Havi megjelenésű mangához képest nagyon kevés a tartalom,konkrétan 2 fejezete csak pofáznak.Találják már ki végre hogy mit akarnak kezdeni Amadoval,állandóan csak magyaráz de semmi érdekeset nem mond.Unalmas az egész.Remélem hamarosan behozzák a maradék két otsutsukit és végre eltűnnek ezek androidok vagy mik is ők egyáltalán,mert ezt persze nem fejtették ki rendesen...
Egyesítve 2022.09.22 13:16:35:
Ez a legnagyobb bajom nekem is mindenről pofáznak egyfolytában,de arról hogy pontosan hogyan lettek ezek a valamik és mik is pontosan ők arról nem.Rendben legyenek Androidok és ninja techtel elszívják az ellenség jutjuát,de hogyan lett nekik saját képességük?Eidának honnan van ilyen ereje?A másik dolog,Otsutsuki Isshikinél erősebbek...Most komolyan egy Istennél?Az animében a sok hülyeség helyett már rég elmagyarázhattak volna egy két dolgot,mondjuk úgy érzem a mangaka se tudja mit is akar pontosan.
Nekem a legnagyobb bajom ezzel az egésszel, hogy ezek androidok.. Nem igazi emberek, mind csak egy gép, nem?
Vagy emberi testű klónszerűségek..? Nekem ez nem igazán tiszta, ahogy az se, hogy hogyan kaphattak ilyen erőket. Eida ereje pl túl sok, érthetetlen.
Sokkal 'életszerűbb' lett volna, hogy ha ők is Otsutsukik vagy teljesen, vagy részben, csak pl elkülönültek tőlük.. Túlságosan bele van magyarázva és túlontúl random ez az egész ahogyan az új karakterek jöttek.
Amúgy meg még mindig jobb ez az egész mint az anime ahol megy a hülyeség 0-24.
[/quote]
Szerkesztette: Tibiii - 2022.09.22. 13:19