Hozzászólások
Boruto manga
Dova
Jó kis fejezet volt, bár érdekes módon nekem a mult havinál volt egy kis Naruto-s érzésem, ott is csak az indokolatlan egy oldalas képek zökkentettek ki, de kezdjük megszokni. Boruto jó taktikával operált, bár 700 fejezet Naruto után nem volt nagy meglepetés hogy kage bunshint használ amikor Ao elkapta, rögtön lehetett tudni főleg mikor Ao meg is jegyezte hogy tuti az eredeti az. De összességében jó harc volt, ami meglepett az Kashin Koji belépője, meg hogy ő is békát tud megidézni. Kezdenek beindulni az események. Azok a repülő csészealjak érdekesek voltak, de azért remélem nem lesz mindig ennyire "földön túli" technika minden részben, elvileg ezek mind prototípusok meg még csak most tökéletesítgetik az egész ninja tech-eket, ahhoz képest nem semmi cuccok vannak.
 
Kerlon
Senki nem találta érdekesnek hogy tud Kashin Koji békát megidézni? Ugye a szerződés tekercs Jiraiya-nál volt nagyon sokáig és csak utána került Naruto-hoz. Nem valószínű, hogy Jiraiya csak úgy megengedi egy vadidegennek, hogy szerződésre lépjen a békákkal. Ebből azért szerintem érdekes következtetéseket lehet levonni. :D
Ki lehet Kashin Koji? Jiraiya volt tanítványa esetleg? Netán a fia? (Azért ez nem elképzelhetetlen, tudván, hogy nagy nőcsábász hírében állt a vén kéjenc Ikszdé)


A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
 
goku5
Nem kötekedés, de nem békák hanem varangyok!
Amúgy meg nem feltétlenül Jirayanál volt, hanem a varangyoknál. Ő is úgy idézte meg egy varangyal. Szóval ha találkozott egy varangyal akit rá tudott venni hogy ő is le tudjon szerződni velük könnyű már a helyzet. Lényegében el kell kérni tőlük a szerződést. Az már más kérdés hogy ők miért is adnák oda azt bárkinek? Ők se vállalnak be szerződést akárkivel. Na meg nem is tűnt nekem átlagosnak az a varangy. És őt is rá kell bírni hogy engedelmeskedjen az idézőjének.
 
lina22
Kerlon írta:

Senki nem találta érdekesnek hogy tud Kashin Koji békát megidézni? Ugye a szerződés tekercs Jiraiya-nál volt nagyon sokáig és csak utána került Naruto-hoz. Nem valószínű, hogy Jiraiya csak úgy megengedi egy vadidegennek, hogy szerződésre lépjen a békákkal. Ebből azért szerintem érdekes következtetéseket lehet levonni. :D
Ki lehet Kashin Koji? Jiraiya volt tanítványa esetleg? Netán a fia? (Azért ez nem elképzelhetetlen, tudván, hogy nagy nőcsábász hírében állt a vén kéjenc Ikszdé)


Hát hallod ezen besírtam! Ikszdé
Eszembe nem jutott volna az öreg ero-sennin hogy esetleg azért tudd ez a fickó is békát/varangyot idézni, mert esetleg annak idején találkozhatott a perverz remetével, esetleg ellopta a tekercset?... mert amikor Painnel harcolt nála volt a tekercs.
https://vignette....-prefix=pl

S köztudottan azért nem idézték meg mint a holtakat mert a teste jó mélyen a titanic mellett "heverhet" ahonnan nem tudták semmivel sem felhozni a felszínre.
Másfelől: a manga része alapjába véve egész tűrhető volt, a rajzolást meg kell szokni, Sarada érdekes külseje, illetve Konohamaru haja.... ne is beszéljünk róla!!

Egyébként kíváncsian várom, mit szeretnének ebből kihozni a készítők, de tény és való, hogy eléggé lassan jelennek meg a részek. Akkor már inkább Kishimoto rajzolná, s hetente kapnánk új részeket, kevesebb oldallal azt se bánnám.
 
goku5
Kijött az új fejezet. NA ez már elég jó lett! Itt már van némi pörgés!
Borutó átokjele is kezd kibontakozni és az első részben feltűnt ellensége ( Kawaki) is megjelent! Vajon ki is ő és hogy vezetik bele a történetbe. Pláne hogy már neki is megvan a jel a kezén akár Borutónak!
Sarada is egész jó volt szerintem.
https://scontent-...e=5B5FC4C1
Az öreg meg jól nyomja. Nija tech nélkül is. Amúgy nem tudom ki nézeget külföldi oldalakat de már tegnap találkoztam olyannal hogy mennyire is hasonlít Jirayára. Pláne még a rasemgat is tudja használni. Kíváncsi vagyok mennyire képzelgés ez is?
 
DereX
Nekem az anime 1. részében úgy tűnt, hogy az akkor "felnőtt" Boruto egyforma idős a Kawaki-val. Azonban ebben a részben én valahogy úgy látom, hogy ő idősebb. Amire lehet gondolni, hogy ezekszerint Kawaki is hasonló módon szerezhette a saját átokpecsétjét. Alapból azt már tudjuk, hogy több klántag is létezett/létezik, s azzal foglalkoznak, hogy a bolygók természeti erőforrásait szerzik meg. Lennie kell majd valamilyen célnak. Nekem valahogy nem tűnik úgy, hogy Kawaki az ellenséges lenne. Elképzelhető, hogy egy Sasuke-féle agymosáson átesik és ezért teszi majd azt a faluval (várossal) amit.

Abban is kételkednék ami a másik topicban felmerült, hogy Urashiki lenne majd a végső ellenfél. Látszólag átjárhat az eszén Kinshiki&Momoshiki párosnak, de nem az a típus, aki kifejezetten egy végső ellenfél lenne. Nincs meg az a karizmatikája amit Madaránál/Pein/Kaguya esetében érezni lehetett. Ráadásul kétlem, hogy ezt laza 1 év után valaki meg is erősítené a képességeivel együtt, így az egész egy nagy hoax.

Remélem most már kapunk majd információkat arról, hogy ez az átokpecsét, (ha lehet egyáltalán átoknak hívni) milyen erővel bír még azon kívül, hogy semlegesíti a képességeket. A szemével kapcsolatban pedig: Szerintem arra még hónapokat kell még várni, hiszen az egy másféle erőforrása lesz. Az animénél is mertem korábban ezt írni, hogy ha ott a 10. rész körül nem magyaráznak el semmit, akkor ez csak a mangában lesz. Most azt gondolom, hogy ez a két erő egymástól különálló, mint Naruto esetében a természeti energia és a bijuu, de idővel kombinálni fogja tudni majd.

A reakciókra kíváncsi leszek, pl. Sasuke/Naruto mit szól a pecsét erejéhez majd. A szemével kapcsolatban még annyinak örülnék, hogy felbukkana még 1-2 alkalommal úgy, hogy lássák a felnőttek. Hátha elkezdenének gondolkodni azon, hogy még is milyen szemtechnika lehet ez. Illetve mennyire erősebb a Byakugantól és hol helyezkedik el a Tenseiganhoz képest. (mert azt már tudjuk, hogy ennek a neve Jougan)
 
goku5
Én ezt az átokpecsétet az eddigiek alapján a nija techez hasonlítanám. Elszívja a támadásokat és gondolom annak az erejét adja a felhasználónak, esetlegesen még vissza is tudja majd azt küldeni. De majd meglátjuk.

NA a szem ahogy én már többször is írtam amit én is igazán várok. Én az erejét a Rinneganéhoz hasonlítanám. Ezért is lesz jó neki Sasuke mint tanár. De azért már tényleg jó lenne látni! Animében túlságosan előre szaladtak vele aztán meg semmi!

Amúgy tényleg jó hogy különböző különbözik az "átok pecsét" és a szeme. A szem vele született képesség erő míg a pecsét csak szerzett. Kombinálása meg biztos ütős lesz. Gondolom nem véletlenül lesz Borutó szeménél se az a vágás! A szemég akarták semlegesíteni.

Az hogy végső ellenség hát ilyenről ne is beszéljünk még! Ki tudja meddig húzzák a mangát animét! Ott is elvileg hány volt. Azt meg hogy a látszat csalhat Tobi (Obitó) már bizonyította! Ne ítéljünk még az alapján hogy még szinte semmit nem láttunk.
 
Miky
Kawaki time!:D

Áhh nagyon vártam már. Hatalmas taps a Boruto mangának. :bow Egy teljesen középszerü történetívből most kezd szépen felfelé haladni.:)

Hihetetlen,hogy végre eljutottunk idáig és nem lassú,botladozó fejezeteket kapunk,bár így visszanézve kellett ide a felvezetés és az előkészítés csak ebben a havi formátumban nem működött.:nee

Igazából DereX-hez hasonló észrevételeim voltak,de a lényeg,hogy innentől rettentő várósak lesznek a fejezetek.:D
 
Jon
Na, végre tényleg elindultak a történések. Örülök neki, ideje volt, ez most eddig nagyon érdekes, kíváncsian várom, hova halad a sztori. Kashin Koji eddig tényleg érdekes karakter és ellenfél, végre Konohamaru is villantott valamit, a pecsétről is megtudtunk egy-két dolgot, és még Kawaki is feltűnt a végén.
Csak így tovább :D


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
lina22
Érdekes fejezet volt, végre elkezdődtek a dolgok valamelyest. Kawaki aki a végén felbukkant nekem is sokkal idősebbnek nézz ki. Ha tényleg ő az XD

Az hogy külföldi oldalon esetleg arról tárgyalnak, hogy mennyire hasonlít Jiraya-senseijhez, hát nem is tudom.
Csak a kedvért, menjünk bele. Lehet benne valami. Lehet ő az. De nem hinném, hogy megtámadná Naruto fiát. Meg egyáltalán a konohai ninjákat. Remélem csak hasonlít, és nem ő az. Nem szívesen nézném meg, hogy valahogy felhozták a testét, esetleg feltámasztották, és "kimosták" volna az agyát....XD
Inkább elfogadnám amolyan "távoli" rokonának akit azért nem láttunk soha, mert ilyen a természete. Olyan gonoszas.

Hát az biztos, hogy Sasuke ha megtudja, rajta fogja tartani a szemét. Esetleg magával vinné mint anno Jiraya sensei Narutot? Hogy kitanítsa rendesen? S így lenne némi értelme annak, amit a legelején láttunk, hogy harcol Kawakival. Mert most összeszedik, kiderül, hogy egyenlőre ártalmatlan, s amíg Boruto távol van, addig esetleg történik vele valami dolog, mint anno Sasukéval?
Egy szó mint száz, ez végre az a fajta manga rész volt ami értékelhető is. :D S ennek szerintem mindenki örül. Így hogy ennyi minden történt, tetszik hogy több oldal mint 10. :D
 
goku5
Most találtam egy jó képet ami mutatja a manga rajzolása változását!
https://scontent-...e=5B7AF519
Ezek után lehet vitatkozni hogy mennyire is volt pocsék kezdetben és most.
 
luthienlovemagic
goku5 írta:

Most találtam egy jó képet ami mutatja a manga rajzolása változását!
https://scontent-...e=5B7AF519
Ezek után lehet vitatkozni hogy mennyire is volt pocsék kezdetben és most.


Ég és föld a kettő. Nagyon sokat javult. Köszi, hogy megosztottad a képet :)
 
http://lutienlovemagic.livejournal.com
goku5
És felkerült a legújabb fejezet is!
Tovább pörögnek az események, és megismerhetünk pár új szereplőt is jobban.
DE az igazi megfigyelés azért az ami tényleg zajlik még a hátérben!
 
Dova
Tyűha, egész jó fejezet volt, Jigen technikája elég badassul nézett ki elsőre. Nem is visszapörgeti az időt, mert a másik asztal ott van mellette összetörve, hanem mintha újra megalkotná, helyrehozza a dolgot, érdekes lesz.
A nő szemei se átlagosak, a neve alapján meg hogy Delta, lehet hogy valamilyen android féle? Nem biztos, de kíváncsi leszek a képességére.
Kawaki támadása olyan mintha egy átokpecsét féle erőt birtokolna, és ugye ez saját ereje, nem a pecsété.
Amik nem tetszettek, az Kawaki folytonos asshole-ozása, remélem nem csak ez lesz a karakter névjegye, mint másoknak a "bagajaro", dattebayo, shannaro, eléggé nagyképű így a karakter, bár ilyen múlt után végül is érthető. A néha megint előjövő egy panelen 2 képre nem térnék ki nagyon, megszoktuk, de jó lenne ha nem mindig így lenne, nincsenek is annyira kidolgozva vagy nem tudom, ha már 1 oldal. Ez meg már ilyen személyes "probléma" csak, de most már annyira látnám Narutot :D Havi mangánál oké hogy lassabb esetleg a történet, de már harcoltak Ao-val, Kojival, most még több Kara tag meg Kawaki, közben meg Borutoék nem tudom mennyire harcképesek. Persze ha csak duma lenne akkor meg az lenne baj, de várom már az eredeti szereplők reakcióját a történésekre.
Tényleg, ugye azt mondja Borutoékra hogy öldözők a Kara-ból, akkor most ott hagyta a Karát elvileg Kawaki.
 
DereX
Hát ez a asshole dolog nekem se jön be annyira. Egyébként Koji személyisége kezd Madaráéra hasonlítani, vagy még tőle is sötétebb. Sokkal inkább tudnám őt egy főellenségszerűnek elképzelni, mint azt a 3. Otsutsukit. Egyébként annyira nincs ötletük, hogy jóformán ugyanaz történik meg majd a Borutóban is. A Kara egy kb. új Akatsuki és erőt gyűjtenek. Gondolom Az Otsutsuki tagok megölésével szerzik meg ezeket. Kissé értelme is lenne, hogy ezek meg miért gyűjtik be a bolygók energiáját. Bár nem hinném, hogy a Kara ellen tennék. Szerintem lesz itt még a jövőben valami. Értelmet kell adni az Otsutsuki klán létezésének, s ezt akármerre elvihetik. Ugyanúgy a Karának is kell valami értelmet adni, hiszen mind az Otsutsuki klán és ők gyűjtik az erőt, de nem tudni miért, ki ellen.

Az előző rész végén azt hittem, hogy Kawaki személyisége merőben nem ilyen és ő lesz majd a 7-es csapat új tagja a jövőben, hiszen nem fogják sokáig eljátszani azt, hogy Mitsuki nem használja a sennin erőt. Akkor pedig mennie kell.

Ha majd ez az animébe kerül kíváncsi leszek Kashin Koji kinézetére hogyan változtatják meg, mert szerintem ő az egyetlen olyan új szereplő, akinek tetszik a kinézete, hiába Ikemoto nem igazán tudja az arcokat átadni. https://jaiminisb...24/page/33

A testére viszont egy kis izom ráférhetne, mert eléggé vézna. Az összes többire kisebb változtatások jöhetnek. Abba belegondolni viszont, hogy honnan is indult Ikemoto és most a 24. fejezetnél már mennyit fejlődött.

Szerk* Még valamit észrevettem. Némelyik Kara tag arcán egy római szám található, és Kawaki arcán is egy 9-es. Vajon mire szolgálhatnak ezek. Illetve új szemtechnika is előtérbe kerül. Kíváncsi vagyok melyik ágra helyezik majd el, vagy ez egy teljesen új féle szemtechnika.
Szerkesztette: DereX - 2018.06.03. 03:01
 
Ugrás a fórumra: