogy különleges a teste. És ez a test átalakítás simán jöhetett abból hogy rárakták az átokpecsétet "karmát". Ott is igen sokáig lehetett abban a tartályban és ki tudja milyen módosításokat csinálhattak rajta.
 
Gerigo
Ismétlem harmadszorra hogy ez egy TEÓRIÁM! Simán jöhetne hogy rárakták a karmát, de egyenlőre csak annyit tudunk hogy CSAK a karmát rakták rá, semmi mást. Tehát amíg nem tudunk meg többet, addig úgy érzem hogy a teóriám helyt áll.
 
goku5
Hát hogy Jiraya is csak egy teória és az is igencsak vad, viszont hogy Kawaki így született volna az már túlzás kategóriába tartozna. Még ha csak teória is. Legalábbis számomra. Jirayával kapcsolatban is ott az a sok kérdés amit feltettem de még az is valószínűbb szerintem. De majd meglátjuk. De én túlzásnak tartanám. Nem ilyen "elveszett" gyerek lenne akkor Kawaki.
 
Gerigo
Én épp ezért tartom valószínünek ezt a teóriámat mert így tökéletes lehet a párhuzam Boruto és Kawaki közt. Kawaki gyakorlatilag egy két lábon járó fegyver aki hordozza a két legerősebb Shinobi DNS-ét de legbelűl teljesen üres. Ezzel ellentétben Boruto legbelűl korántsem üres, tehetséges, szeretet éhes, vannak álmai stb. A külselye és a személyisége hajaz Narutoéra, mindkettő bajkeverő, makacs, szeretetéhes, viszont Boruto felnéz Sasukéra és próbál olyan lenni mint ő és minnél inkább rá hasonlítani mint harcstílusban, eszményileg és világnézett szempontjából.
Tehát míg Kawaki csak testileg birtokolja az "erejüket", addig Boruto a szívében és szellemében.
Akárhányszor megnézem a legelső chaptert és ránézek kettejükre akkor mindig az jut eszembe mint amiket most is írtam.
 
DereX
Hát ha Koji az Jiraya lesz, remélem értelmesebben lesz elmagyarázva a története, hogy hogy lett belőle ez a személy. Bár még nem is tudunk feltétlenül semmit, hogy mit csinált ez a Koji, mennyire rossz, mik a céljai.

Ao esetében alig mondtak el valamit, nem is volt konkrét oka annak, hogy ellenség lett belőle.

Előző fejezetben az a wc-s jelenet elég fura volt. Meg gondolom a "kis kölyök" amit Kawaki mondott valamire utalás lehetett :D

(nem olvastam a redditet)

Az a baj, hogy ha azt a képet nézem ahol a maszkján keresztül látni a szemét, és azt a piros csíkot (nyilván elképzeljük, hogy az piros) a szeme formája is hasonlít, de a testalkata már egyáltalán nem. Kicsit vékonyabb a csontozata, Jiraya azért vastagabb volt, de nem kövér. Ennyi utalást viszont... Örülnék, ha viszont lehetne Jirayát látni, de nem így.

Viszont a Koji stílusa bejön, nekem teljesen Madara jellege van, de sokkal óvatosabb, mint ő volt.
 
goku5
Felkerült az újabb fejezet.
Kezd kibontakozni valami. És lám a "hölgy" lesz az új ellenfél.
Amúgy személyesbe de jó látni hogy Himawaei is megy nézni a mérkőzéseket. Remélem ő is shinobi lesz akárcsak az édesanyja volt. Jó lenne már egyszer őt is látni tanították-e valamire? Hogy alakul a jövőben a Byakuganja. Bár ez személyes vágy nem a manga.
 
Ugrás a fórumra: